12 syytä miksi sinun pitäisi juoda Black Coffee Everyday

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kahvi on suurin yksittäinen kulutustarvikkeen. Se on vastuussa menestyksen lukemattomia ammattilaisia, ja on mitä juurruttaa intohimo jokaisessa Creative polttoaineen pyrkimyksissään.

Ihmiset rakastavat kahvia niin paljon, että he jatkaisivat juominen gallonaa se vaikka se suoraan aiheuttanut syöpää. Meidän onneksemme se ei ole. Itse asiassa, siellä ainakin tusina tieteellisistä syistä, miksi sinun pitäisi juoda kahvia päivittäin. Joten olla kiitollisia teidän riippuvuus, ja olla varma, ettei pilata juoman kanssa sokeria tai kermaa.

1. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä antaa sinulle terveemmän maksa.

Toisin kuin alkoholin jokapäiväistä, juo mustaa kahvia todella parantaa maksasi. On osoitettu, että ihmiset, jotka juovat neljä tai enemmän kupillista kahvia päivässä olla jopa 80% alhaisempi maksakirroosi. Ihmiset, jotka juovat saman verran on myös jopa 40% alhaisempi kehittää maksasyövän.

2. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä tekee sinut fiksummin.

Ei oikeastaan, se on tiedettä! Ja uskomattoman kiehtovaa. Kofeiini on psykoaktiivisia nautintoaine. Kun juot kahvia, kofeiini kulkeutuu ruoansulatuskanavan, sitten verenkiertoon, ja lopulta aivoihin. Kun se osuu aivoihin, se estää joku estävä välittäjäaineiden, adenosiini. Tämä lisäisi muiden välittäjäaineiden, aiheuttaen neuronit aivoissa tuleen nopeammin. Kaikki nämä kemikaalit ja neuronien monialayritys lisätä mielentilaan, energia, muisti, vasteajat, ja yleinen kognitiiviseen toimintakykyyn.

3. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä voi tehostaa aineenvaihduntaa 11%.

Haluatko menettää vähän painoa? Ei niin aktiivinen kuin haluat olla? Juoda kahvia. Yhtenä harvoista aineiden koskaan suoraan polttamiseen liittyvät rasvaa, kofeiinia löytyy lähes joka rasvanpolttoa tai laihtuminen täydentää. Tämä ei tarkoita sinun pitäisi juoda kahvia eikä toimi. Sinun pitäisi luultavasti vielä tehdä molempia. Mutta se voi johtaa terveempiä, onnellisempia sinua.

4. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä antaa sinulle tärkeitä ravintoaineita.

Jos juot kahvia, se on teidän suurin yksittäinen lähde antioksidantteja. Muutamia tärkeitä ravintoaineita ovat: Vitamiinit B2, B3 ja B5, mangaani, magnesiumia ja kaliumia. Myös ihmiskeho imee enemmän ravinteita kahvista kuin se muista suosituista lähteistä antioksidantit, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Saat enemmän terveitä bang for your buck kahvia kuin mitään muuta.

5. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä vähentää riskiä tyypin 2 diabeteksen.

Huomaa, että et näe näitä samoja vaikutuksia, jos kuppi on puolet kahvia, puolet kermaa ja sokeria. Saatat jopa olla huonompi siinä tapauksessa. Mutta jos juot mustaa kahvia, sitten tutkimukset osoittavat keskimäärin 7% lasku riski diabeteksen jokaista päivittäistä kupin kahvia. Tyypillisesti kahvimuki on 12 oz. Joten jos juot, vaikkapa kaksi mukia kahvia aamulla, tai 24 oz., Niin sinulla on 28% pienempi riski sairastua tyypin 2 diabetekseen, verrattuna niihin, jotka eivät juo kahvia.

6. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä alentaa riskiä Parkinsonin.

Kukaan ei halua kehittää neurodegeneratiivisen taudin - erityisesti ne, jotka olen nähnyt perheenjäsen sen läpi. Parkinsonin liittyy lasku dopamiinin. Ja koska kofeiini lisää dopamiinin määrää aivoissa, juo mustaa kahvia vähentää mahdollisuuksia voit kehittää Parkinsonin. Säännöllisesti kahvia juovat on osoitettu olevan 32-60% pienempi mahdollisuus kehittää tätä tautia.

7. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä taistelee masennusta ja yleensä saa sinut onnellisemmaksi.

Muista, kofeiini, mikä kahvi on täynnä, lisää dopamiinin aivoissa. Dopamiini on yleisesti tunnettu "ilo kemiallinen", joten on järkevää, että vievää mitään lisätä dopamiinin tekee sinut onnellisemmaksi ja pitää sinut vähemmän masentunut.

Ihmiset, jotka juovat neljä tai enemmän kupillista mustaa kahvia päivässä on 20% pienempi mahdollisuus masentuvasi, ja yli 50% vähemmän todennäköisesti itsemurhan. Kahvinjuonti on kirjaimellisesti elämän säästäjä, ja jotain haluan enemmän ihmiset tekisivät enemmän usein tästä erityisestä syystä. Jos tiedät jonkun kamppailevat masennusta, kun ne pois kupin kahvia siellä täällä voi tehdä kaikki ero.

8. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä alentaa riskiä useiden syöpätyyppien.

Olet vähemmän todennäköisesti kehittää maksasyövän. Se toimii myös hyvin vähentää mahdollisuuksiasi peräsuolen syöpä. Ihmiset, jotka juovat 4-5 kupillista mustaa kahvia päivässä on 15% pienempi paksusuolen syövän riskiä, ​​ja 40% pienempi maksasyövän riskiä. Ja koska maksan ja peräsuolen syöpien vastuussa 3. ja 4. eniten kuolemantapauksia maailmassa, tämä on varsin vaikuttavaa. Kahvi myös vähentää riskiä sairastua ihosyöpään, erityisesti naisilla, noin 20%.

9. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä vähentää riskiä sydänsairauksiin.

Ne, jotka juovat kahvia säännöllisesti on 20% vähemmän riskejä aivohalvauksen, ja yleensä alhaisempi sydänsairaus. Kuten kofeiini nostaa sykettä, kahvi on todella hyvä sydän terveydelle. Juominen muutaman kupillista kahvia päivässä on samanlainen vaikutus kuin menee kävelylle, joka pitää sydämesi terveempiä. Älä käytä tätä tekosyynä ei käytä, vaikka. Se ei toimi aivan niin hyvin.

10. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä pitää järjestelmän puhdistettu.

Kahvi on diureetti. Tämä tarkoittaa kahvinjuonti tekee sinulle virtsata useammin kuin jos et juo kahvia. Tämä on hyvä asia useimmissa tapauksissa, koska se pitää järjestelmän puhdistettu. Ihmiskeho usein huuhtoo pois haitallisten bakteerien ja virusten tällä tavalla, ja kahvinjuonti lisää tätä luonnollista prosessia. Tätä kautta mustaa kahvia juovat sairastuvat paljon harvemmin.

11. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä pitää sinut rauhallisena.

Jopa vain haisi kahvia tekee sinusta tuntuu rauhallisempi. Se todella muuttaa koostumusta proteiinin aivoissa, joka on liittyy stressiä, erityisesti korostaa seurauksena unenpuute. Siksi me kaikki oppineet jo varhain, että tunnemme niin paljon parempi aamulla jälkeen kupin papu mehua.

12. Juominen mustaa kahvia jokapäiväistä vähentää mahdollisuutesi dementian ja Alzheimerin.

Kahvi yleensä parantaa muistia, kiitos kofeiinin vaikutuksia joissakin aivojen välittäjäaineiden. Jatkuvasti parantaa muistia ajan, varsinkin kun keräät vuotta, voit vähentää mahdollisuuksia dementian ja Alzheimerin. Säännöllisesti kahvia juovat todella osoitettu olevan jopa 65% pienempi riski sairastua maailman yleisin rappeuttava sairaus.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha