10 Tuhoisa sekaantumisten joka olisi purettu Batman Forever

Lahja Huuskonen Elokuu 7, 2016 Viihde 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

  • Osa 2

Batman on supersankari, joka on kokenut monia vastoinkäymisiä käsissä hänen luova ja ainutlaatuinen kirjailijoita. Kirjoittajat olivat niin luova että he tekivät niin monia asioita, jotka olisi voinut tuhota tämän merkin ja murskasi hänen kuvansa ikuisesti. Merkki voittaa kaikki nämä hulluja ideoita kirjoittajien ja edelleen, on elossa ja aktiivinen. Se ei ole yksinkertainen asia kuin vain muutama merkki saat tämän onni elää pidemmän ajan kuluessa. Kun kyseessä on Batman, se on ihme, koska hän on monta kertaa saavutti kuolemaisillaan.

Suunnitelma bat Miesten Kuolema 1960

Vuonna 1960, Batman oli ottaa erittäin huono myynti että Bob Kane, joka oli julkaista sarjakuvia, päätti tappaa hänet. Bat mies oli melkein lähellä haudassaan kun Julius Schwartz nimitettiin päätoimittaja sarjakuvia. Tämä yksilö oli hyviä ideoita, jonka kautta hän elvytettiin Batman ja antoi hänelle paremmin ja tehokas kuvien. Voitko vain kuvitella, jos Schwartz ei ollut siellä sitten Batman olisi kuollut 60 vuotta taaksepäin. Moderni Batman velkaa tälle suurelle editori hänen luovuutta ja rohkea päätös.

Horrible Companions

Ennen käyttöönottoa Schwartz paikalle, kunnon koominen oli kaikkein valitettavaa. Se oli paisunut niin monta merkkiä, jotka olivat toivottuja ja tekivät paljon haittoja sen. Pahin joukossa nämä merkit olivat Ace Bat Mite. Kun Schwartz uudelleen käynnistäminen Batman ensimmäinen asia, hän teki oli perua nämä merkit. Batgirl oli toinen hahmo, joka oli varattu, mutta hän ei tee paljon vahinkoa Batman kuten Bat Mote. Ässä oli myös tekemässä vahinkoa koominen. Hän on myös erinomainen syy kamala kunnon Batman vuonna 1960. Meidän pitäisi kiittää Schwartz tehdä oikean päätöksen ja heittää pois toivottuja merkkiä.

Odd storylines

Kirjailijat olivat niin ymmällään monta kertaa, että he ovat luoneet tällaista tarinaa Batman, joka teki koko sarjakuvan saada huono luokitus. Lukijoille vähemmän myynti aina vastannut tyhmä tarinaa. He yrittivät monia tyhmyyksiä Batman. Muutamia asioita mainitakseni tekevät hänelle bat vauva, muuttaa hänet 2D hahmoja ja kokeilla kaikkia mahdollisia kauhea stuffs. Nämä typerä siirtyy kirjoittajien aina osui alhaisempi myynti hintaan. Toivottavasti nyt kirjoittajat ovat ymmärtäneet, että yksikään lukijat haluaa nähdä Batman goofing ympäri.

Kauhea Alfred

Kirjailijat olivat niin ymmällään monta kertaa, että he ovat luoneet tällaista tarinaa Batman, joka teki koko sarjakuvan saada huono luokitus. Lukijoille vähemmän myynti aina vastannut tyhmä tarinaa. He yrittivät monia hauskoja asioita Batman. Muutamia asioita mainitakseni tekevät hänelle bat vauva, muuttaa hänet 2D hahmoja ja kokeilla kaikkia mahdollisia kauhea stuffs. Nämä typerä siirtyy kirjoittajien aina osui alhaisempi myynti hintaan. Toivottavasti nyt kirjoittajat ovat ymmärtäneet, että yksikään lukijat haluaa nähdä Batman goofing ympäri.

Tunnistat Alfred kuin perustiedot vaikutus Batman etenkin elokuvissa. Tämä merkki otettiin alun perin käyttöön koominen hahmo, joka pitää itseään etsivä. Hän aina saa osallistua joissakin tapauksissa vahingossa, ja hän toimii niin tyhmä ja muistuttaa tarkastaja Clouseau. Käyttöönotto tätä merkkiä oli kääntymässä tuhoisaa Batman että jälkeen 13 kysymyksiä, hahmo oli uudistunut ja tehty missä muodossa hän on suosittu moderni lyöjä. Kuka olisi uskonut, että koomikko voi olla tämän haitallisen?

Death Of Alfred

Toinen aikakausi kun Batman meni sukupuuton partaalle on kuoleman Alfred. Batman ilman Alfred joka on emotionaalisesti liittyy Batman ja Robin ei ollut asia, joka voisi harjoitus. Alfred oli aikeissa tappaa niin sairas, mutta Schwartz tulo, kuolema Alfred tehtiin sankarillinen kun hän yritti pelastaa Robin ja Batman.

Sitten hänet esiteltiin ulkomaalainen jälkeen altistamista säteet uudistaminen kone, joka on takana elämä Robin ja Batman keräämällä monet heidän vihollisensa. Alfred tulee normaali, kun taas saada alttiina koneen ja olla kuin normaali Alfred.

Batman soitti Bill Murray

Voitteko kuvitella Bill Murray Batman? Se ei ole vielä tiedossa, mikä sai Tim Burtonin tuotanto ottaa päätöstä valu hänet Batman elokuvan vuonna 1989. Michael Keaton oli mahdollisuus pelata sekä sankarillinen ja koominen puoli merkki, ja hän muotoinen merkki hyvin. Murray piti pelata hänen sijaansa, ja se olisi johtanut traaginen loppuun Bat Man sarja. Epäonnistumisia elokuvia Murray teki tuottajien muuttaa päätöstä ja lopulta Batman pelastuin.

Aronofsky Batman

Ennen Chris Nolan sai mahdollisuuden keksiä Batman, tämä tuleva johtaja sai tehdä jotain Batman. Darren Aronofsky oli mies epätavallinen ajatuksia, ja hän kertoi skripti, joka oli tarkoitettu elokuva Batman mitään kuin Batman. Älä hämmentyä, hän yritti keksiä merkin väsyttävä koko kuva batman josta koko maailma on tiennyt jo vuosia, Hän yritti tehdä elokuvan supersankari vain joitakin sävyjä Batman. Voidaan vain sanoi Jumalan armon, että elokuva ei ole tehty muuta se olisi merkitsi loppua Batman.

Tuhoisa Camp

Toisinaan ihmiset toimivat ikään kuin he eivät ole oppineet aikaisemmista virheistä. Se oli sama tunne, että jumissa minulle, kun DC lisätty Batman leirissä. TV oli menossa hyvin jälkeen uudelleenlöytämiseksi Batman Schwartz. Koko uusi avaus tekemät Schwartz meni suoneen kanssa leirin käyttöönotto DC, ja näyttää hylättiin. Se oli Neal Adams ja Dennis O 'Neil, joka hoitaa tämän hukkuminen tilanne Batman.

Batman Triumphant

Tämä oli toinen elokuva Batmanin että voisi nähdä valon koska sen kauheaa tarinankerrontaa ja valettu. Joel Schumacher oli kaikki asetettu tehdä elokuvan Warner Brothers valu Madonna roolissa Harley Quinn ja Nic Cage kuin Scarecrow. Warne Bros sopivat videon heille koska suosio saama Batman, mutta koko käsikirjoitus oli niin perätön että he laskivat suunnitelma tehdä liikkuu Schumacher, ja he liittyivät Chris Nolan suuri Batman-elokuva.

Death Of Joker Ensiesiintyminen

Supersankari voi selvitä vain, jos hänellä on roistoja siellä vastakkaisella. Bill Finger, kirjailija Batman, muutama vuosi sitten tappoi jokeri hänen ensimmäinen esiintymisensä itse, mutta Whitney Ellsworth halusi comeback jokeri, ja hän teki joitakin tarkistuksesta koominen.

On uskomatonta, että Batman on säilynyt läpi erilaisia ​​vastoinkäymisiä että tulivat tiensä monta vuotta. Voimme sanoa Batman on riittävän vahva supersankari.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha