10 Useimmat Myrkylliset kasvit että sinun täytyy pysyä poissa!

Nuutti Eskola Tammikuu 25, 2017 Tiede 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos aiot vaellus, tai suunnitelma camping tänä vuonna, sinun kannattaa lukea tähän luetteloon. Useat näistä kasveista voit jopa löytää omalla takapihalla, tai jonkun puutarha. Et halua nielemään mitään osaa kasvien tähän luetteloon. Ne ovat kaikki tappava! Joten varo näitä 10 myrkyllisiä kasveja, ja tietää, miten ne voi vahingoittaa tai jopa tappaa sinut.

10. Vesi Hemlock

Tämä kasvi voi kasvaa jopa 8 jalkaa korkea ja näyttää pieniä valkoisia tai vihreitä kukkia, jotka kasvavat sateenvarjo muodossa. Se löytyy Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ja kasvaa lähellä järviä, lampia, soita tai suot. Se tarjoaa suuria pitoisuuksia kemikaali nimeltään cicutoxin. Tämä toksiini, kun nautittuina voivat aiheuttaa oireita ovat huimaus, pahoinvointi, oksentelu, kouristukset, ja kuolema.

9. Nightshade

Tämä kasvi, joka yleisesti tunnetaan Belladonna- tai belladonna, kuuluu Solanaceae perheen kasveista. Se on kotoisin Euroopasta, Pohjois-Afrikassa, Länsi-Aasiassa ja joissakin osissa Kanadan ja Yhdysvaltojen. Myrkyllisyys kasvi johtuu luonnollisesti esiintyvä tropaani alkaloideja. Ilkeä osa on, että jokin osa kasvi voi olla tappava, sen marjoja ja lehtiä myöten juuret.

8. Oleander

Tämä pensas tai pieni puu on laajalti viljelty, ja voidaan löydy mistään. Jokainen osa on myrkyllisiä johtuu luonnollisesti esiintyviä myrkkyjä. Oireita myrkkyä ovat vapina, kouristukset, ja kooma, joka voi johtaa kuolemaan.

7. Valkoinen Snakeroot

Tämä kasvi löytyy lähes kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Se voi kasvaa metsä ja tiheiköt, sekä ruoho alueet tai vain paljas maa. Sitä voisi kutsua ruohoa, ja sen vaatimaton valkoiset kukat ovat yhtä vaarallisia kuin ne ovat aika. Karja voi kuluttaa tämä kasvi ja tulla saastuttamia temetol sisällä. Se tapahtui niin paljon, että termi "maito sairaus" syntyi juovat lehmien maitoa, joka laiduntaa niitä. Tuhannet kuoli tämän asian 1800-luvulla.

6. Manchineel Tree

Tämä puu löytyy pitkin rannikkoa Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Bahama, ja Etelä-Pohjois-Amerikassa. Sen hedelmä on samanlainen ulkonäöltään pieni omena ja on ainutlaatuinen nimi espanjaksi Manzanilla de la Muerte tai "pieni omena kuoleman." On enemmän kuin yksi myrkkyä tässä puussa; lehdet, mahla, ja hedelmä Manchineel puu ovat myrkyllisiä. Syödessään omenaa voi osoittautua kohtalokkaaksi, mahla on myös käytetty myrkkyä kärjellä nuolia. Ja polttava tämä puu voi osoittautua haitallista; jos savu oli päästä silmiin, se voi aiheuttaa voit mennä sokea!

5. Angel Trumpet

Tämä kasvi löytyy melkein kaikkialla. Sen roikkuu Bell kukat ovat kauniita, mutta tappava nieltynä. Koska sen kauneus, kukka on himoittu ja viljellään. Tämä tekee siitä sitäkin vaarallisempia.

4. Castor Bean

Tämä kasvi on levinnyt koko trooppisilla alueilla, Itä-Afrikassa ja Intiassa. Pensas kaltainen laitos on yleensä pienehkö, mutta voi saavuttaa koko pieni puu. Sen yleinen ulkonäkö voi poiketa elinympäristö elinympäristö. Vaikka on olemassa hyödyllistä käyttöä risiiniin, joka ei oikeastaan ​​papu, raaka hedelmä kasvi sisältää myrkyllinen aine risiini. Altistus voi aiheuttaa pahoinvointia, takykardia ja kohtauksia viikossa. Kirjailija Georgi Markov oli halpamainen murhattiin kaduilla Lontoon risiini pelletti potkut sateenvarjo. Se voi olla tappava jos ei hoideta kunnolla, myrkyllinen kasvi todellakin.

3. Rosary Herne

Tehdas tunnetaan monilla nimillä, kuten rapu silmien tai Inidan lakritsi. Se on kotoisin Intiasta ja on invasiivisia, juurtumista monissa maissa eri puolilla maailmaa. Siemen käytetään usein soittimia kuten lyömäsoittimet ja on myrkyllistä, koska läsnäolo kemiallisen abrin.The oireet ovat kuin että risiini mutta paljon enemmän keskittynyt. Se voi aiheuttaa maksan vajaatoiminta ja lopulta kuolemaan usean päivän. Siemenet on käytetty koruja ja nieltynä aiheuttaa tuskallisen kuoleman.

2. Aconite tai Wolfin Bane

Cleopatra sanotaan käyttäneen Aconite tappaa hänen veljensä. Tämä on toinen kasvi tiedetään olevan melko haitallisia vaikutuksia vuodelta antiikin. Sen myrkky on lyhytvaikutteinen. Muutamassa minuutissa suuri annos tappaa sinut lamaannuttavilla sydämesi lihaksia. Yksinkertaisesti poiminta sen lehdet voisi lähettää sinut ruumishuoneella.

1. Suicide Tree

Tämä vehreän vihreä kasvi on kotoisin Intiasta ja Etelä-Aasiassa. Se voi kasvaa rannikon suot mutta unnervingly käytetään hedge kasvi. Tässä on toksiini nimeltään cerberin joka häiritsee pulssi, useimmiten johtaa kuolemaan. Pelottavaa on, että on tapana todennäköisesti näy ruumiinavaus. Tutkimuksessa 90-luvun lopulla tehty Intiassa totesi tämä pieni kasvi osaltaan yli 500 kuolemantapausta yhden vuoden aikana.

On katsoa kaikkein myrkyllisiä kasveja siellä! Toivon, että kun törmäät yksi, tiedät pysyä poissa.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Miten hoitoon Bug Bites
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha