10 Vaalit Oddities sinun täytyy tietää Ennen midterms

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viikkoa jäljellä ennen amerikkalaiset ottaa äänestämässä marraskuun puolivälin vaaleissa, kun ne päättävät, joka täyttää 36 paikkaa senaatissa ja kaikki 435 paikkaa edustajainhuoneeseen, jotka ovat jaossa on äänestysliput eri puolilla Yhdysvaltoja. Panokset ovat korkeat; jos republikaanien ehdokkaat voittavat kuusi paikkaa hallussa demokraattien luopumatta mitään paikkaa, puolue haltuunsa ylähuoneessa kongressin, ja siksi kyky päättää mitä ja ei tule lattialle käsiteltäväksi.

Kaikki tärkeimmät vaalitulos malleista GOP reuna - vaikka jotkut ennustaa dramaattisempi voittoja kuin toiset; Washington Postin "vaalit Lab" antaa republikaanit 95% mahdollisuus, kun taas FiveThirtyEight on alentanut arviotaan vaiheittain viime useita kuukausia 57,1%. Kapeampi kertoimet ennusti, että malli on osoitus siitä, että vaalit matematiikka sekä yksinkertaistaa liikaa ja overcomplicates senaatin maisemaa. "Se yksinkertaistaa liikaa, koska valmiussuunnitelmien virkkeestä -" menettämättä mitään paikkaa omaa "- on valtava oletus. Republikaanit ovat todennäköisemmin kuin ei menettää ainakin yksi niiden paikkaa ", kuten FiveThirtyEight n Nate Silver totesi viime viikolla. Ja rekisteröity äänestäjät useat valtiot, North Carolina Louisiana, on melko tasaisesti jakautunut republikaanit ja demokraatit, eli rotuja näissä valtioissa todennäköisesti close.Thirty-kuusi valtiota myös holding kuvernöörin vaalit, joista kymmenkunta on luokiteltu "tossups" riippumattoman Cook Poliittinen raportti.

Kanssa vaalipäivä lähestyy, tässä mitä tapahtuu kilpailuissa eri puolilla maata.

1. Poliittinen menot on paisunut

Demokraatti ja republikaanit käynnissä uudelleenvalinnan, avoimen paikkaa, tai kaatamiseen vakiintuneita toimijoita kongressissa ja kampanjoivat kuvernöörin kilpailuista eri puolilla maata ovat viettäneet lähellä $ 1 miljardia tänä vuonna. Mukaan laskelmien Wesleyan Media Project, ehdokkaat ja poliittiset toimintaryhmät jokaisen taivuttelua ovat viettäneet lähes $ 918 miljoonaa ilmaan lähes 1.800.000 ilmoitukset lokakuuhun 9. vaalipäivänä, että luku on vielä suurempi. "Mainos menoja tässä vaalissa sykli katkeaa helposti 1 $ miljardin euron rajan ensi viikon tai kaksi," Travis Ridout, yhteistyössä johtaja Wesleyan Media projekti, totesi 14 lokakuu analyysi. "Odotamme myös nähdä vähintään 2.000.000 ilmoitus airings House, senaatin ja kuvernöörin rotujen mukaan vaalipäivänä."

Tutkimus vahvisti myös vakiintunut suuntaus. Kokonaismenoista, eturyhmien - kuten American Crossroads ja NextGen Climate Action - ovat vaikuttaneet 40%, mikä on kaikkien aikojen ennätys ja kasvoi 32% tässä samassa vaiheessa 2012 vaaleissa. Republikaanien ehdokkaat tämä raha on välttämätöntä. GOP tukeutuu paljon raskaammin ulkopuolella ryhmä mainontaa kuin demokraattien; 13 15 kapein senaatin kilpailuista, South Dakota ja Virginia on poikkeuksia, eturyhmien sponsoroi suurempi osuus pro-republikaanien mainoksia kuin pro-demokraatti mainoksia. Itse Iowa, Colorado, Arkansas, ja Michigan, yli 50% pro-republikaanien ilmoitukset maksettiin kyseisten järjestöjen.

Mutta ", koska republikaanit luottavat ulkopuolella ryhmiä maksavat mainoksia, he eivät saa yhtä paljon bang for buck kuin demokraatit" mukaan Michael Franz, yhteistyössä johtaja Wesleyan Media Project. "Kuusikymmentä päivää ennen vaaleja, ehdokkaita on oikeus alimmalla yksikkötasolla korko tv-asemille, mutta se ei koske eri ryhmille, jotka rahoittaa mainoksia. Silti, koska poliittisen tieteen tutkimus osoittaa ulkopuolella menoja voidaan vakuuttava kuin mainoksia ehdokkaita, tämä strategia voi maksaa pois republikaaneja. "

2. uusi Koch tukema Super PAC on loukkaavaa

Vapaus Partners Action Fund, Super poliittisen toiminnan komitea käynnisti miljardööri teollisuuden Charles David Koch, luotiin viime kesänä tarkoituksenaan toimii keskeinen kanava kanavoitaessa poliittinen menoja osaksi kysymys-pohjainen kampanjoita, jotka usein arvostella demokraattien. Sopusoinnussa tyypillinen Koch veljekset eetos, ryhmä tukee ehdokkaita, jotka uskovat vapaaseen markkinatalouteen ja libertaarisen käsitys "vapaan yhteiskunnan" ja vastustaa ehdokkaita, jotka tukevat tunkeileva hallituksen politiikkaa. Kanssa 2014 vaalien kausi päättymässä, Super PAC on suunnitellut useita mainoksia tarkoitus korostaa, kuinka demokraattisia ehdokkaita Arkansasissa, Colorado, West Virginia, Kentucky, ja Florida ovat tukeneet presidentti Obama ja hänen "haitallinen" politiikkaa. Ryhmä tiettävästi suunnittelee viettää yhteensä yli 15 $ miljoonaa puolivälin vaaleissa, ja sen viime hetken menot aalto on käytännön osoitus Wesleyanin Median projektin tietoihin.

3. demokraattien luopuvan Kentucky

Itse asiassa, Alison Lundergan Grimes voi menettää. Sillä aikaa, kilpajuoksu republikaanien vakiintunut, senaatin Minority Leader Mitch McConnell, ja hänen demokraattisen haastaja, Grimes, odotettiin olevan yksi lähimpänä kilpailuista 2014, väline määritettäessä, kumpi osapuoli ohjaa Senaatti tulevat 2015. "Mitch McConnell on siellä miljonäärejä ja miljardöörejä. Hän ei ole siellä ihmisiä, jotka työskentelevät kovasti pelaavat sääntöjen mukaan ja yrittää rakentaa tulevaisuutta itselleen, "väitti populistinen Demokraattinen senaattori Elizabeth Warren joukkotuhoaseiden, kun taas kampanjoi Grimes Kentucky viikkoa sitten, ja että syytös soitti totta monille äänestäjille . Välinen taistelu Grimes ja McConnell tuli jopa lähes symbolinen republikaanien-demokraattinen kuilun nielaisemassa Yhdysvallat politiikkaan, mikä virtaa menojen mainoksia siinä tilassa. Yli $ 100 miljoonaa euroa on jo käytetty kampanjointi, jolloin Kentucky rotu kallein senaatin rodun historiassa.

Kuitenkin Grimes kieltäytyminen sanoa, onko hän äänesti Obama on maksanut hänelle, koska on hänen termiä "laittomien maahanmuuttajien" sijasta pimeiltä työntekijöiltä, ​​mainoksissa. Kuten Bloomberg kertoi, demokraattisen senaatin kampanja komitea vahvisti, että kaikki sen mainoksia on vedetty televisiosta Kentucky, vaikka puolue on funneled yli $ 2 million tilaan. Ja Gallup äänestyspaikoilla tiedot osoittavat, että "Kentuckians on siirtynyt ja ovat nyt todennäköisesti nojata kohti republikaanit kuin demokraatit." Itse asiassa, republikaanit on kuuden pisteen reuna.

4. Mutta Grimes ei ole yksin

Jos poliittinen mainos menoja on viitteitä, demokraattisen kongressin Kampanjan komitea on todennut, että osakilpailuissa voi olla unwinnable. Viime viikolla, ryhmä on päättänyt siirtää sen huomion pois pyrkimyksiä syöstä republikaanit GOP pidettävä piirit suojelemaan piiritetty vakiintuneiden, raportoitu New York Times tiistaina. Voittaa enemmistön edustajainhuoneen - epätodennäköistä, mukaan pollsters - demokraattien täytyy syöstä 17 republikaanit. Mutta DCCC on kutistunut sen operaatioalueella; 25 rotuja organisaation lista, vain seitsemän ovat paikkoja tällä hetkellä kuuluvien republikaanit. Ja se tarkoittaa, että puolue on hyökkäykseen vain seitsemässä osavaltiossa ja puolustukseen 18 osavaltiossa.

Kampanja avustajansa kertoi julkaisu että DCCC koskaan odotettu voittaa House enemmistö, pitkälti siksi, Obaman laajaa epäsuosion. "Olen ehdottomasti halua sanoa olemme triage-tilassa," edustaja Steve Israel New Yorkin, puheenjohtaja demokraattisen kampanjan järjestö, kertoi Times. "On ero triage ja tehdä strategisia päätöksiä." Ja siirtää painopistettä unseating republikaanit suojaan incumbants on yksi tällainen strateginen päätös.

5. Kyllä, Kongressin puolivälin vaalit ovat ajJudgement Barack Obaman presidenttikaudella

Tutkimuksen mukaan, enemmän äänestäjät sininen valtioissa piti presidentti Barack Obama vuonna 2012, vähemmän he pitävät häntä nyt. Kun Obama valittiin uudelleen kaksi vuotta hän tuli ensimmäinen demokraatti koska Franklin Delano Roosevelt kahdesti voittaa enemmistön äänistä. Mutta gallupit tekemän USA Today ja Suffolkin yliopisto kuudessa keskeinen taistelukenttä valtiot osoittavat, miten yleinen mielipide on muuttunut; viidessä näistä valtioista, peräti joka seitsemäs ihmiset, jotka äänestivät Obama kaksi vuotta sitten sanovat katumaan. Iowa, Colorado, ja Michigan - jossa Obama astui yli 50% äänistä - vain 47%, 46%, ja 48% äänestäjistä, vastaavasti, sanovat nyt he äänensä hänelle uudelleen.

Ja, tietenkin, historiallisesti, midterms ovat kansanäänestysten istuva presidentti. Ja tyypillisesti, puolivälin vaaleissa suosia osapuoli, joka ei valvo Valkoinen talo. Se voi tuntua, että miten amerikkalaiset arvioida presidentti olisi hyvin vähän vaikutusta kongressin vaaleissa, vaikka se ei puhu kunnon amerikkalainen poliittinen järjestelmä. Kuitenkin, tiedot osoittavat, että on itse asiassa korrelaatio presidentin kelpuutukset ja menestystä hänen puolueensa kongressin vaaleissa. Esimerkiksi kun demokraattien menetti edustajainhuoneen 1994 vaaleissa, presidentti Bill Clintonin työ suosio oli 46% vuoden viimeisellä Gallup kyselyssä ennen amerikkalaiset meni äänestämään. Samoin Gallup kyselyssä juuri ennen vuoden 2006 puolivälin vaaleissa laittaa George W. Bushin suosio 38% ja demokraattien sai 31 paikkaa edustajainhuoneeseen ja 6 paikkaa senaatissa.

6. Silti Obama on vihdoin astui kampanjan trail

Kautta 2014, Obama on kutsunut puolivälin vaaleissa hänen "viimeinen kampanja." Mutta, koska hänen alhainen suosio on potentiaalia satuttaa ehdokkaita kilpailuissa eri puolilla maata, presidentti on toistaiseksi rajoittunut hänen roolia, varainkeräyksiä että kanava dollaria mainontaan ponnisteluja. Gallupit osoittavat hänen missteps presidenttinä ovat loukanneet demokraattisia ehdokkaita, vaikka hänen matalan nelikymppisiä suosio ei ole mitenkään epätavallista, toisen aikavälin presidentti. Silti Obama on rajoitettu hänen osallistumisensa politiikkaan kongressin puolivälin vaaleissa toisin kuin hänen edeltäjänsä. Hän on puheenjohtajana varainkeräykset kotona näyttelijä Gwyneth Paltrow; pääesiintyjänä rallit varten Connecticut kuvernööri Dan Malloy ja Illinoisin kuvernööri Pat Quinn, joka on edessään kova kilpailu; ja, seuraavan useita viikkoja, hän kampanja neljä kuvernöörin ehdokkaille: Mary Burke Wisconsinissa, Tom Wolf Pennsylvaniassa, Mike Michaud Maine, ja Mark Schauer Michiganissa. Demokraattinen senaatin ehdokas Gary Peters Michiganin saavat myös presidentin tuen.

7. Kansallinen turvallisuus asiat: Vakiintuneet demokraattien senaattori Mark Pryor Arkansasin voi menettää

Ei ole epäilystäkään, että tämä senaatti rotu testaa kuinka huolissaan Arkansas äänestäjät ovat tulleet kansallisen turvallisuuden; Pryor republikaanien haastaja, Fuksit edustaja Tom Puuvilla, ei vain korosti sotilasuransa, mutta hän on tehnyt selväksi hän uskoo Yhdysvaltojen pitäisi harjoittaa aggressiivisempaa ulkopolitiikkaa. Hän oli yksi harvoista lainsäätäjät jommankumman osapuolen tukemaan Obaman suunnitelma käynnistää ilmaiskuja Syyriassa viime vuonna. Valtaosa gallupit ovat osoittaneet Cotton on kapea mutta pysyvä etumatka vakiintunut. Ja Pryor on saattanut itsensä hyvin ulottumattomissa uudelleenvalinnan toteamalla aikana tiistai-iltana keskustelun että keskiluokka amerikkalaiset ansaita $ 200,000. Vaikka "eri tapoja arvioida sitä," hän kertoi moderaattori "Uskon useimpien Arkansas - ehkä se menee jopa $ 150, $ 200 tuhat" voidaan pitää keskiluokka. Vertailukohtana, Robert Reich, joka toimi työministeri hallinnossa entinen Arkansasin kuvernööri Bill Clinton, määritellään keskiluokka kuin ansaita 50% yli tai alle mediaanitulosta kyseisellä alueella. Ja kotitalouksien mediaanitulosta Arkansasissa vuonna 2013 oli $ 39,919, joten Pryor valtava yli-arvio osoittaa hänen olevan vailla kosketusta hänen äänestäjille.

On huomattava, että puuvilla väitti kaupungintalo kokouksessa, että radikaali islamilainen ryhmä Isil työskentelee Meksikon huumekartellien rajanylitykseen ja tappaa Arkansas kansalaisia.

8. Ja niin tekee Ebola: republikaanien Scott Brown ottaa johtoaseman New Hampshire

Ei monet ihmiset väittävät, että leviäminen virusinfektio kahteen Dallas terveydenhuoltohenkilöstölle ei ole huolestuttava. Mutta ei monet ihmiset väittävät leviämisen Ebola on osa suurempaa salaliittoa. Scott Brown - aiemmin Massachusetts senaattori, nyt republikaanien senaatin ehdokas New Hampshire - selitti haastattelussa WGIR Radio että vaaroista Ebola pandemian tarjota kaikille enemmän syytä varmistaa Yhdysvaltojen rajalla Meksikon kanssa on tiivistetty. Kysyttäessä onko hän suosi matkustusrajoituksia joitakin matkustajia ja ulos Länsi-Afrikassa, Brown heti käytti tilaisuutta tulla kuulluksi maahanmuutto- ja rajavalvonta. Vaikka hän ei mennä niin pitkälle kuin puuvilla, hän sanoo: "Minusta se on kaikki kytketty. Esimerkiksi meillä on ihmisiä tulossa maahamme laillisin keinoin tuo tauteja ja muita mahdollisia haasteita. Silti meillä on raja, joka on niin huokoinen, että kuka tahansa voi kävellä sen poikki. Minusta on naiivia ajatella, että ihmiset eivät tule kävelevän täällä, joilla on niille tyyppisiä sairauksia ja / tai muita tahallisuus, rikollista tai terrorismiin. "

9. Mutta syytteet eivät: Rep. Michael G. Grimm voi voittaa

Mielipidetutkimukset ovat osoittaneet lähtien syyskuun lopulla, että Grimm - kahden termin republikaanien edustaja New Yorkin Staten Island, joka on syytteessä 20 kulut, myös pienemmiksi palkat ja tulot liittyvät ravintolan hän kerran juoksi - voi voittaa uudelleenvalintaa. Huolimatta hänen oikeudellisia ongelmia, Grimm on todettu menestystä syyttäen hänen demokraattisen vastustaja Domenic M. Recchia Jr., entinen New Yorkin Kunnanvaltuusto Brooklyn, ja "nikkeli-ja-diming" keskiluokka. Vaikka demokraattisen kampanjan valiokunta on yrittänyt kouluttaa yleisölle Grimmin syytteen, vakiintuneiden on ollut paljon taloudellisia apua eturyhmien, mukaan lukien $ 100000 Puolustava Main Street, republikaanien Super PAC joka auttaa kohtalainen republikaanit tiukka kilpailuista.

10. Ehdokkaat toteavat: Lisää amerikkalaiset haluavat torjua maajoukkojen Irakin ja Syyrian

On tärkeää muistaa, että on vain vähän julkista tukea laskemisesta Amerikan saappaat maahan. Ja että todellisuus on ollut merkittävä tekijä presidentti Obaman päätöstä rajoittaa Yhdysvaltojen sotilaallista osallistumista tuhota ja kukistaa Isil että pommitukset. Mutta äänestäjät ovat yhä inflaatiovastainen; Viime kyselyssä NBC News ja Wall Street Journal totesi, että noin 41% amerikkalaisista tutkituista ajatella kampanja olisi oltava sekä "ilmaiskut ja taistelujoukkoja." Vertailun vuoksi 35% sanovat loukkaavaa olisi rajoitettava ilmaiskuja ja 15% uskovat ei olisi ryhdyttävä vastaan ​​radikaalin islamilaisen ryhmän. Syyskuussa vain 34% sanoi sekä ilmaiskuja ja taistelujoukkoja olisi käytettävä ja 40% tukena vain ilmaiskuja. Tämä muutos osoittaa, että amerikkalaiset ovat yhä enemmän huolissaan ulkosuhteiden sijaan kotimaan asioista.

Ilmoittautumisaika 11 kautta 20, klikkaa tästä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha