10 Things You Need poistaa kaapissa nyt

Urpu Alén Tammikuu 27, 2017 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olemme kaikki tehneet virheen pitää vaatekappaleen tai lisävaruste ohitse sen voimassaoloaika. Tai vielä pahempaa, olemme tehneet virheen päällään. Paljon vanhoja asioita tulla takaisin tyyliin kuin ruudullinen paitoja, esimerkiksi, mutta jokaisen ruudullinen paita vedät ulos kaapista kymmenen vuotta myöhemmin, siellä on tie-väriaine t-paita jopa kaikkein die hard Phish tuuletin ei olisi kiinni kuollut.

Tässä on 10 kohdetta heittämään päässä kaapissa. Vuodesta päivätty suuntauksia, joka näytti tyhmä ensinnäkin asioita, jotka eivät vain toimi kehosi, jos on epävarma, sinun tulisi aina heittää sen pois.

Ja muistakaa, jos jotain on vielä puettavat kunnossa; lahjoittaa sen paikalliseen kirpputorilta tai voittoa tavoittelematon järjestö. Voit usein saada verovähennyksen ja hei, se on mukava asia tehdä. Jos se ei kannustin tarpeeksi korvaamaan vanhan duds, niin en tiedä mikä on.

1. Trucker hatut

Olen viime aikoina nähnyt miesten yllään nämä uudelleen. Confused, olen juuri olettaen he kärsivät muistinmenetyksestä ja en tiedä mitä vuonna se on. Ellet itse ajaa kuorma työnä, ei kulumista rekkakuski hattuja. Niitä ei tule takaisin tyylillä koskaan.

2. Kaikki petsattu tai revitty

Jos vaate on repäisi on sauma, voit tallentaa sen ottamalla sen paikalliseen räätälöidä. Mutta kuten huono suhde, jotkut asiat ovat korjauskelvottomaksi. Jos se on reikä tai monta reikää, tai se näyttää joku otti razor se, ainoa paikka se kuuluu roskiin. Ja että menee mitään tahra sitä. Luulisi kukaan huomaa sinua vuotanut tuuletetussa latte teidän valkoinen paita, mutta olet väärässä - jokainen huomaa.

3. Asiat, jotka eivät sovi

Kukaan ei halua heittää pois jotain kallista, mutta jos ainoa asia paita on esiin on painonnousu, oli se todella arvoltaan $ 300 um Puku, joka sopii 50 kiloa sitten? Se luultavasti ei sovi uudelleen. Nuo vaatteet mennä, ja pukeutuminen kehon olet nyt.

4. Kampanjakoodi paidat

On hienoa, että olet luovutetun veren 2006. Saat paljon karmaa pistettä, mutta nolla muoti pistettä että teko ystävällisyys. Kun pitäisi muistaa hyvä kerta, kun oli keväällä tauko aikana sophomore vuoden college, ei ole mitään syytä pitää Carlos'n Charlien t-paita. Tässä on hyvä sääntö seurata: Jos se promo - sen on mentävä!

5. Kaikki Ed Hardy

Vaikka olet vielä suru äskettäinen kuolema Christian Audigier, se ei tarkoita sinun pitäisi käyttää Ed Hardy. Paitsi tietysti yrität voittaa Jon Gosselin kaksoisolento kilpailu, joka tässä tapauksessa, teidän vaatekaappi on luultavasti vähiten huolet.

6. Kuluneet tai vaurioituneet kengät

Et laittanut pois kengät, ja kas kummaa, koira ajatellut teidän potkuja olivat purulelun. Tämä tapahtuu meille kaikille. Olet oppinut teidän oppitunti, mutta sinun täytyy hyväksyä tappio ja antaa kengät nakata. Älä tallentaa ne päivän aiot maalata asuntosi tai koota Ikea huonekaluja koska tiedät, että päivä ei koskaan tule. Ja jos kengät ovat todella kuluneet ja pidät käyttänyt niitä, sinun vain päätyä tehden podiatrist paljon rikkaampi. Miksi ei vain ostaa uudet kengät sijaan?

Kuitenkin, jos huipulla kenkä on hyvässä kunnossa, mutta pohjat etsivät ohut tai kantapää on kulunut, voit aina ottaa ne korjattavaksi.

7. hirvittävä tarvikkeet

Kuten Lance Armstrongin uran, Livestrong rannekkeet ovat ohi. Kuten mitään innoittamana sitä. Jos tunnet alasti ilman jotain ranteeseen, kokeile katsella! Tämä koskee myös mitään Puka kuoret tai asioita tehty hamppua.

8. Ketju lompakot

Tässä varma tapa lähettää naiset käynnissä: Maksa illallinen lompakko kiinni housuissa. On ymmärrettävää, saatat olla pelkää menettää lompakon kun riisua vaatteet, mutta jos käytät ketju lompakko, ei ole mitään tapaa yötä ei mene niin pitkälle.

9. Reput

Lukuun ottamatta olemisesta vuoristo polkua tai vaellus, sinun ei pitäisi käyttää reppu koskaan. Meillä kaikilla on niitä päiviä, joissa meidän on raahata noin paljon, mutta se mitä messenger pussit ja salkut ovat. Ja ei, se ei ole väliä, jos reppu kustannuksia niin paljon kuin naisen käsilaukku, ja on hieno suunnittelija logo kaikki yli sen. Voit silti näyttää naurettavalta.

10. Kaikki mitä oli lukiossa

Tiedän jenkkikassilla voit suorittaa päivittäin lukion jalkapallo käytännössä on tunteellinen arvoa sinulle, mutta se silti haisee kuntosali pukuhuoneessa, ja et ole lukiossa enää. Vaikka olet sitä, heittää pois mitään, että sanoo "Class Of" sitä liikaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha