10 Vinkkejä Vältettävät Luteet

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos info. Kiitos info. yäk! Niin brutto. ick. luteet.

Luteet - kammottava ja jatkuva sabotoijat nukkua. Ei ole ihme, nämä loisten hyönteiset ovat aiheutti kohua uutisia. Palautumiskykynsä voi tehdä niistä ikävää talon vieraille loputtomiin. Ja nyt he valtaavat enemmän kuin vain taloja ja hotellit; imevät huonekalut, matkalaukut, tai useita mukava pintojen, he alkoivat siirtymässä lentokoneita, koulut, elokuvateatterit, sairaalat, ja enemmän.

Mutta paniikki ei ole - kuten se harvoin on - vastaus. Luteet eivät ole tiedossa kuljettaa sairauksia, kuten muita tuholaisia. Ja vaikka ne voivat olla kivulias riesa ja kallista tuhota, ne eivät ole hengenvaarallisia.

Heidän pelastautuminen ovat älykkäitä. Kun luteet purra, he pistää "eräänlainen anesthetizing ainetta, jonka avulla purema on kivuton", kertoo Michael Potter, entomologist erikoistunut tuholaistorjunta, jotta NPR toimittaja. "Se on hyvä selviytymismekanismi koska jos heräsi ja tunsi kipua, ei liikaa luteet selviäisi ruokkia toinen päivä." Kivuton aluksi, puree alkaen luteet voi tulla punainen ja kutiseva welts.

Kun luteet purra, he voivat piilottaa useita out-of-sight paikoissa kuten takana löysä tapetti, sähkö-kytkin levyt, saumat patjat ja muut verhoilu.

Seuraava: 10 vinkkejä miten paikalla veri-luuserit ja mitä tehdä, jos löydät ne.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 14, 2017 | 23:34:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Simeoni Kuusisto
  Like 1   Dislike 1

En kestä luteita. Minulla on bed bug ohjaus yritys Omaha, NE pikavalinta vain siinä tapauksessa olen koskaan löytää mitään! Meillä on jopa niitä tarkistaa kerran vuodessa varmuuden vuoksi.

Toukokuu 15, 2017 | 01:52:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Mariitta Keränen
  Like 4   Dislike 0

Luteita oli jotain uutta minulle, kunnes matkustin serkkuni New Yorkissa. Taloni sai myös saastuneella kuluessa kuukauden kuluttua minun kiertue serkkuni. Luojan kiitos, että se ei leviä tauteja. Mutta DYI menetelmällä voit estää bugeja kotona ja voi myös käsitellä sitä, jos et vähän tutkimusta siitä, miten tunnistaa ja käsitellä niitä. Tässä muutamia hyviä artikkeleita, jotka voivat tulla kätevä.

Toukokuu 16, 2017 | 04:25:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Sanna Linna
  Like 3   Dislike 1

Wantd lukea tämän artikkelin, koska olen erittäin nirso matkustaessaan. Joten brutto tietää, että jotkut sairaalat ne !!!! Yäk!

Toukokuu 16, 2017 | 12:10:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Aulikki Kaila
  Like 5   Dislike 0

Kiitos lähettämistä tämän., pidän Ron * t kärki smile)

Toukokuu 16, 2017 | 14:21:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Jessika Kekkonen
  Like 5   Dislike 1

Useimmat näistä en joka tapauksessa, mutta kiitos loput.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha