10 Things Jokainen kaveri haluaa Vuodesta Suhde

Atro Alanko Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Miehet ovat haluttomia keskustelemaan heidän tarpeisiinsa. Olipa pois sosiaalisen kunnostus tai he vain synnynnäisesti pysty kommunikoimaan heidän haluaa kunnolla, monet kaverit on vaikea ilmaista tunteitaan. Kuunnelkaa, kaverit: Ei ole mitään syytä voit kärsivät hiljaisuudessa, ja ole sinun tyydyttämiseen teidän suhteeseen. Auttaa rohkaista sinua ilmaista tunteita, tässä on 10 asiaa, jotka todella haluat teidän suhdetta. Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina vain näyttää muita huomattavia tätä listaa.

1. olla oma elämä

Tämä ensimmäinen on tärkein. Miehet haluavat olla elämää ulkopuolella niiden suhdetta. He haluavat kumppanin, joka on hänen oman elämänsä samoin. Vaikka olette molemmat tärkeimmät ihmiset toistensa elämään, on tärkeää, että molemmat teistä on muita etuja, ja että sinulla on oma tunteita ja joukko ystäviä.

2. Viestintä

Jos kumppanisi ei kerro, mitä heidän mielessään, niin miten sinun pitäisi tietää? Vaikka miehet ovat suoria ja taipumus ajatella loogisesti, naiset ovat epäsuoria, mutta sanallinen, ja keskittyä tunteet. Suhde ilman asianmukaista viestintä on kuin yrittää hengittää ilman ilmaa. Et voi, koska et kuolisi, ja niin olisi teidän suhdetta. Puhu.

3. Jos haluat tietää mitä helvettiä

Niin monet naiset eivät ilmaista itseään, koska he pelkäävät. Pelkää, enimmäkseen, mitä voit ajatella. Tekemällä tämän, naisia ​​ei ole itse ja pakkaus olevansa kiiltoa, vähemmän totuudenmukainen versiot itse. Mutta todellisuudessa, miehet haluavat tietää, mitä on tekeillä muita huomattavia pään. Kannusta kumppani olla rehellinen ja paljastaa todellisen itsensä.

4. Hyväksyminen

Olet kuka olet. Tiedätkö mitä tekee sinusta rasti ja sinulla on selittämätöntä suuntauksia, jotka kattavat kuka olet ihmisenä. Haluat kumppani ymmärtää, että ja yritä muuttaa sinua. Koskaan.

5. Sex

Miehet ilmaista tunteitaan seksin välityksellä. Tämä on yleinen tosiasia. Miehet haluavat seksiä ja haluavat olla Jännitystä kanssa heidän rakkautensa.

6. Olkoon miesten olla miehiä

Mikä tarkoittaa, että joskus ne toimivat kuten pikkupojat. Kunhan ne eivät toimi kuin että koko ajan, hyväksyä, että ne voivat olla epäkypsiä ajoittain.

7. tuntuu sankari

Fakta: Miehet ovat tarjoajia, ja he haluavat varmistaa, että niiden muita huomattavia on hoidettu. Kun heidän kumppaninsa on hädässä, he haluavat syöksyä ja tallentaa ne. Ajattele Superman tai Batman. Mitä mies ei halua tuntea supersankari?

8. Hikoile

Harjoittelu yhdessä on uskomattoman kuuma, tiedät, koska te molemmat hiki. Treenata rakkautesi rakentaa uskomaton yhteys teidän kahden - te jokainen saa todistamme muiden työntää heidän fyysisiä rajoja. Se on toinen tapa tutustua toisiinsa.

9. miehet haluavat olla inspiroi

Kun miehen muita huomattavia tekee jotain hän rakastaa, se tekee myös miehet haluavat töitä omalla intohimoja. Olla toistensa inspiraatiota kaikessa mitä teet.

10. Kun olet kumppanisi kanssa, olla läsnä

Yksi suurimmista peeves ei heille useimmat teidän huomiota, kun olet heidän kanssaan. En tarkoita lapsellinen tapa, enemmän tapa, että kun vietät laatuaikaa yhdessä olet keskittynyt keskusteluun ja mitä heillä on sanottavanaan. Miehet haluavat kumppaninsa olla läsnä, ja päinvastoin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha