10 Tyhmä Pikku Tuottavuus Killers sinun täytyy lopettaa Doing Tänään

Vieno Helminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
10 Tyhmä Pikku Tuottavuus Killers sinun täytyy lopettaa Doing Tänään

Oletko lukenut tämän artikkelin aikana kolmannen kahvitauon tai älypuhelimeen kokouksen aikana?

Jos näin on, niin olet osa 69% työntekijöistä, jotka sanovat, että he tuhlaa aikaa töissä joka päivä.

Miten muuten sinä tuhlaa aikaa - ja saa vähemmän tehnyt? Tässä on 10 tyhmä pikku tuottavuus tappajia sinun täytyy lakata tekemästä tänään, ja kuinka korjata ne.

1. Lukeminen Sähköposti liian usein

Älypuhelimet ovat loistavia työkaluja ja pitäkäämme yhteydessä toisiinsa. Ehkä hieman liian kytketty. Osoittautuu, että keskimääräinen henkilö kuluttaa noin 13 tuntia viikossa lukeminen ja siihen vastaaminen sähköposteja. Sähköpostin lukeminen on tuottavuus ansa. Vaikka saatat ajatella, että vastaaminen ja huolinta sähköposteja on todellinen työ, et voi saada mitään todellista työtä.

Osa vilkkain yritysjohtajat ehdottaa, että sinun pitäisi vain tarkistaa sähköpostisi kahdesti päivässä.

2. liian kauan perustaa Kokoukset

Kuinka monta sähköpostit näette mennä edestakaisin ryhmien työtoverit, jotka yrittävät perustaa kokouspäivä ja aikaa? On kaksi helppoa tapaa lopettaa niitä sähköpostitse maratoneja:

 • Vastaa puhelimeen. Perustamalla kokouksessa kertaa puhelin on usein nopeampi ja voit ohittaa sähköpostin kokonaan.
    
 • Tehdä digitaalisia kalentereita julkisia. Sallimalla kaikki sisällä yrityksesi saatavuudesta työtoverit, olet vähentämällä aika miettiminen aikajaksoja jossa jokainen on vapaa. Sekä Outlook ja Google Calendar ovat loistavia työkaluja tehdä kalentereita julkisen organisaation sisällä.

3. Osallistuminen liikaa palavereja

Harvard Business School tutkimus osoittaa, että ihmiset sisällä suuret organisaatiot voivat viettää 300000 tuntia vuodessa tukee jatkuvaa viikoittain kokouksessa.

Kun ajatellut kokouksista, älä vain lopeta teidän tuntia. Ennen aikataulujen kokousta, pitää mielessä määrä:

 • Henkilöt, joka on tarpeen;
 • Tunnit valmistelu edellytti kokoukseen; ja
 • Tapaamiset alaistensa ja / tai valvojia Complete Toiminta kertaa.

On olemassa kaksi hyödyllisiä nyrkkisääntöjen aloittaa poistamalla ja lyhentää kokouksia. Ensinnäkin, jos kokous puuttuu päätöksentekijä, nix kokouksessa. Toiseksi, aina listan toiminnan kohteita. Aggressiivisesti läpi jokaisen toiminnan kohteita. Jos olet tehnyt luettelon, loppuun kokouksessa.

4. Kun Henkilökohtainen pyytää ja tekstit työssä

Tutkimus 2138 Yhdysvaltain työnantajien tuo henkilökohtainen matkapuhelin puhelut ja tekstejä yläosassa luettelon työpaikan häiriöiden pilaa työntekijöiden tuottavuutta. Puolet työnantajien laittaa tämän ongelman yläosassa luettelon tuottavuuden tappajat ja he ovat aivan oikeassa. Lähes neljännes työntekijöiden myöntävät viettää vähintään tunnin päivässä henkilökohtaisen puhelut tai tekstejä.

Korjaus on yksinkertainen: Pidä henkilökohtaisen elämän, henkilökohtainen. Jos sinun pitäisi viettää vähemmän tunnin henkilökohtaisia ​​juttuja, voit suorittaa työsi tunnin nopeammin. Kysy ystävien ja sukulaisten ei sinuun yhteyttä työaikana, paitsi hätätapauksissa.

5. juoruilua Liikaa

Samana tutkimuksessa toinen alkuun tuottavuuden tappaja listasta on juoru. Vaikka kaikki juorut toimistossa on välttämättä huono, negatiivinen juoru tappaa tuottavuutta, koska se kannustaa CYA käyttäytyminen, luo epäluottamusta työntekijöiden keskuudessa ja esimiehet, ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa "ilkeä häirintä" oikeusjuttuja.

Älä tuhlaa aikaa puhumalla roskakoriin takana ihmisten selän ja välttää niitä, jotka eivät. Ei vain aiotte pitää keskittynyt työsi, mutta myös voit välttää osallistumista sotkuinen tilanteissa.

6. Sanomalla "Yes" Everything

Kaikki on otettava kohtuullisesti, kuten toimeksiantoja esimiehellesi. Teoriassa on "Yes Man" voi kuulostaa varma tapa päästä eteenpäin. Se voi kuitenkin todella satuttaa suorituskykyä pitämällä korostitte, myöhään hankkeita, ja vaarantua keskinkertaisia ​​tuloksia.

Aloita analysointi hankkeita ennen sitoutumistaan ​​sokeasti niihin sitoutumista. Esimiehesi arvostamme kriittistä ajattelua ja sitoutumista parempia tuloksia. Plus, työtovereiden mielellään, että et ole pallo stressiä koko ajan.

 

7. en nuku tarpeeksi joka päivä

Yhteinen seuraus saamassa liian paljon tehtäviä, että et voi nukkua samoin kuin ennen. Polttamalla keskiyöllä öljy liian usein, poltat oman päivällä tuottavuutta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat terveiden aikuisten täytyy seitsemän-kahdeksan tuntia päivässä nukkua täysin levännyt.

Rakenna parempi nukkua rutiini ja aloittaa kiinni enemmän Z: n.

8. tuhlata aikaa sosiaalisen median

Kaikki nämä tweets, Facebook-viesteistä, ja Instagram kuvia syövät keskimäärin 3,2 tuntia teidän päivä.

Helpoimmista hillitä sosiaalisen median kulutus ovat:

 • Estää sosiaalisen median sivustoja työaikana käyttämällä Cold Turkey App tai muille vastaaville;
    
 • Poistamalla sosiaalisen median sovellukset älypuhelimesta;
    
 • Pakottaa itse crowdsource kysymyksiin kysymällä ihmisten henkilökohtaisesti; ja
    
 • Käyttämällä pöytäkellona tai yllään rannekello niin et ottaa puhelimen tarkistaa ajan.

9. Getting hajamielinen Keskeytykset

Going "orava!" liian usein työssä on merkittävä tuottavuutta tappaja.

Keskimääräinen toimistotyöntekijä viettää vain 11 minuuttia tehtävä ennen kuin keskeyttää puhelun, sähköpostin tai "kiireellinen" kokous. Jotta asiat pahempaa, se kestää keskimäärin 25 minuuttia sama työntekijä saada takaisin alkuperäiseen tehtävään jokaisen keskeytyksen.

Minimoida keskeytyksiä:

 • Suojaa tuottavin tunnin tekemällä itse ole käytettävissä kokouksia;
    
 • Anna kaikki puhelut menevät vastaajaan;
    
 • Aseta älypuhelin "lentokone" -tilassa; ja
    
 • Käytä palvelu keskeyttää sähköpostia saapuvat postilaatikkoon, kuten Saapuneet Tauko Gmailiin.

10. Puuttuvat S.M.A.R.T Tavoitteet

Paras tapa lisätä tuottavuutta on kehittää tavoitteita, jotka ovat erityisiä, mitattavissa ja saavutettavissa, Tulokset-keskittynyt, ja aikaan sidottuja.

 • Älä sano: lisätä autojen myynti.
 • Älä sano: Lokakuuhun 31. lisätä määrä myynti Model 2% käyttäen suuntaviivoja viimeisen neljänneksen koulutusohjelman joten esimieheni voi asiantuntevammin arvioida minun suorituskykyä.

Kehittämällä S.M.A.R.T. tavoitteet sinulla on selkeät suuntaviivat saavuttaa tavoitteesi tehokkaammin ja voidaan arvioida tehokkaammin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha