10 vaarallisia sivuvaikutuksia Echinacea

Jalmar Lehtinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Echinacea on yrtti eri lajeja ja lukuisia lääkkeiden hyötyjä. Root, lehdet ja kukat kasvi käytetään parantavaa tarkoituksiin. Mutta käyttää sitä enemmän kuin suositeltu annos voi olla haitallista sinulle.

Top 10 Echinacea Side Effects:

Haluatko tietää, miten tämä yrtti voi ottaa veronsa terveydelle? Lue tietää top 10 haittavaikutuksia Echinacea:

1. Vahingonkorvaukset Maksa:

Jos olet käynyt läpi maksansiirto ja kuluttaa Echinacea niin kauan kuin 8-10 viikkoa, voit päätyä vahingoittaa maksan suurelta osin. Suuria annoksia yrtti lisätä toimintoja maksan entsyymejä merkittävästi, mikä tekee siirron potilas alttiita eri maksan ja lopulta vahingoittaa urut. Se voi myös aiheuttaa maksatulehdusta ihmisiin, jotka käyttävät anabolisia steroideja, metotreksaatti, amiodaroni, ja muut vastaavat lääkkeet säännöllisesti.

2. autoimmuunihäiriöllä:

Liiallinen kulutus Echinacea voi tehdä tuhojaan teidän immuunijärjestelmään. Tämän seurauksena voi kehittyä vaikea autoimmuunisairauksien kuten systeeminen lupus erythematosus, pemfigus, tyypin 1 diabetes, multippeliskleroosi, nivelreuma, tuberkuloosi, hiv / aids, tiettyihin syöpiin, ja niin edelleen. Kun yrtti kun käytät immunosuppressantti voi myös vähentää koskemattomuutta virta.

3. Syyt verisairaus:

Tutkijoiden mukaan liiallisesta Echinacea voi johtaa tietty verisairaus nimeltään tromboottinen trombosytopeeninen purppura, mikä voi johtaa lukuisten pienten ja suurten veritulppia verisuonissa kaikki kehon läpi. Se vähentää verihiutaleiden määrä sekä valkoisena verisoluja verenkiertoon ja rajoittaa virtausta puhdasta, happipitoista verta aivojen, sydämen ja munuaisten. Tämä vakava sivuvaikutus Echinacea voi johtaa useita terveyteen liittyviä kysymyksiä.

4. järkyttää vatsaan:

Kuten monet muut yrtit, syö liikaa Eechinacea voi myös jättää meille vatsavaivoja. Erilaisia ​​oireita, jotka saatat joutua kohtaamaan ovat vatsakipu, vatsan kouristukset, turvotus, röyhtäily, ripuli, jne. Varmista, että otat sen kohti suosituksen lääkärisi tällaisten tilanteiden välttämiseksi.

5. Astma:

Ihmiset, joilla on jo hengitysteiden kysymyksiä, kuten astma, atopia, jne., Pitäisi pysyä erossa Echinacea kuin se saattaa pahentaa niiden ehdoista. Toisaalta, joilla ei ole tällaisia ​​ongelmia voi myös kehittyä tuore oireita kuten allerginen astma, heinänuha, hengenahdistus, puristava tunne rinnassa, keuhko kouristus, vinkuva hengitys, ja niin edelleen.

6. Syyt Pahoinvointi / Vertigo:

On raportoitu, että pitkäaikainen käyttö echinacea aiheuttaa pahoinvointia ja huimausta, varsinkin niille, jotka ovat jo alttiita näihin ongelmiin. Voit myös löytää itsesi kärsivät huimaus, oksentelu, suun kuivuminen, menetyksen tunne koko kielen, sekavuus, kurkkukipu, unettomuus, jne tänä aikana.

7. Syyt Epänormaali Heartbeat:

Vaikka ei ole näyttöä siitä, että tämä yrtti voi aiheuttaa hengenvaarallisen sydän-ongelmia, mutta se on tunnettu tosiasia, että liiallisesta Echinacea voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä. Se pohjimmiltaan aiheuttaa eteisvärinän tai sydämen rytmihäiriöitä, johon liittyy lievä rintakipu, pyörtyminen, vapisee, jne.

8. Lisäykset Verenvuoto:

Echinacea on tiedossa on antikoagulanttia ominaisuuksia, jotka tekevät veren hyytymiseen vaikeaa, lisäämällä vuotoriski. Joten, jos aiot käydä läpi leikkauksen, varmista, että lopetat tämän yrtti. Tai muuten, saatat joutua kohtaamaan vakavia komplikaatioita johtuen äärimmäisen verenhukasta.

9. Syyt Allergiset reaktiot:

Allergiset reaktiot ovat myös melko yleisiä ihmiset ottaen Echinacea usein. Ne, jotka ovat herkkiä Tuoksukit, kasvimaalla, koiranputkea, ja vastaavat muut kasvit, tiedetään olevan alttiimpia allergioita aiheuttamia echinacea, kuten ihottumaa, punoitusta, kasvojen turvotus, tulehdus, kutina, nokkosihottuma, ja joskus jopa anafylaktinen sokki.

10. Fever:

Vaikka harvinainen, auringonhattu voi myös aiheuttaa korkea kuume lapsilla ja joillakin aikuisilla. Se liittyy yleensä nielemisvaikeuksia. On kuitenkin suositeltavaa, että otat yhteyttä lääkäriin, jos koskaan tällaisessa tilanteessa.

Niin, pitää nämä asiat mielessä ja rajoittaa auringonhattu-annoksia tarpeen mukaan. Vain koska jotain on hyväksi terveydelle, ei tarkoita, että meidän pitäisi luopua kaikki varovaisuutta ja humalahakuinen sitä! Ole tietoinen siitä, kuinka paljon Echinacea sopii terveydelle ja koskaan askel yli suositeltua annostusta-jos noudatat ohjeita, voit hyötyä tämän yrtti huolehtimatta sen haittavaikutuksia.

Tiesitkö näistä auringonhattu sivuvaikutuksia? Tiedätkö muita? Älä jaa kanssamme kommentit osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha