10 tapausta, jotka todistavat aktivismi Works

Nuutti Kuusisto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. JOO!!! YHDESSÄ ROCK ympäri maailmaa !!! Kiitos Jee! Uskon aktivismia. Kiitos tämän artikkelin. Rohkaisevia, mutta me emme lopeta.

Älä koskaan aliarvioi joukko intohimoisia ihmisiä. Tämä on opetus Shell on äskettäin oppinut kantapään kautta. Öljy jättiläinen äskettäin luopui suunnitelma porata arktisella kärsittyään valtavan reaktioita ympäristöaktivistien.

Se tee Shell paremmin tietäen, että ne eivät ole yksin? Vaikka aktivistit joskus tuntuu kuin he taistelevat ylämäkeen taistelu, uusi tutkimus Michigan State University todettiin, että työn aktivistien on tasaisesti edistää lainsäädäntö- ja yhteiskunnallisten muutosten, erityisesti kun se tulee vihreää syitä. Nämä 10 tapausta ovat todiste.

1. Ranska leikata härkätaistelun sen kulttuuriperintöä lista

Huolimatta Ranskan hallituksen pääministeri Manuel Valls on innokas fani vanhentunut ja julma perinne härkätaistelun, maa antoi periksi painostukselle eläinaktivistien ja poistetaan "La Corrida" sen kulttuuriperinnön alalta kesäkuu 2015.

Näin Ranska teki härkätaisteluissa suojaamaton UNESCO, mikä tarkoittaa tulevaisuudessa käytäntö voisi silti poistetaan ja ei pidetä kulttuurihistoriallinen harrastus, että olisi säilytettävä.

2. Yliopistot ja labs ei enää kokeillaan simpanssit

Kun vuoden huolestuneet kansalaiset protestoivat käyttöä simpansseja lääketieteellisissä tutkimuksissa tehdään akateemiset laitokset kuten Stonybrook yliopisto ja labs kuten Varsinais National Primate Research Center, viesti lopulta kuuli.

Alkaa syyskuussa 2015 simpansseja on pidetty uhanalaisten osana Uhanalaisten lain ja voi enää kokeita ellei erityinen lupa saadaan National Fish and Wildlife Service. Kicker on, että tasan nolla labs on hakenut kyseisen luvan pelkäsi takaiskua eläinten oikeuksia ajavat ryhmät.

3. Navy suostui rajoittamaan kaiku testaus, joka vahingoittaa valaita ja delfiinejä

15 vuotta ryhmien kuten NRDC ovat taistelleet kanssa Yhdysvaltain laivaston yli sen luotaimen testaus. Räjäytystyöt Sonar aallot alla valtameren jotta paikallistaa sukellusveneitä, testejä vahinkoa ja tappaa valaita, delfiinejä, hylkeitä ja merileijonat jotka menevät kuuroille, tulla eksyksissä, paniikkia ja kehittää verenvuotoja niiden korvat ja aivot.

Vuonna 2013, huolimatta tietäen, että uusi testi tappaisi ja vahingoittaa 2000 eläimiä, National Marine Fisheries Service hyväksynyt suunnitelmat sitä. Aktivistit haastaa ja ratkaisun hallitus sopi, että merivoimat ei enää tehdä näitä testejä alueilla, jotka ovat elintärkeitä eläinten lisääntymiselle, ruokinta vai muuttolintuja, ja alueet, jotka satama pieni väestö niistä.

4. Ringling Circus jää eläkkeelle sen norsuja

Kun ryhmien kuten PETA ja ASPCA näytti yleisölle mitä norsuja meni läpi suorittaakseen lavalla varten "julmin Show on Earth," julkinen kuunteli ja asettui eläimiä.

"On ollut jokseenkin mielialan muutos keskuudessa kuluttajien," Alana Feld, varatoimitusjohtaja Feld Entertainment, Ringling Circus 'emoyhtiön, kertoi AP. "Monet ihmiset eivät ole mukava meille kiertueella meidän norsuja."

Monet kaupungit myös sääti anti-sirkus lakeja, jotka eivät salli suorittaa eläimiä, niin voittoja putosi, ja ne piti sopeutua. Tämän seurauksena Ringling Circus ilmoitti vuonna 2018 se ei enää käyttää norsuja esityksiin.

5. hanhenmaksan on kielletty monissa maissa ja ravintoloita

Henkilökohtaisesti, emme voi nähdä valitus rasva ankka maksa niin herkku ja työn ansiosta eläinten oikeuksien järjestöt, yli kymmenen maissa ei voi myöskään. Itävalta, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Saksa, Intia, Israel, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Etelä-Afrikka, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat kaikki suoraan kieltänyt julma tuotanto hanhenmaksan, johon liittyy työntämään putki alas ankka kurkkuun jotta ne syödä enemmän kuin he koskaan voisi omasta.

Maailmankuulu kokit kuten Wolfgang Puck ja Ron Hoffman myös kieltäytyä palvella hanhenmaksan koska traagisella tavalla, jolla se on tehty on altistunut.

6. Monet suunnittelijat ovat lakanneet käyttämästä turkista niiden kokoelmissa

Tiedätkö mitä tuo todellinen pelti ostospäivä? Selvittäminen takki olet juuri maksaa söpö ja sumea olento sen elämää - ja verisin, useimmat kauhuelokuva kaltaisia, ei voi katsoa se on niin huono, nyljetään elävältä sellainen tapa, too. Eläinsuojelu ryhmien kuten PETA ja Humane Society Yhdysvalloissa on ollut mielenosoituksia ja tutkimuksia turkisalan vuosia osoittaa kuluttajille ja toimitusjohtajat, että ei ole mitään muodikasta noin turkista.

Nyt mainstream suunnittelijoiden kuten Stella McCartney, Dries Van Noten, Sonia Rykiel, Kate Spade ja muut työskentelevät yksinomaan tekoturkis, säästävät viattomia eläimiä.

7. EU: n ja muiden maiden kieltänyt eläinkokeet kosmetiikka

Työn ansiosta järjestöjen kuten Cruelty Free International, yhä useammat ihmiset ovat tarkkailun etiketeissä niiden huulipunat ja kasvot meikki varmistaa yhtäkään eläintä ei ole vahingoitettu tuotannon - ja eivät osta niitä, jos he olivat.

Näytetään ihmiset ei vain miten tuskallista ne testit ovat eläimiä, kuten beagle ja puput mutta myös kouluttamalla heitä muihin julmuutta-vapaa vaihtoehtoja ei ole vain kannustanut merkit lopettaa eläinkokeiden mutta lainsäätäjät estää itsepäinen niitä jatkamasta sitä.

Euroopan unioni, Uusi-Seelanti, Israel ja Intia ovat maita, jotka ovat kieltäneet kosmetiikka eläinkokeita ja työ jatkuu saada muita maita liittymään liikkeen.

8. SeaWorld on syöksykierteeseen

SeaWorld on nopeasti ymmärtämättä, miten aktivistit voi täydellisesti muuttaa yleistä mielipidettä. Mikä oli kerran rakas puisto on nyt yksi vihattu yrityksiä maailmassa ansiosta dokumentti "Blackfish." Koska elokuva altistuvat miten huonosti Orcas kohdellaan ja miten niitä ei koskaan tulisi pitää säiliössä, läsnäolevaksi puisto on romahtanut, sen varastossa arvonsa, voitot ovat alhaalla ja yleinen mielipide on kaikkien aikojen alhainen, vaikka yhtiön itsepintaisesti kieltäminen.

Taloudelliset asiantuntijat ovat jopa keskusteltu onko myydä puisto olisi parempi vaihtoehto sen sijaan, että yrittää korjata yrityksen imagoa.

9. Ihmiset myymällä fossiilisista polttoaineista ja tehdä kestäviä investointeja

Yli 400 toimielinten, kuten Harvardin ja Oxfordin yliopiston ovat liittyneet myynti liike, poistamalla niiden rahaa yrityksille, jotka omistavat öljyn, hiilen ja kaasuvarat. Sen sijaan he sijoittavat niiden yhteenlaskettu $ 2.6tn osaksi puhdasta energiaa ja muita kestäviä yrityksiä. Kytkin taustalla on julkista paheksuntaa huutavat yrityksiä tekemään oman osuutensa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja myös tiukempia hiilidioksidipäästöjen lait tulevat paikoilleen seurauksena lisääntynyt tietoisuus roolista fossiilisten polttoaineiden tuhota planeetan.

10. Volkswagen vannoi tulla vihrein auto yritys

Yli puoli miljoonaa ihmistä seurasi Volkswagen kun se kieltäytyi muuttaa tapoja ja tehostaa autoja. Yhtiö käytti vaikutusvaltaansa suurin autonvalmistaja Euroopassa lobata poliitikkojen ja estää edistymistä säännöksiä, jotka vaatisivat kaikki autoja on vähemmän riippuvainen fossiilisista polttoaineista. Mielenosoituksia n myymälöissä, auto näyttää ja verkossa, VW periksi ja päätti tietä vihreämpään tulevaisuuteen, jonka tavoitteena on tulla maailman vihrein auto yritys ja olla esimerkkinä muille ympäri maailmaa.

Ei paha, vai mitä? Jos et tunne innoittamana ja haluat tehdä ero omassa yhteisössä, harkitse alkaen vetoomuksen ja sivusto yhteisö asettuisivat tukemaan teidän syy.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Huhtikuu 26, 2017 | 18:44:39 | myöhemmin 8 kuukautta
Jyrki Tamminen
  Like 2   Dislike 0

Sarah H .__ Olen varma, että kun ne kielsi orjuuden sisällissodan, paljon valvojina menettäneet työpaikkansa hyvin. Ja tunnen samalla tavalla noin ihmisiä orjuuttaa eläimiä, jotka vain voi olla älykkäämpiä kuin me.

Huhtikuu 26, 2017 | 20:35:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Joonas Lassila
  Like 5   Dislike 1

Y'all juhlivat Sea World, mutta entä kaikki työntekijät, jotka ovat menossa menettää työpaikkansa? Mitä he aikovat tehdä eläimille? Olemmeko varmoja VW? Ihmiset voivat sanoa mitään, mutta he todella aio tehdä sitä?

Huhtikuu 26, 2017 | 21:26:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Eerika Arvonen
  Like 5   Dislike 2

Mutta muistakaamme, että ei ainoastaan ​​M.N. J. huomauttaa, on vähintään yksi näistä 10 vitsi meitä, mutta joka ei yksikään näistä voitoista suoritettiin allekirjoittamalla vetoomuksia yksin. Meidän täytyy nousta pois meidän peput, päästä kaduilla, saada edessä näiden yritysten ovet ja usein saada kiinni. Mikään tästä tehtiin "nojatuoli aktivismia" yksin. Se sanoi, jos haluat osallistua voimakas toiminta, yritimme 25 vuotta lopettaa tuonti puun kirjautuneena paikoista, kuten Amazonin ja Indonesian sademetsistä. Vaikka pystyimme pysäyttämään käytön enemmän kuin mikään muu ryhmä, ehkä koko maailmassa, se oli läheskään tarpeeksi ja nämä metsät ovat edelleen virtasi Yhdysvaltain ja EU. Pysäyttäminen tuonti loppuisi hakkuut, joka on ensisijainen tekijä trooppisten metsien hävittäminen. Tämä puolestaan ​​vastaa jopa 30% kasvihuonekaasupäästöistä. Emme voineet tehdä sitä yksin. Katso Rainforest Relief Facebookissa, lähetä sähköpostia ja lähdetään saada tämä tehtävä, too!

Huhtikuu 27, 2017 | 02:12:17 | myöhemmin 8 kuukautta
Viljami Auvinen
  Like 5   Dislike 2

Seuraavaan aloite! Niin monta askelta on otettu aikana minun elinaikanani, mutta siellä on enemmän tehtävää!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha