10 Travel Adventures jännitystä hakevien

Jyri Pitkänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vaikka jotkut ihmiset eivät koskaan unelma hyppäämällä kalliolta, on niitä, jotka kaipaavat adrenaliinia mukana korkean riskin toimintaa. Olen tosin kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

Olen käynyt benjihyppy ja laskuvarjourheilu. Olen ollut valkoinen koskenlaskua ja odotan innolla antaa luola letkut, purjelautailua ja ziplining kokeilla myöhemmin tänä kesänä, kun menen Belize.

Ironista kyllä, olen pelkää korkeita paikkoja, mutta rakastan vuoristoratoja ja tapahtumista korkeudelta, jotka tekevät normaalia ihmiset pahoinvointia. En osaa selittää sitä ja muut adrenaliini Junkies ymmärtää, että se vain saa minut tuntemaan itseni niin elossa ja hämmästynyt itseni ja maailman.

Niille, kuten minä, jotka rakastavat niitä hetkiä vatsaan nousee kurkkuun, tässä on kymmenen fantastinen matkaelämyksiä sinun kannattaa oman Bucket List.

1. Skydiving - Mount Everest

En ehdottaisi tämä teidän ensimmäinen kerta laskuvarjohyppy mutta jos sinulla on maku vapaassa pudotuksessa niin tämä on perimmäinen seikkailu. Se on maailman korkein pudotus pisteeseen 29500 jalkaa kahdella eri purkupaikat, Syangboche lentokenttä ja Ama Dablam Base Camp.

Saat lintuperspektiivistä joidenkin maailman upeimmat vuorille. Se tehdään vasta lokakuussa ja on saatavilla rajoitetusti muutamia. Hintalappu on jyrkkä ja, sen perustamisesta lähtien vuonna 2008, on ollut vähemmän kuin 200 sukellusta suoritettu.

Niille, jotka rakastavat maisemia, mutta ei hinta, harkitse Pokhara Skydive matka, joka on kymmenen päivää oleskelua alkaa ja päättyy Kathmandu, joka sisältää kymmenen hyppyjä paljon pienempi maksu.

2. Abseiling - Tasmani

Abseiling, joka tunnetaan myös nimellä deepelling, on kuin rappelling, vain kohtaat alaspäin kuin voit hypätä alas kallion puolella. Maailman korkein laskeutumisia on Franklin-Gordon Wild Rivers National Park Tasmania.

Sinun opettajat kouluttaa sinua ja voit aloittaa joitakin pienempiä Laskeutumisissa ennen puuttua 450 ft pudotus Gordon pato. Maisema on upea ja hinta on oikea tämän uskomattoman seikkailu.

Kaikki kuntoisille voi osallistua, joten älä pelkää antaa tämän kokeilla.

3. Ziplining - Fidži

Ziplining liittyy valjaissa, joka keskeyttää sinut erittäin vahva johto ja työntää sinut yhdestä pää toiselle. Pituus matkan voi vaihdella kuten myös maisemia.

Se on tarjolla monenlaisia ​​paikkoja lukien kaupungit ja viidakoissa. Se antaa sinulle eri katselu näkökulmasta, kun on ripustettu korkealla maanpinnan yläpuolella. Se on turvallinen kaikenikäisille, koot ja kuntoisille.

Fidži ziplining retki vie läpi viidakon katos yli aikana kahdeksan zip linjat erisuuruisia jopa 500 jalkaa ilmassa kaapeleita jopa 65 jalkaa pitkä. Se yhdistää kaikki hauskaa ja jännitystä ziplining koulutettu opas, joka myös vie aikaa opettaa sinulle paikallista eläimiä ja kasveja näet pitkin kiertueella.

4. Benjihyppy - Sveitsi

Oletko koskaan halunnut teeskennellä olit James Bond? Tämä on tilaisuutesi seurata jalanjälkiä 007 Verzasca Valley Dam Ticino, Sveitsi. Tämä on, jos ne kuvattiin Goldeneye sekvenssin kanssa Pierce Brosnan.

Pato korkeus on 721 jalkaa. Tämä on yksi suurin ja tunnetuin benji hyppää maailmassa. Se on erittäin turvallinen, mutta jännittävä kuitenkin.

Ne tarjoavat erilaisia ​​hyppyjä kaikilla kokemusta.

5. koskenlasku - Intia

Koskenlasku on jännittävä laji, että toisin kuin monet muut teimme toistaiseksi, voi ottaa koko päivän sijasta muutaman tunnin varsinainen toiminta.

Monet enemmän jännittävä seikkailu sisältyy puolen päivän koulutus ja saada perille jälkeen enintään tunti, ja usein vähemmän, varsinaisen toiminnan. Riippuen kosken ja joki, koskenlaskua voi olla koko päivän urheilun.

Yhdistä että Himalajalla ja mahtava Ganga-joen ja sinulla on taivaallinen loma. Saatat jopa haluta jakaa joen pyhä vedet lopussa laittaa taivaallinen viimeistely teidän seikkailu.

6. luola letkut - Uusi-Seelanti

Luola letkut ei niille, jotka kärsivät klaustrofobia. Vietät ainakin jonkin verran ja usein paljon aikaa pimeässä luolassa, kelluu sisäkumi on maanalainen joki. He kutsuvat sitä mustaa vettä.

Uusi-Seelanti on monia kuuluisia luolia kuten Waitomo jossa voit liittyä ryhmään joillekin luola letkut. Waitomo on kauniita maisemia kohteliaisuus hehku matoja sekä pieni maanalainen vesiputous ja monet upea kamarit tarkastella.

Niille, jotka haluavat seikkailua, mutta ehkä halua tehdä paljon kävelyä tai kiipeilyä tai vihaa korkeuksia, tämä voi olla urheilun sinulle.

7. Volcano Boarding - Cerro Negro, Nicaragua

Cerro Negro tulivuori Nicaraguassa on ainoa paikka maailmassa, joka tarjoaa aivan uusi urheilulaji tulivuori lennolle. Cerro Negro tarkoittaa Black Mountain. Se on live tulivuori, joten sen seismistä toimintaa seurataan tarkasti.

Sinun ottaa kömmähdys tulivuori ja tehdä joitakin tutustuen, on nopea oppitunti tulivuori lennolle ja sitten olet pois matkallasi takaisin alas puolella tulivuoren. Tulivuori lennolle on vähän kuin lumilautailua vain teet sen tulivuori sijasta luminen vuori.

Nopein vajoamisnopeutta kirjattu toistaiseksi on 89 km / h.

8. uida Sharks - Meksiko & Fidži

Voit uida haiden kanssa useimmilla aloilla, joilla niitä on. Lajista riippuen, sijainti ja olosuhteet tietyt ryhmät ilmaiseksi sukeltaa haiden toiset laittaa sinut häkkiin.

Niille, jotka haluavat olla hämmästynyt mutta ei vaarana, että ne päivällinen, Jukatanin niemimaalla on tullut tunnetuksi sen seurakunnissa valashaiden. Nämä lempeä jättiläiset ovat suurimmat kalat maailmassa, saavuttaa jopa 32 jalkaa pitkä ja paino 20,6 tonnia keskimäärin.

Tämä on lähietäisyydeltä kohtaaminen toisin kuin kaikki muut. Niille, jotka haluavat hieman enemmän vaaraa, kokeile ilmaiseksi sukeltamista haiden Fidži. Laji kohdatut Shark Reef Marine Reserve usein sonnit, tiikereitä, Whitetip riutta, blacktip riutat, harmaa riuttoja, tawny sairaanhoitajat, Silvertips, ja sicklefin sitruuna hait.

On myös paljon kalaa nähdä myös Grouper ja napsijat. Lisäbonuksena on, että varanto on omistettu haiden säilyttämisessä ja koulutus.

9. Microlighting - Afrikka

Microlighting liittyy erittäin kevyt, hitaasti liikkuva ilma. Se paikkaa vain kaksi ihmistä, sinä ja ohjaaja. Ajattele alkuperäisen lentokoneen jossa pilotti oli paikka, mutta muuten melko alttiina ilmassa ja olet oikeassa ballpark.

Etelä-Afrikka on oikeus ilmasto ja tuuliolosuhteet tehdä tästä erinomainen tapa saada Ilmakuva maaseudulle. Menet kanssa kokenut pilotti ja opas, joka huomauttaa nähtävyyksiä sinulle.

Turvallisuussyistä, tuuliolosuhteet ovat hyvin tärkeitä ja voit suunnitella vaihtoehtoiseen ajankohtana, jos olosuhteet ovat epäsuotuisat ja lentosi on peruttu. Saatat jopa puhua ohjaaja päästämään otat pyörän.

10. Fly Fighter Jet - Tampa, Florida

Face se, joka sillä Top Gun tuli ulos olet ajatellut, että olisi siistiä olla hävittäjälentäjä ainakin hetken. Jos sinulla on varaa hintalappu, tämä voisi olla kohokohta hetki sinulle.

Menet ylös todellista sotilaallista hävittäjän ja kokemus G-voimat sekä erilaisia ​​sotaharjoitusten lukien tynnyri rullina, silmukat, sukellusta, ja jyrkkä kääntyy sekä alhainen lennolla veden.

Vaikka Tom Cruise ei liittyä sinua, sinulla on oma ohjaaja, joka säätää lento niin paljon kuin mahdollista tarpeisiisi. Tunnet tarvetta nopeutta?

Ei ole väliä mitä seikkailuja saada veren pumppaus, on järjestöjä, jotka tarjoavat niitä eri paikoissa uusilla avautuminen koko ajan.

Haluatko pieni jännitystä tai jotain et koskaan unohda, jotka tekevät hiukset pystyyn, on seikkailu odottaa sinua.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha