10 Tietoja Kalkkunat

Oskari Auer Elokuu 15, 2016 Miscellany 4 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Siisti. Kiitos Chaya. Kaikki eläimet ovat uskomattomia! viileä info! Kiitos Kiitos jakamisesta hyvyys se mielenkiintoinen

Kiitospäivä lähestyy, on aika osoittaa kunnioitusta ikonin lintu. Kalkkunat ovat monitahoisia otuksiin kiehtovia historia. Nauti näistä kymmenen faktoja kalkkunoita.

1. Shock kaikista iskuja - Benjamin Franklin ei oikeastaan ​​suositella villi kalkkuna olevan symboli Amerikassa. Hänen virallinen ehdotus vuonna 1776 oli kuva Mooseksen ja Pharoah. Hän kuitenkin mainita kalkkuna kirjeessään tyttärelleen, kun kalju kotka valittiin symboli Amerikassa. Franklin paheksui kalju kotka, koska sen luonne raadonsyöjä. Hän löysi kalkkuna olevan "paljon kunnioitettavan Bird."

2. Gobble, Gobble, syö. Villi Turkin Gobble voidaan kuulla kilometrin päässä. Miksi kalkkunat ahmaista, ja joka kalkkunat ahmaista? Uroskalkkunoilla Gobble näy muita uroksia ja houkutella huomiota naisten kalkkunoiden, joka tunnetaan nimellä "kanat."

3. Turkki poikaset tarvitsevat lepoa! Mukaan Arkansasin yliopisto Division of Agriculture Cooperative Extension Service, Kalkkunanpoikien tarvitse "vähintään kahden peräkkäisen tunnin rauhassa aikaa neljä kertaa päivässä seuraavan kahdeksan kymmenen tuntia rauhassa yöllä levätä." Se on 8 tuntia lepopäivä, jälkeen 8 tai 10 tunnin yöunet.

4. Kalkkunat on koulutettava syödä. Mukaan Arkansasin yliopisto Cooperative Extension Service, kalkkunoita kasvaa eniten, kun heidät on koulutettu syömään useita pieniä aterioita päivässä. Jos ne eivät ole koulutettu syödä vain pieniä aterioita, ne ahmia itse. Koulutus kalkkunat vain syödä pieniä aterioita on yksinkertainen. Kaikki se kestää on ravistamalla jotkut rehu niiden syöttökouru tai kevyesti innostava söpö pikku poults. Poults oppii, että toiminnalla mitä ruokaa.

5. nuoret kalkkunat kutsutaan "poults." Mukaan Websterin New Twentieth Century Dictionary, sana "poult" tulee ranskan sana "poulet", ja on lyhennettä muoto sanasta "poule", tai kana.

6. kuten ihmisillä, kalkkunat voivat saada sairas. Mukaan Texas maatalouden laajentamista yksikön Texas A & M University System, kalkkunat ovat alttiita hengitysteiden infektiot kokkidioosiepidemiat, vesi ylitarjontaa, ja loiset muun terveysongelmia.

7. Mikä rotu kalkkuna olet todennäköisesti ostaa supermarketista? Laaja Breasted Valkoinen kalkkuna on suosikki kalkkuna rotu siipikarja-alalle. Laaja Breasted Valkoinen kalkkuna on johdannainen rotu Small valkoinen kalkkuna. Laaja Breasted White Turkki on suuri rintalihakseen, joka täyttää kuluttajien kysyntää kalkkunanrinta lihaa.

8. Heritage kalkkunat ovat perinteisiä rotuja kalkkunaa. On 8 rotujen kalkkuna jotka tunnustettu American Siipikarja Association ovat perintöä kalkkuna rotuja: Pronssi, Narragansett, valkoinen Hollanti, musta, Slate, Bourbon punainen, Beltsville Small valkoinen, ja Royal Palm. Heritage kalkkuna rodut eivät kasva niin suuri, eikä niin nopeasti kuin Laaja Breasted Valkoinen kalkkunoita. Kuitenkin amerikkalainen kotieläinrotuja Conservancy ja Slow Food pyrkivät elvyttämään perintö rotuja. Monet pienemmät siitoskalkkunoita ovat nyt nostaa ja myynti perintö kalkkuna rodut

9. lyhyt historia kalkkuna: mukaan Penn State Agricultural Research ja Cooperative Extension, "yhteinen kalkkuna oli luultavasti ensimmäinen kotieläiminä intiaanien esikolumbiaanista Meksiko. Linnut päästettiin ensimmäisen otettu Espanjaan noin 1519, ja Espanjasta ne kaikkialla Euroopassa, saavuttaa Englannissa 1541. Kun linnut tuli suosittu Englannissa, heitä kutsuttiin nimellä kalkkuna-kukko, nimi aiemmin käytettiin helmikanat ja islamilainen mailla. Englanti siirtolaiset sitten käyttöön Euroopan kasvatettuja kantoja Turkin Itä-Pohjois-Amerikassa 17-luvulla. Kalkkunat kasvatetaan pääasiassa niiden kauniisti värillinen höyhenpeite vasta noin 1935, jonka jälkeen jalostukseen painopiste muuttui niiden lihan ominaisuuksia. "

10. Ja et voi unohtaa Snood! Uroskalkkunoilla on Snood. Mitä huomaat kun katsot kalkkuna pään? Huomaat pitkä, mehevä kiinnitys sen nokka. Vaikka mukaan National Wild Turkey federaation Snood ei ole tiedossa toiminnon, se muuttaa muotoa kuin mies kalkkuna, tai tom, liikkuu. Kun kalkkuna rentouttaa, Snood palautuu. Kun hän tukipuut, hänen Snood engorges verta ja ulottuu.

Miten sinusta tuntuu kalkkunat?

Chaya Kurtz kirjoittaa kaikkea Philadelphia puuseppiä miten löytää hyvä katontekija varten Networx.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Helmikuu 14, 2018 | 03:35:40 | myöhemmin 1 vuosi
Ilkka Juva
  Like 4   Dislike 0

Noin 40yrs sitten asuin maatilalla, se oli paras kokemus elämäni ... Toivon vain, että olisin tajusin se sitten ... minulla oli lemmikki kalkkuna, hänen nimensä oli Missy, hän oli yksi kauneimmista eläimiä, jotka olen koskaan ollut ... hän oli hyvin lempeä ja hän tapana istua sylissä ja kehrätä kuin minä lemmikkieläinten häntä, hän oli siellä niin kauan kuin hän voi ... hän oli hyvin rakastava lemmikki, I ei ole mitään mutta hyviä muistoja hänen ...

Helmikuu 15, 2018 | 07:51:41 | myöhemmin 1 vuosi
Keijo Härkönen
  Like 1   Dislike 2

Ostin live kalkkuna tänä jouluna ja lahjoitti hänen Rescue Center. Oli ilo viettää muutaman tunnin hänen seurassaan ... he ovat älykkäitä, herkkiä lintuja, ja hyvin kaunis omalla ainutlaatuisella tavalla. Hän on yksi harvoista, joka on onni hengissä tänä jouluna.

Helmikuu 15, 2018 | 11:01:45 | myöhemmin 1 vuosi
Maaret Hartonen
  Like 3   Dislike 1

monet Moons sitten, olen työskennellyt kansallisen kalkkuna liiton, ei pidä sekoittaa villi kalkkuna liitto. En tiennyt useimmat näistä kohdista. kuitenkin, # 6 on aivan totta. taudit leviävät helposti läpi edellytyksiä tehtaan tilojen kalkkunoita.

Helmikuu 15, 2018 | 18:25:16 | myöhemmin 1 vuosi
Tiia Hämeen-Anttila
  Like 0   Dislike 0

Kaikki villit kalkkunat taloni ympärille näyttävät tekevän hyvin ilman koulutusta. Ne ovat hyvin älykkäitä, on aina aikuisen edessä, keskellä ja lopussa kanssa vauvat pitkän linjan. Minulla oli valkoinen kalkkuna nimeltä Charlie, hän seurasi minua ympäriinsä kaikkialla. olisi jopa tuli taloon voisiko hän on. Hän seisoisi ikkunan ulkopuolelle nostaa päätään niin korkea kuin se menisi niin hän voisi katsella minua. Niin minä antaisin hänelle rakkautta hän aloittaisi rummutus syvälle rinnassaan. Koskaan tiennyt kalkkunat olisi ruoskia ihmiset kunnes ihmiset yrittävät löytää minulle hän oli valmis taistelemaan. Paikallisen maanviljelijän kertoi minulle, että Charlie juuri hänen perämies. Se antoi minulle iso nauraa, ajattelin, että hän rakasti minua koska minä pelasti hänet teurastusta. Kaipaan että Turkki kalliisti lol

Helmikuu 15, 2018 | 22:15:18 | myöhemmin 1 vuosi
Titta Jokela
  Like 3   Dislike 2

Vau, koskaan tiennyt kaiken tämän noin kalkkunat

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha