10 Tehokas tapoja päästä eroon kuukautiskipuja

August Kauppi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On se aika kuukaudesta uudelleen, hyvät. Nyt voit pelkäävät sitä tai saatat tuntea helpotusta, mutta tuhoa, että kuukausittaiset kuukautiskierto pelaa kehon pysyy samana. Ja rehellisesti, kaikki viisas vanha naiset kertoa teille, että tämä kramppi ei ole mitään verrattuna synnytyspoltot? Emme viis veisaavat siitä synnytyspoltot juuri nyt! Me sillan kun saamme sen. Nyt kaikki haluamme hieman helpotusta tähän sietämätöntä kipua. Pohjimmiltaan se on hormoni, prostaglandiini, joka on vastuussa kovaa kipua ja kramppeja. Että ja kohdun seinät sopimuspuolen ja laajentamalla vapauttaa kuukausittain kohdun limakalvon. Mutta älä pelkää, sillä alla on kymmenen helppoja tapoja vähentää tai päästä eroon tästä kaiken kuluttava tuskaa!

Miksi kuukautiskierron kramppeja?

Dysmenorrhea on lääketieteellinen termi tuskallista kramppeja, joita voi esiintyä välittömästi ennen tai sen aikana kuukautiset. On olemassa kahdenlaisia ​​dysmenorrhea: ensisijainen dysmenorrea ja keskiasteen dysmenorrhea.

Ensisijainen dysmenorrhea on toinen nimi yhteisen kuukautiskipuja. Vatsakivut alkavat yleensä yhden tai kahden vuoden kuluttua nainen alkaa saada hänen aikoja. Kipu on yleensä tuntuvat alavatsan ja takaisin. Nämä yhteiset kramppeja voi alkaa vähän ennen puhkeamista kauden ja jatkaa yhden tai kolme päivää. Nämä krampit tullut vähemmän tuskallista kuin ikä nousee ja se saattaa lopettaa kokonaan jälkeen nainen on hänen ensimmäinen vauva.

Toissijainen dysmenorrhea on aiheuttama kipu häiriö naisen sukuelimiin. Nämä krampit kestävät yleensä pidempään kuin yhteiset Kuukautiskierto. Jos nainen on ongelma hänen sukupuolielimet, kramppeja tapahtuu. Jos nainen kärsii endometrioosi, kun kudos vuori kohtu löytyy ulkopuolella kohtu, kramppeja tullut vakava. Myös lantion tulehduksellinen sairaus aiheuttaa kuukautiskipuja. Se on bakteerien aiheuttama, joka alkaa kohdussa ja se voi levitä muihin sukuelimiin. Ahtauma tai kaventuminen kohdunkaula, joka on alempi osa kohdun myös aiheuttaa kovaa kipua kuukautisten aikana. Kasvaimet tunnetaan myös kohdun tai kasvaimia sisäseinään kohtu johtaa vakavaan kuukautiskipuja.

Kuukautiskipuja johtuvat supistukset kohtuun. Kohtu on ontto päärynän muotoinen elin, jossa vauva kasvaa. Lihaksikas seinät kohtu sopimuksen koko kuukautiskierron aikana. Jos kohtu sopimusten liian voimakkaasti, se voi painaa vasten lähellä verisuonia, katkaisemalla hapensaanti lihaskudoksen kohtu. Kipua esiintyy kun osa lihas menettää happea. Toinen syy kuukautiskierron kramppi on kemikaali nimeltään prostaglandiineja. Tämä kemikaali on tehty rasvaa tallennettu solukalvojen, ja tämä aiheuttaa tulehduksen. Prostaglandiinit myös aiheuttaa lihasten supistukset, verisuoni ahdistus, veren hyytymistä ja kipua. Juuri ennen alkamis-, kohdun limakalvon soluja, jotka muodostavat kohdun limakalvo tehdä suuria määriä prostaglandiinien. Kun kohdun limakalvon solut hajoavat kuukautisten aikana, prostaglandiinien vapautetaan. Prostaglandiinit supistamaan verisuonia kohdussa ja tekee siitä sopimuksen. Tämä aiheuttaa kivuliaita kramppeja. Jotkut prostaglandiinien kirjoita verenkiertoon; tämä aiheuttaa päänsärkyä, ripulia, pahoinvointia ja oksentelua. Määrä prostaglandiinien tuottaman kohdun limakalvon solut on suurempi naisilla kuukautiskierron kipua.

Joitakin ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet voivat vähentää vuotoon, mikä vähentää kuukautiskipuja. Kuitenkin nämä steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden voi olla haittavaikutuksia kehoon, joten se on parempi käsitellä kipua luonnollisesti sitten riippuen painkillers.You voi neuvotella lääkärin ennen minkään särkylääkkeitä aikana kuukautiskierron cycle.Oral ehkäisyvalmisteiden alentaa prostaglandiinien tuotantoa estämällä kasvua kohdun limakalvon solujen kerros. Tämän seurauksena 90 prosenttia naisista, jotka ottavat ehkäisypillerit kokemus vähennetty kuukautiskipuja.

Jokaisessa kuukausittain Kuukautiskierto, määrä estrogeenien naisen ruumis nousee ja laskee. Estrogeenit ovat naishormonit jotka tekevät solut elimistössä kasvaa. Se myös paksuntaa kohdun limakalvo ennakoiden raskauden. Estrogeenin taso nousee huippu ja sitten laskee nopeasti aikaan ovulaation. Taso estrogeenin nousee jälleen jälkipuoliskolla kuukauden ja laskee juuri ennen seuraavaa kuukautiskiertoa. Kohtu irtoaa vuori aikana kuukautisvuotoa, liittyy vaikeaa kramppeja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha