10 temppuja saada juot enemmän vettä

Essi Hautala Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 29 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
10 temppuja saada juot enemmän vettä

Kuten me päänsä kesäkuukausina, nesteytys tulee valtava ongelma. Itse asiassa jopa 75% amerikkalaisista ovat kroonisesti kuivattu, saada vähemmän kuin suositellaan 8-10 kupillista päivässä. Oletko yksi heistä? Jos näin on, tässä on muutamia yksinkertaisia ​​tapoja varmistaa juot enemmän H2O säännöllisestä.

1. Juo ensimmäinen asia

Yksi helpoimmista tavoista lisätä vettä päivä on napata lasi kun heräät. Perustetaan tämä tapa osana jokapäiväistä rutiinia, ja löydät itsesi guzzling useammin. Haluan aloittaa minun päivä pelkällä vedellä - ei jäätä - ja antelias purista sitruunan. Lämmin vesi imeytyy järjestelmään helpommin ja sitruuna antaa sinulle vauhtia antioksidantteja.

2. Carry Bottle

Pidä vesi lähellä on toinen varma tapa saada juot. Pullot tulevat kaikki materiaalit BPA-vapaa muovi lasin ruostumattomasta teräksestä ja sen jälkeen.

3. Käytä App

Keeping henkinen yhteneväisiä, kuinka monta lasillista sinua alas päivässä voi olla vaikea. Käytä tekniikkaa, joka auttaa pitämään kirjaa! Voit ladata Vesittynyt ilmaiseksi kuten yli miljoona ihmistä ympäri maailmaa ovat tehneet. Näet kaavioita ja on mahdollisuus päivittää muistutuksia. Joko niin, seuranta kestää alle minuutin poissa päivän.

4. Sip ennen ateriaa

Kokeile juominen pari lasillista vettä ennen kuin syöt aamiaista, lounas ja illallinen. Et vain pysyä sammutettua, saatat myös saatiin jonkin verran ylimääräistä kiloa. Vuonna 2010 julkaiseman tutkimuksen Liikalihavuus, henkilöt, jotka joivat kaksi lasillista vettä ennen ateriansa söivät vähemmän koko päivän. He menettivät enemmän painoa yli 12 viikon ajan kuin kontrolliryhmässä.

5. Syö Se

Jos todella vihaan siemaillen lasi vettä, yritä syödä elintarvikkeita, jotka hukkumassa kamaa. Monet hedelmät ja vihannekset ylpeillä yli 90% vesipitoisuus. Välipala vesimeloni, tomaatit, parsakaali, greippi, kurkku, ja enemmän. Voit saada lisää koko elintarvikkeita omaan ruokavalioon käynnisty.

 

6. Kokeile Flavoring

On niin monia tapoja voit maku vettä - mistä kaupasta ostettu pussien reseptejä löydät verkossa. Yksi suosikeistani? Tämä makea vesimeloni vettä. Yhdistä siemenetön vesimeloni vedellä oman tehosekoitin. Sulostuttaa kanssa Stevia tai suosikki korvike. Ehdottomasti herkullinen.

7. Valaa Se

Voit myös ostaa edullinen vettä infuusiona syöttäjä pitää jääkaapin. Pop eri hedelmiä ja anna makuja seurustella. Rakastan käyttäen viipaloitu kurkut jäljitellä suosikkini kylpylä vettä kotona. Mutta mitään sitrushedelmien marjoja kivihedelmät tekee. Voit jopa täyttää sitä muutaman kerran ilman tilalle hedelmiä.

8. Käytä jääkuutioita

Laittaa paljon jään omaan juomia koko päivän. Loppujen lopuksi jää on vain jäädytetty vesi. Oikea? Jäähdytys alas mehua tai sooda, voit myös hiipiä useita unssia alas luukku edes ajatellut sitä. Kuka tietää, lopulta saatat ohittaa muita juomia ja mennä suoraan puhdas kamaa.

9. Hanki suodatin

Joskus vesijohtovettä maku voi olla vähemmän kuin houkutteleva. Ja huolimatta siitä, mitä voisi luulla, pullotettu vesi ei ole aina vastaus. Kokeile veden suodattimet teidän hana tai suodatin kannut teidän jääkaapissa. He voivat ottaa monia epäpuhtauksia ja parantaa makua teidän vesijohtovettä. Pullotettu vesi voi maksaa jopa huimat 10000 kertaa enemmän per gallona muutenkin, joten tallenna penniä.

10. Banish Sokerinen Juomat

Minulla politiikka kotona jossa olen vain juoda vettä. Olen päättänyt, että minä tallentaa kaikki muut juomat ulkona syömisestä tai juhlaan. Tämä on loistava tapa kokeilla, jos olet koukussa sooda tai muu korkea lämpöarvo juomia. Sinun juoda enemmän puhdasta vettä ja myös trimmata vyötärölinja kaikkia niitä kaloreita voit säästää.

Miten saat enemmän vettä päiväsi?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha