11 tapaa Make Mind tyyni ja rauhallinen

Maaria Savolainen Elokuu 8, 2016 Terveys 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Monet meistä elää tason jatkuva huonolaatuisen stressiä, joka tulee niin normalisoitu että suurimman osan ajasta, emme edes huomaa sitä siellä.

Vaikka emme ehkä ole näyttää selviä merkkejä stressistä, kortisolin-hormoni liittyy stressiin tekee tuhojaan meidän henkistä ja fyysistä terveyttä pitkällä aikavälillä. Siksi on tärkeää tehdä aika selvä mielemme ja tuoda rauhaa elämäämme, vaikka emme tunne erityisen ahdistunut.

Tässä on 11 ehdotuksia voit tehdä mielesi tyyni ja rauhallinen.

Tee aikaa mietiskellä

Meditaatio on useita myönteisiä vaikutuksia kehon ja mielen. Se on myös petollisen kova, minkä vuoksi monet ihmiset kokeilla sitä kerran tai kahdesti, mutta taistelu tehdä säännöllinen tapa. Meditaatio auttaa torjumaan fyysinen ja emotionaalinen vaikuttaa stressiä ja on pysyviä hyötyjä, jotka vaikuttavat tuottavuuteen, sekä kykyä rentoutua. Varata aikaa mietiskellä vain 10 minuuttia päivässä seuraavan viikon tai kaksi ja kokea hyödyt itse.

Keskity kiitollisuutta

Kun olemme edessä useita haasteita, se voidaan helposti sujauttaa putkinäkö ja keskittyä siihen, mikä on vialla kustannuksella huomaamatta mitä menee hyvin. Jopa ottaa aikaa kirjoittaa vain kolme asiaa joka päivä, että tunnemme kiitollisia voi auttaa palauttaa tasapainoinen näkökulmasta meidän day-to-day kokemus.

Huomaa sisäinen tuomiot

Vaikka monet meistä pelkäävät tuomion muilta, ankarimmat kritiikki koemme usein itse aiheutettuja. Mikään clutters ja korostaa mieli esimerkiksi sisäinen itsensä tuomioita, niin kiinnittää huomiota omaan ajatusmallit ja huomaa, kun sisäinen kriitikko kasvatetaan ylös. On tietoinen näistä ajatuksista, kun ne tapahtuvat on ensimmäinen ja tärkein askel kohti korvataan kritiikkiä rauhallisesti.

Käytännössä itse myötätunto

Kun pystymme huomata meidän itsekritiikkiä ja tuomioiden hetkellä meillä on mahdollisuus harjoitella itse myötätuntoa. Tämä tarkoittaa tunnustaa ja hyväksyä todellisuus, ja ulottuu samanlaista myötätuntoa itsellemme, että olisimme hyvä ystävä meidän tilanteessa. Näin tehdessämme emme lopeta mittaus itseämme eri standardeja kuin muut ihmiset.

Etäisyyttä itsesi negatiivinen itse puhua ja uskomukset

Emme voi välttämättä pysäyttää itseämme kokee negatiivinen itse puhua ja uskomuksia mutta voimme erossa niistä. Käytetään ilmaisua "Huomaan, että ..." kun me tunnistaa negatiivinen itse-tuomion tai vakaumukseen auttaa meitä nähdä nämä uskomukset, mitä ne todella ovat: mielipiteitä, pikemminkin kuin tosiasiat.

Set rutiinit

Asetus rutiineja saattaa kuulostaa resepti ikävystyminen mutta se todella auttaa juurruttaa day-to-day rauhan tunteen mielessämme. Kun olemme asettaneet rutiinit, meillä on vähemmän päätöksiä tehdä päivän aikana. Tämä vapauttaa tilaa mielessämme isompi, tärkeämpiä tehtäviä.

Pidä päiväkirjaa

Kirjaaminen on loistava tapa saada ajatuksemme pois päämme ja paperille. Kirjoittaminen alas meidän kiireellisimmät ajatukset ja huolet joka päivä on samanlainen vaikutus kuin puhua jonkun niistä. Tekemällä aika aikakauslehti, annat itsellesi mahdollisuuden käsitellä ajatuksia ja tunteita, ja ilmaista ne turvalliseen, yksityinen tila.

Luo tehtävälista

Samanlainen kirjaaminen, Kirjoittamalla tehtäviä ja hankkeita auttaa tyhjentää mielen. Jos huomaat, että eri toimintojen ja muistutuksia pitää popping päähäsi ja häiritsevät sinua käsillä olevaan tehtävään, järjestelmä kuin Getting Things Done voi auttaa lisäämään tuottavuutta ja henkistä rauhallinen.

Käyttää

Se on tunnettu tosiasia, että liikunta augments meidän tunnetta henkistä hyvinvointia. Mukaan Ahdistuneisuus ja masennus Association of America, käyttää vain 10 minuuttia voi vapauttaa endorfiineja, kipu-tappamisen kemikaaleja, jotka auttavat aiheuttaa psyykkisen ja fyysisen rauhaa.

Kokeilu

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että jokainen on erilainen. Mikä auttaa yksi henkilö löytää rauhaa ja rauhallinen saattaa olla päinvastainen vaikutus seuraava. Kuten mennä sinulle päivä, huomaa aina kun sinusta tuntuu kaikkein olonsa tehdä muistiin mitä olet tekemässä tuolloin. Kokeilla edellä mainittuja menetelmiä, samoin kuin omia ehdotuksia, ja luoda oman luettelon, jotka auttavat mielen löytämään selkeyden ja rentoutumista.

Saavuttaa rauhallinen, ja yksinkertainen tuottavuutta, luoda zenmäisestä työympäristön. 10 askelta zenmäisestä Työympäristö

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha