12 Säästäväinen Kompromissit

Janne Linkola Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
12 Säästäväinen Kompromissit

Kun puhumme säästäväisyys, se voi olla helppo päästä "kaikki tai ei mitään" mentaliteetti. Meidän kaksi vaihtoehtoa syödä ison aterian tai kokki kotona. Olla paljon tavaraa tai supistaa kaikki meidän omaisuutensa hyvin perusasiat. Mutta tosiasia on, että on olemassa paljon säästöjä kompromisseja, jotka voidaan tehdä - säästäväinen mitä voi tehdä, että vaikka he eivät voi säästää niin paljon rahaa kuin muut toimet, voi säästää aikaa, tehdä sinusta onnellisemman, tai tee elämästä helpompaa. Tässä ovat 12 säästäväinen kompromisseja harkita.

1. Osta Osa aterian jo valmis

Jos käytät vähän aikaa, ostaa osa aterian jo valmis ja keitä loput. Rotisserie kanoja ovat erityisen suosittuja, mutta myös harkita asioita, kuten puoli salaatteja, leipää, jälkiruoka tai jopa pizza että voisit pariliitoksen salaattia.

2. vuokraus Moving Auttajat

Yksi tapa, että olen tullut määritellä aikuisuuteen on omistava huonekaluja, etten voi ajatella siirtää omasta. Mutta sen sijaan varauksen muuttajia minun viimeisimmän liikkua, en yksinkertaisesti vuokrattu U-Haul ja palkkasi liikkuvat auttajia kaksi tuntia lastata ja purkaa kohdetta I voinut tehdä itse. Säästin vähintään $ 150 työhönotossa muuttajia, enkä tarvitse pelätä pysty ralli vahva ystäviä ot apua painavimmat.

3. Tapaa Jossain Edulliset Illallinen

Menossa ulos syömään ei tarvitse olla fancy asia. Kokoontuu ruokailutila, sandwich shop, tai jossain muualla, että ei ole liian kallista.

4. Osta New Tarvikkeet

Lisää pizazz vaatekaappi sukkahousut, värikkäitä vyö, paksu kaulakoru, tai muita edullisia lausunto tarvikkeet.

5. Juo Halvat Olut ... tai Just One Nice juoma

Henkilökohtaisesti, menen edestakaisin halpaa olutta - En ole edellä oluita kuin PBR ja Corona. Mutta Arvostan myös taitavasti cocktail. Temppu tilattaessa fancy juoma on pitää se vain yhden.

6. vuokraus Cleaner Kerran kuukaudessa

Säästä aikaa siivousalan palkkaamalla house puhtaampia tehdä syvä kerran kuukaudessa. Sinun tarvitsee vain tehdä enemmän pinta-tason, day-to-day puhdistusta.

7. Älä ota Auto ... Joskus

Kaikki "ottaa julkista liikennettä" yammering voi tulla vanhaksi jos tarvitset autosi työ, perhe, tai muista syistä. Mutta sinun ei tarvitse ottaa auton koko ajan. Säästää kaasua, pysäköinti ja kuluminen kimppakyytejä ottaen julkista liikennettä, kävelyä tai pyöräilyä.

 

8. Hanki Takeout sijaan Toimitusaika

Kun saat ruoka toimitetaan, sinun pitäisi antaa kuljettajalle täyden kärki. Mutta jos nostat nouto itse, sinun ei tarvitse maksaa on ruoka, plus ehkä pukittaa tai kaksi.

9. järjestellä huonekalut ja ostaa One New Thing

Anna tilaa talosi uuden elämän järjestelemällä uudelleen huonekalut ja ostaa yksi uusi asia - taidetta, matto, lamppu, päällisen, tai jopa pieni huonekalu - sitoa uuden järjestelmän yhdessä.

10. on kahvia Treat Day

Nyt, useimmat meistä ovat kuulleet "latte tekijä" - ajatus, että pienet säästöt, kuten kahvin kotona, voi todella lisätä ylös. Mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä joka päivä. Valitse kahvia herkkua päivä itseäsi, kun saat kahvia kahvila - onko se helpottaa itsesi työviikon maanantaina tai hemmottele itseäsi tehdä se läpi perjantaina.

11. Trim oma Bangs

Jos sinulla on taitoja täysin leikata omia hiuksia, kaikin keinoin tehdä se. Mutta vaikka olet klutz saksilla, se on luultavasti omassa valta antaa otsatukka leikata, pidempiä välillä aliarvostusta.

12. Käytä Disposables ohella Reusables

Doing kaikki puhdistus talouspaperilla tai kaikki elintarvikkeiden varastointi yksi ajan käyttö pussit on vain tuhlausta. Mutta joskus näitä välineitä ovat hyödyllisiä, minkä vuoksi olen täysin sitä mieltä, että kertakäyttöiset vetoketju-lock pussit voi elää sopusoinnussa käyttöösi-uudelleen Tupperware, kuten paperipyyhkeitä on aikansa ja paikkansa yhteydessä pyyhkeillä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha