10 VINTAGE kauneus vinkkejä että meidän pitäisi käyttää USEAMMIN TÄNÄÄN

Salme Alén Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

10 Vintage kauneus vinkkejä, että meidän pitäisi käyttää useammin tänään

Vuonna päivää ennen Photoshopin ja airbrushing, elokuva kuvakkeet menneisyyden oli löytää oman tapoja parantaa niiden luonnon kauneutta. Sophia Loren, Rita Hayworth, Marilyn Monroe ja Grace Kelly, mainitakseni vain muutamia, kaikki oli oma kauneuden salaisuuksia, joka auttoi heitä tekemään suurimman osan yksittäisten ulkoasun ja tyylin, mutta niin teki tavallisten tytöt kadulla, joka ei tehnyt 't on kaikki, että rahaa elokuvastudio viettää. Tässä vain muutamia kauneus vinkkejä menneen että emme saa unohtaa miten käyttää:

1. Beer shampoo

Ennen hyllyt myymälöiden pinottiin satoja erityyppisiä ja tuotemerkit shampoot ja hoitoaineet, kaunis naiset menneisyyden säännöllisesti käytetty olut kunnossa niiden lukot. B-vitamiinia ja luonnollisia sokereita, joita löytyy oluen lisätä äänenvoimakkuutta hiukset ja antaa sille lisää kiiltoa. Vain nauttia hiukset lämmintä, tasainen oluen jälkeen olet shampoolla se ja jätä se muutamaksi minuutiksi, ennen huuhtelua ja pakkaaminen lisätty vauhtia teidän lukot.

2. Luonnollinen huuli tahra ja poskipuna

Tästä terve upottaa posket, ota vain yksi punainen ruusu terälehti tai kaksi. Varovasti purista joitakin punaista nestettä ja hietakampela yli omenat ja posket ja jotkut huulet luonnollinen nousi punainen kukinta.

3. vintage kotitekoinen exfoliator kaunis naiset menneisyyden käytetään rakastaa

Jopa filmitähdet käyttää kotitekoisia kauneudenhoitotuotteet ja Katherine Hepburn ollut poikkeus. Säilyttää hänen minimalistinen, luonnollisen ilmeen hän säännöllisesti kuorivat hänen ihonsa seoksella sokeria, hieman sitruunamehua ja jotkut oliiviöljyä.

4. Välimeren touch

Voitko uskoa sitä Sophia Loren on kahdeksankymmentä vuotta vanha ?! Salaisuus hänen pitkäaikaisia ​​ulkonäkö on hänen ruokavalio. Hän syö vähintään kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä joka ikinen päivä, ja myös hierontaa sen hänen ihon sijaan vartalovoide, hän tekee oliiviöljyä hiusten hoitoon ja lisää öljyä, hänen kylpyamme, samoin. Oliiviöljy on yksi hänen parhaista säilyttää kauneus salaisuuksia.

5. Hyvä vanha vaseliini

Vaseliini oli yksi parhaita ystäviä kauniiden naisten menneisyyden. Vaseliini oli ensimmäinen patentoitu Yhdysvalloissa jo vuonna 1872, ja sitä on käytetty kaikkiin tarkoituksiin puhdistusaineet ja kosteusvoide tyttöjen läpi vuoden. Se ei voi olla yhtä hohdokas kuulostava kuin joitakin merkkejä, mutta se on yksinkertainen, tehokas ja Marilyn Monroe rakasti käyttää sitä!

6. jäävettä sävy kasvot

Et voi saada yksinkertaisempi kauneus kohtelua kuin tämä. Joan Crawford vannoi hänen puhdistus rutiini, joka sisältyy roiskeita jääkylmää vettä naamallaan yli kaksikymmentä kertaa aina, kun hän pesi kasvonsa.

7. kiharat ilman lämpöä

Kaunis naiset menneisyyden rakasti kaunis ja lumoava kiharat, mutta kauan ennen kuin kukaan oli keksinyt curling rautoja, halpa vaihtoehto jättää epämiellyttävä rullat yössä oli käyttää jäänne kankaan. Roll kosteisiin hiuksiin noin kangaspalaa tie pois ja jätetään yöksi saada kauniisti kiertynyt hiukset aamulla ja hyvät yöunet.

8. vintage kuiva shampoo

Kun äidit olivat käynnissä vähän aikaa ja jäi hiukset pestä, heillä oli yksinkertainen ratkaisu - vauvantalkki. Hieno talkkia tekee suuren kuiva shampoo ja se tuoksuu nice too! Rakastan yhä käyttää sitä nyt, kun olen liian laiska pestä hiukset tai kun olen kiire.

9. Öljyhoito mehevä hiukset

Ei mitään uutta soveltamisessa öljyä hiukset ravintoa ja ilmastointi sekä hiukset ja juuret. Rita Hayward olisi öljyä hänen hiukset jokaisen pesun jälkeen, kääri se pyyhe ja jättää sen viisitoista minuuttia, ennen pesua pois kuumalla vedellä ja hieman sitruunamehua laimennetaan vedellä.

10. Bette Davis silmät

Oli temppu niille Bette Davisin kauniit silmät. Hänellä oli tapana laittaa kurkku viipaleet hänen silmänsä joka ilta ennen kuin hän meni nukkumaan ja levitetään ohut kerros vaseliinia nojalla hänen silmänsä yöllä vähentää mitään turvotusta ja poistaa tummia.

Toivomme näitä vuosikerta kauneus vinkkejä hyödyllisiä.

Jos tiedät muita vintage kauneus vinkkejä ja haluat jakaa ne, voit tehdä niin kommentin osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha