10 tapoja elää ikuisesti

Tiitus Aakula Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos! Kiitos On hänen sukunimensä oikeasti ???? viileä Kiitos! Kiitos. Kiitos, Lisa smile

Stamatis Moraitis oli hänen puolivälissä 60s, asuu Yhdysvalloissa, kun hän oli diagnosoitu keuhkosyöpä ja sanottiin, että hän oli vain 9 kuukautta elää. Hän katsoi, kun hänen lääkärin neuvoja - aggressiivinen kemoterapia, jotka saattavat pidentää hänen elämänsä, mutta ei paranna häntä. Mutta kun heijastus, hän päätti laskea sen, valitsevat sen sijaan palata hänen natiivi Ikaria, Kreikan saarella, jossa hän voisi tulla haudatuksi isiensä hautausmaalla näkymät Egeanmerelle.

Hän ja hänen vaimonsa muutti pieni talo viinitarha hänen iäkkäät vanhemmat, missä hän odottaa hän kuolisi pian. Kun hän valmis kuolemaan, hän alkoi käydä hänen vanha kirkko. Hän liittänyt vanhoja ystäviä yli pullon tai kaksi viiniä. Hän jopa istutti vihanneksia puutarhassa, ei odottanut hän olisi noin Satoa korjataan. Hän paistatteli auringonpaiste, nautitaan suolaista ilmaa, ja relished hänen rakkautensa tämän vaimo.

Sitten kuusi kuukautta kulunut, eikä vain hän ei kuole, hän oli todella tunne paremmin kuin koskaan. Hän aloitti tehtävässään vuonna viinitarha päivällä, tehden itsensä hyödyllinen, ja iltaisin, niin hän pelaa Dominos ystävien kanssa.

Kolme ja puoli vuosikymmentä myöhemmin, Moraitis on 97 vuotta vanha, elää yhä Ikaria. Hän ei koskaan tehtiin hoitoa.

Yhdessä vaiheessa, 25 vuotta hänen diagnoosin, Moraitis palasi Yhdysvaltoihin kysyä hänen lääkärit, mitä oli tapahtunut. Ilmeisesti lääkärit olivat kaikki kuolleet.

Island Jos ihmiset unohtavat Die

New York Timesin artikkeli saari, jossa ihmiset unohtavat Die kuvaa Ikarians, väestö kreikkalaiset kuten Moraitis jotka usein elävät tervettä elämää, kunnes he ovat yli sata vuotta vanha.

Mitä voimme oppia kansan Ikaria siitä, miten elää pitkään, onnellinen, tuottavaa elämää? Tässä muutamia pitkäikäisyys aiheuttavia tekijöitä tutkijoita ferreted ulos lukemalla tämän väestön centenarians.

10 Things voimme oppia Ikarians

1. Nuku ja nukut.

2008 tutkimuksessa Ateenan yliopistossa Medical School ja Harvard School of Public Health tutkittu yli 23000 kreikkalaiset ja totesi, että satunnainen napping liittyi 12% vähennys riskiä sepelvaltimotauti. Mutta säännöllinen napping - vähintään kolme päivää viikoittain - liittyi 37% alennus. Zzzz n, anyone?

Power Naps: Vinkkejä ja edut

2. Lopeta murehtimatta myöhässä.

Saavu kun sinne - ja antaa muiden tehdä samoin. Murehtia kun tulet laukaisee "taistele tai pakene" stressistä aiheutuvat jotka voivat vähentää elinajanodote.

3. Grow puutarha, vaalia sitä, ja syödä se.

Syövät kasveja, välttää eläintuotteiden, kuluttavat paljon oliiviöljyä, välttää jalostettuja elintarvikkeita, ja juoda viiniä hyvien ystävien seurassa.

Tarvitsetko inspiraatiota ja reseptit? Lue Kris Carr crazy sexy ruokavalion ja Crazy Sexy keittiö.

4. Älä koskaan anna periksi teidän päämäärä.
Löytää ja toteuttaa kutsuvan koko elämäsi voi pidentää elämääsi. Itse asiassa tutkimukset ovat yhdistäneet varhaiseläkkeelle vähenemisestä elinajanodote. Okinawa toinen yhteisö, jossa monet ihmiset elävät olla yli 100, ihmiset omaksua käsite ikigai - "syy, jonka heräät aamulla. "Se saa centenarians sängystä ja pois sohva, jotta he voivat tehdä eron yhteisössä. Nicoyans Costa Rica käyttää termiä Plan de vida kuvaamaan elinikäisen päämäärä. Tohtori Robert Butler, ensimmäinen johtaja National Institute on Aging, sanoo, että mahdollisuus määritellä elämäsi merkitys lisää teidän elinajanodote.
5. saada sen.

Tutkimus Ikarian miesten välillä 65 ja 100 havaittiin, että 80% heistä väitti seksiä säännöllisesti, ja neljännes itse ilmoitettu ryhmä sanoi he tekivät niin on "hyvä kesto" ja "saavutus." Mene keikari.

Lisää todisteita siitä, että sukupuoli ei ole vain hauskaa, se on hyväksi terveydelle, lue tämä.

Tantric Sex aloittelijoille: 4 Easy Vinkkejä!

6. Ota lumelääkettä vähintään kerran päivässä.

Ikarians ottaa lusikallinen hunajaa joka aamu. He uskovat sen lääketieteen ja käyttää sitä sekä ehkäisyyn ja hoitoon sairauksien ja vammojen. He myös säännöllisesti kuluttavat kotitekoinen teetä tehty erityinen sekoitus yrttejä he uskovat laajentaa heidän elämäänsä. Vaikka voi olla joitakin terveydellistä hyötyä Ikarians nauttia hunaja ja yrtit itse, mahdollisuudet ovat hyvät, että jännityksenpoisto-, rentoutuminen-asiakkuutta vaikutukset positiivinen usko he liittävät hunaja ja teetä ovat tehokkaampia lääkkeitä kuin hunaja ja teetä itse.

Saat todiste siitä, että placebos todella voi parantaa kehon, lue tämä tai ennakkotilata kirjani Mind Over Medicine: tieteellisesti todistettu, että voit Hoida itseäsi.

7. Kävele 20 kukkuloille päivä.

Saada ympäri saarta, Ikarians kävellä. Ja se on mäkinen, missä he asuvat. Liikunta ei ole jotain he tekevät kuntosalilla. Se on sisäänrakennettu osa heidän elämäntapaansa.

8. Kehitä tunnetta.

Kuten kirjoitin noin tässä blogi, löytää oma heimo, lievittää yksinäisyyttä, ja tuntuu kuin osa yhteisöä voi leikata sydänsairauksien riskiä kahtia ja pidentää elämääsi jopa 10 vuotta. Olla osa yhteisöä, jossa voit sovi. Ikarians elää monen sukupolven kodeissa ja välttää liian paljon aikaa yksin.

9. mennä kirkkoon.

Tutkimukset osoittavat osallistuvat jumalanpalveluksiin voi pidentää elämääsi jopa 14 vuotta.

10. Ympäröi itsesi ihmiset, jotka seuraavat 1-9.

Mitä enemmän ympärillesi ihmisiä, jotka harjoittavat terveyden-asiakkuutta käyttäytymistä, sitä enemmän se tulee osa kulttuuria. Jos kuitenkin olet ympäröidä itsesi olut-guzzling, lihavia sohvaperuna yksinäisiä susia, on helpompi tulla sellainen itse. Kun surround itseäsi terveitä, inspiroiva ihmiset, olet tapa todennäköisemmin elää ikuisesti

Mikä toimii sinulle?

Jaa vinkkejä, mitä auttaa sinua elää pitkän ja terveen elämän.

Kiehtoi Ikarians,

Lissa Rankin

Lissa Rankin, MD: Luoja terveys ja hyvinvointi yhteisöissä LissaRankin.com ja OwningPink.com, kirjoittaja Mind Over Medicine: tieteellistä näyttöä voit Hoida itseäsi, TEDx puhuja, ja terveydenhuollon Evolutionary. Liity hänen uutiskirje lista ilmaiseksi ohjeita paranemista itse, ja tarkistaa hänet ulos Twitterissä ja Facebookissa.

Related:
Haluatko elää pidempään? Syö enemmän Juusto
Kävele, elää pidempään

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Jouko Oja
  Like 1   Dislike 1

Kiitos jakamisesta, hyviä vinkkejä - ilmeisesti kokeillut ja totta!

Virve Eronen
  Like 1   Dislike 2

en näe miten kirkossa tekee minun elää pidempään.

Jari Kauppi
  Like 3   Dislike 1

Tietenkään kukaan elää ikuisesti ja valitettavasti jäsen Moraitis kuoli pari viikkoa sitten.

Iivari Korhonen
  Like 1   Dislike 1

Rakkaus, kiintymys, joka luonteeltaan, liikkuvat kehon, pitäen mielessä aktiivinen, mutta rauhallisella. Kaikki on järkevää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha