11 Asiat Jokainen vanhempi voi tehdä, jotta heidän lapsensa paljon onnellisempi

Vuokko Hirvonen Heinäkuu 25, 2016 Perhe 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko huolehtiva vanhempi, joka on valmis venymään hyvinvoinnista lapsesi? Oletko koskaan miettinyt, onko kiireinen elämäntapa vaikuttaa normaalia kasvatuksesta? Pysähtyä hetkeksi ja miettiä, miten lapset tuntevat ja millaisia ​​psyykkinen he kärsivät. Lapset ovat hyvin viaton sydän joten jos he haluavat pelata tai haluat tietää jotain liittyvät heidän koulutukseen sinun ei pitäisi sivuuttaa niitä tai näyttää tyytymättömyytensä vaikka voi olla väsynyt, koska tällainen käytös vahingoittaa niitä. Vanhempana sinun täytyy tietää, miten tärkeää on, että voit saada mukana lastesi koulutus, koska se lisää niiden onnistumismahdollisuuksia huomattavasti.

Kuten kohti tutkimuksen tehnyt tutkijat kansaneläkelaitos ja taloudellinen tutkimuskeskus, vaikuttavat olemisen kokoaikatyötä äiti tai isä on lastenhuoneeseen koulutus on sama kuin kasvaa yhden vanhemman perheen. Tutkimus osoittaa, että lapsen mahdollisuudet tehdä hyvin tentit tulla alas 20%, jos äiti palaa työhön. Tällaiset lapset, joiden äidit ovat kiireisiä työssään tehdä huonommin koulussa ja kärsivät henkinen stressi verrattuna nuoret, joiden äidit jäävät kotiin saatettava ajan ja auttaa heitä opinnoissaan.

Tutkimus osoitti, että 1970- ja 1980-luvun alussa, keskimääräinen äidit työskenteli koko ajan 18 kuukautta ennen kuin lapsi oli viisi. Lähes kaksi kolmasosaa niiden lasten eli noin 64% heistä saavutti vähintään yhden tason tai yhtä suuri pätevyys. Se nähtiin, että äideille, jotka työskentelivät 30 kuukautta ja yli ennen niiden lapsi oli viisi, vain 52% lapsista saavutti yhden tason omille.

Kuitenkin verrattuna aikaisempiin kausiin työskentelevät vanhemmat nykyään vaikuttaa enemmän syyllisyyttä. Uusi tutkimus kertoo, että noin 42% vanhemmista, jotka osallistuivat tutkimukseen olivat tyytymättömiä siihen, että he eivät voi täyttää roolinsa ihanteellinen vanhemmat viikolla päivinä. Tutkimus osoittaa myös, että se on laatua osallistuminen eikä määrää, joka laskee. Voit esimerkiksi viettää tuntikausia lapsesi mutta se ei ole mitään hyötyä, jos pysyt syrjässä sen toiveet ja tarpeet emotionaalisia yhteyden. Joten älä lapsen vain pahus se pelatessasi pois matkapuhelimeesi tai lainkaan. Tee lapsi keskellä sinun keskittyä.

Tutkimus kertoo, että vanhempien lasten, jotka ovat enemmän mukana heidän lastenhuoneeseen koulutus ja muut vapaa-ajan toimintaa yleensä älykkäämpiä ja aktiivinen. Niin, se on erittäin tärkeää tukea ja ohjata lapsesi onko se koulutus-, pelejä tai opettaa heille hyvää ja huonoja tapoja. Ei ole väliä kuinka kiireinen olet päivittäisen työaikataulu, on paljon asioita, joita voit tehdä lapsesi aikana vapaa-aikaa.

Tässä muutamia ideoita kiireisille vanhemmille saada lapsilleen hieman ulkona aikaa aiheuttamatta pään ja kiireinen aikataulu purskahti!

Laita iloiset kasvot

Mennessä tulet kotiin jälkeen väsyttävä päivä töissä, koko kehon voidaan vahingoittaa, mutta silti kun lapsesi juoksevat teille ja jakaa kaikki hänen / hänen toimia, hän / hän teki koulussa, sinun pitäisi laittaa hymy ja täyttää heidän odotuksensa, niin että he tuntevat olet heidän paras ystävä. Mutta, jos laitat ne pois ja pyytää heitä tulemaan myöhemmin sitten heidän iloa ottaa sinut saattaa kadota.

Älä harjaa pois lapsesi huolenaiheet

Tee lapsesi ymmärtävät, että olet aina saatavilla puhua heidän kanssaan ja jakaa mitä häiritsee heitä. Jos sivuuttaa tunne lapsesi tai yrittää sivuuttaa sitä, lapsi pitää tunteensa sisällä ja koskaan ilmaista sen sinulle. Niin, olla hyvä kuuntelija, koska se voi olla erittäin hyödyllistä käsitellä lapsia.

Suunnitelma perheen aikaa

Vaikka, saatat ottaa kiireinen elämä viikolla päivää, yrittää ottaa pois jonkin aikaa teidän kiireinen aikataulu ja suunnitella ainutlaatuisia toimintoja nauttia lastesi kanssa kuten pelejä, pyöräretkelle, tai tehdä luovaa toimintaa. Voit myös viedä lapsesi ostoskeskuksissa tai vesipuistot, jossa he voivat viettää aikaa kanssasi.

Pitää sukukokoukset viikoittain

Lapset tuntevat hyvin erityinen, jos ne otetaan vakavasti ja ideoitaan kiitosta. Lapsesi voi auttaa sinua tekemään aamulla ja nukkumaanmenoa rutiinit ja keksiä luovia tapoja hallita askareita. On hyvin jännittävää nähdä, miten lapset ovat valmiita seuraamaan suunnitelmien ja sääntöjen luonut niitä. Tällaisia ​​tapaamisia voidaan myös auttaa lapsia oppimaan, miten ratkaista ongelmia ja osuuskunta. He saavat mahdollisuuden esittää heidän ongelmia sukukokoukset jotta vanhempi voi ratkaista sen ja saada heidät ymmärtämään asianmukaisella tavalla.

 Lyijy perhe keskusteluja lasten

Dinnertime on täydellinen aika perheen käydä keskusteluja uusimmat uutiset, aiheita, ja uusia tarinoita. Vanhemmat voivat myös keskustella luonnontieteiden opetusta, jotta lapset voivat saada jonkin verran tietoa ja vuorovaikutuksessa enemmän vanhempien. Näin kiireinen vanhemmat voivat ohjata lapsiaan ja heidän idoli.

Sen sijaan jätetä sivuun lapsesi, pyydä heitä ovatko he voivat auttaa sinua

Lapset ovat hyvin viattomia olentoja, jotka aina kaivata vanhempiensa rakkautta ja huomiota. Niin, se saa heidät tuntemaan erityistä kun vanhemmat kysyä heidän apua sijasta luennointi ja haukkumiset niitä. Kysy heidän avustaan ​​kohtelias tavalla sijaan pyytää sitä tylysti tai ankarasti, koska he tuntevat ovat torui ja kaatoi. Kuten, jos löydät lapsesi huoneeseen likaisia ​​tai asioita pidetään siellä täällä sitten pyytää häntä / häntä auttamaan sinua tekemään sen puhtaana sijaan haukkumiset hänen tehdä se likainen.

Saada uusia vaatteita lapsesi ja tehdä niistä iloinen

Oletko liian kiireinen kanssa toimistotyötä ja velvollisuudet? Onko lapsellasi pyytää lähteä ostoksille? Ei hätää, sinulla ei enää tarvitse sanoa lapsesi Ei ', jos et voi käydä ostoksilla heidän kanssaan, hakea verkossa ja saada värikkäitä vaatteita heille. Miksi vaeltaa siellä täällä kaduilla, kun voit helposti saada valtava valikoima mukavasti kotiisi? Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on varastaa aikaa teidän kiireinen aikataulu ja tehdä verkkokaupoissa lastenhuoneeseen vaatteet. On paljon verkkokaupoissa myymälä lapsille, josta voi saada valtava kokoelma elinvoimainen malleja ja värejä. Näin voit ostaa täydellinen vaatteita lapsellesi säästämällä aikaa ja rahaa kuin hyvin. Joten, ostaa trendikkäitä vaatteita lapsesi verkossa ja tehdä niistä ymmärtää miten erityinen ne ovat sinua varten.

 Retkiä viikonloppuisin

Viikonloput ovat yleensä kiireinen kuin sinulla on paljon tekemistä kotona, mutta voit lopettaa sen pois nopeasti ja suunnitella ulkona seikkailu iloa lapsesi koska se voisi lisätä hauskaa ja nuorentaa sinun ja lapsen mieli. Voit myös ottaa perheen lähellä Local Park piknikille ja aterioita yhdessä. Loppujen lopuksi se on aina hyvä olla perhe kokoontuu yhteen puhua ja nauttia eri ulkoilu.

 Ole hyvä kumppani lapsesi

Ei ole väliä kuinka kiireinen olet, tärkeintä on rakentaa vahvat suhteet lapsesi. Kuitenkin, et voi säästää riittävästi aikaa heille, mutta kun olet vapaa kuin yöllä, aamiaisen aika, jne., Näyttää kiinnostusta ja puhua lapsellesi kuin olisit hänen / hänen hyvä ystävänsä. Älä näytä heille vihaa jos he puhuvat mitään vääriä asioita, ja yrittää opettaa heille moraalisia arvoja tai "mikä on vialla" ja "mikä on oikein", jotta he voivat tietää ero oikean ja väärän välillä. Näin he eivät koskaan yritä mitään salattavaa ja hyvä kumppani he jakavat jokaisen asia sinulle. Onhan hedelmällinen suhde vanhempien ja lasten on erittäin tarpeellista tehdä terveellisiä perhe-elämää.

 Green aika-osuuskuntia

Jos tiedät joitakin mahdottoman-kiireisille vanhemmille, jotka voivat esimerkiksi yhdistää teitä ja varmista, että lapset leikkivät tai harjoittaa ulkoilua, voit muodostaa vihreä aika co-op, jossa jokainen vanhempi voi vuorollaan kestää tunnin pois työnsä viikon huolehtimaan lapsesta, kun he pelaavat.

Tee niitä oppia teiltä

Vanhemmat eivät tunne syyllisyyttä, kun he eivät voi antaa aikaa lapsilleen, koska heidän kiireinen aikataulu. Mutta katsomalla sitä toisinpäin, se voi olla hyödyllistä vanhemmille kuin sinä niin voit asettaa esimerkki lapsillesi kanssa kovaa työtä. Kun lapset näkevät vanhempiensa työskentelee kovasti työtä ja käsittely runsaasti vastuuta, he voivat myös oppia vastuuta ja työtä tavoite. Keskustella sama lapsi voi parantaa oppimiskykyä.

Niin, on suositeltavaa kaikille kiireinen vanhempi yrittää edellä ehdotuksia lapsen esteettömän kasvun ja myös tulla heidän idoli.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha