10 Tehokas Etusivu korjaustoimenpiteitä käsitellä Korva Ruuhkautuminen

Jukka Lampinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tuntuuko sinusta "soi" tunne korvassa? Onko korvakipu samoin? Niin saatat olla kärsivät korva ruuhkia.

Mutta ei hätää! Tämä viesti puhutaan korvan ruuhkia ja yksinkertaisia ​​tapoja voit päästä eroon kunnossa. Haluatko tietää enemmän? Pidä käsittelyssä!

Korva Ruuhkat:

Tukossa korva voi olla erittäin ärsyttävää. Sinä,

 • Kuule mitään
 • Jatkuvasti tuntuu kutinaa
 • Kokemus kipu
 • Hanki päänsärky alituinen soittoäänen
 • Feel saatat menettää tasapainon
 • Mitä tapahtuu korvan sisällä? Korvamme ovat monimutkaisia ​​rakenteita, jotka ylläpitävät paine nähden ympäristön ympärillämme. Sisemmän, keskimmäinen ja ulkokorvan, välikorvan on kytketty Eustachian putkiin. Olevat esteet nämä putket estää nesteen salaojitus, mikä estää korvat. Tukossa korvat voi tasoittaa painetta korvia, ja tämä johtaa edellä mainitun oireita.

  Korvat ovat tukossa, koska useita syitä.

 • Liiallinen korvan vaha kertyminen
 • Kylmä ja nenän tukkoisuus
 • Allergiat
 • Sinus ongelmia
 • Kertyy vettä korvaan
 • Korkeus muutokset
 • Etusivu korjaustoimenpiteitä varten Korva Ruuhkat

  Kokeile korjaustoimenpiteistä ja saada vapauttaa korvaan ruuhkia!

  1. Steam:

  Kuumenna vesi isossa kulhossa ja lisää muutama tippa suosikki eteerinen öljy sitä. Peitä pään pyyhkeellä ja hengittää höyryä kunnes limakalvojen rentouttaa. Höyry pehmentää ruuhkia korvaan, ja myös nenän ja poskionteloiden. Se voi jopa irrota korvan vaha.

  2. nenädekongestanttia:

  Nenän tukkoisuutta ovat tehokkaita lievittämään korvaan tukokset samoin. Voit valmistaa kotitekoinen ratkaisu käyttäen 1 kuppi kuumaa steriloitua vettä, puoli lusikka ei-iodized suolaa ja puoli lusikka ruokasoodaa. Käytä tiputin ja laittaa muutama tippa liuosta nenääsi. Kun liuos viemäriin, puhaltaa nenä. Tämä auttaa ruuhkien helpottamiseksi sekä korvan ja nenän.

  3. omenaviinietikkaa, Alkoholi:

  Sekoita omenaviinietikkaa ja hankausta alkoholia yhtä paljon. Kallista päätä sivuun ja kaada muutama tippa seos vaikuttaa korvaan. Anna liuoksen seistä useita minuutteja ennen sen poistamista pumpulipuikolla. Tämä poistaa infektio yhdessä ruuhkia.

  4. Vetyperoksidi:

  Tämä menetelmä voi poistaa vahaa ja salliminen korvia. Sekoita yhtä paljon vetyperoksidia kuppi kuumaa vettä. Mukavasti asettua makuulle ja laita muutama tippa sairaaseen korvaan. Anna liuoksen työtä sen läpi vaha ja kun olet valmis, kääntää päätä ja tyhjentää koko aineen pois.

  5. Oliiviöljy:

  Ruuhkautumisongelman korvalla lämpimällä oliiviöljyä. Lisää vain muutama tippa öljyä korvan tiputin. Anna työtä ruuhkia 5-10 minuuttia, ja sitten poistaa pehmennettyä materiaali korvaan alkuunsa.

  6. Valkosipuli Öljy:

  Valkosipuli toimii paremmin hoitoon tartunnan korvakäytävät koska sen antiseptisiä ominaisuuksia. Lämpö 2 kännissä valkosipulinkynttä oliiviöljyä. Anna öljyn jäähtyä ja lisätään 2 tai 3 tippaa sairaaseen korvaan. Valuta korva jälkeen minuutin ja tuntea välitöntä helpotusta.

  7. Teepuuöljy:

  Teepuuöljy on tulehdusta ja antibioottia. Se on hyvä lääke sinus infektioita. Öljy voi poistaa sinua korvan ruuhkia aiheutunutta hengitystieinfektioita samoin. Lisätään muutama tippa tätä öljyä kiehuvaa vettä. Sekoita hyvin ja varovasti kallista päätäsi, sijoittamalla kyseinen korva suoraan yli höyry. Anna höyryn vapauttaa estettyihin korvaan.

  8. Hot Pakkaa:

  Levitä kuumaa tai lämmintä pakkaamaan löysää ruuhkia ja lievittää korvakipu. Tämä menetelmä ei ole haittavaikutuksia, jos suoritettu kevyesti. Varmista pakata ei ole liian kuuma. Voit joko käyttää liinalla kuumaa vettä tai pitää lämmin säiliön korvaa vasten.

  9. Glyseriini:

  Jos vaikku tai ruuhkia on liian itsepäinen ja kuuma pakkaamaan, ottaa muutama tippa glyseriiniä tai mineraaliöljyä ja sekoita hyvin puoli lasillinen lämmintä vettä. Käytä tiputin kaataa 2-3 tippaa liuosta tukossa korvaan. Pidä pää kallellaan prosessin läpi. Anna liuoksen seistä 10 minuuttia ja sitten valua se. Voit toistaa prosessin uudelleen haluttaessa.

  10. Salt Water Gargle:

  Ehkä clearing että kurkun infektio saattaa ratkaista korva ruuhkia liian. Joten, sekoita lusikallinen suolaa lämmintä vettä ja huuhtele suu 15 sekuntia joka kerta otat suupala. Toista prosessi niin usein kuin voit, kunnes kurkun infektio helpottaa. Tämä on rauhoittava vaikutus Eustachian putket, koska ne on yhdistetty pohjaan kurkkuun. Tämä on yksi tehokkaimmista luontaistuotteet korva ruuhkia.

  Nyt olet aseistettu oikea kotiin korjaustoimenpiteitä varten korva ruuhkia hoitoon, mennä eteenpäin ja saada helpotusta kunnossa.

  Löysitkö viesti auttaa? Tiedätkö muita tehokkaita korva ruuhkia korjaustoimenpiteitä? Ole hyvä jakaa kanssamme alla olevaan kenttään.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha