10 syytä miksi Pyöräily / Pyöräily on hyvä sinulle?

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lähes kaikki on ratsastanut polkupyörä lapsuudessa. Voit myös ehkä ollut pyöräily kilpailuja teidän sisarukset, serkut ja ystävät selvittää, kuka oli nopein tai joilla oli eniten sisua. Olen aivan elävästi muistan lapsuudestani, ratsastus isäni aikuinen Hero sykliä, jolloin tunne sisällön kun tuulet hyväili kasvojani.

Miksi Pyöräily hyvä sinulle?

Pyöräily ei ole vain hauskoja toimintaa, mutta myös hyvä tapa treenata. Pyöräily naisille on todellista hyötyä ja auttaa lisätä voimaa ja kestävyyttä. Se on myös yksi liikuntamuoto, että jopa suhteellisen vanha mies voi tehdä liian.

Joten täällä väittänyt sydän ja tyytyväinen ilme naamaani, minä luetella 10 syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa pyöräilyn liian:

1. laihtua:

On pyöräily hyvä tapa laihtua? Kyllä, tämä kysymys on ensimmäinen, joka tuli mieleeni myös. Ja tosiasia on, että pyöräily vähintään 30-45 minuuttia on valtavaa hyötyä. Toping kaikki muut syy on, että hyödyllistä toimintaa, jonka avulla voit menettää paino. Se on erinomainen sydän käyttää koskaan ja siten laihtuminen!

2. Ympäristö Friendly:

Sen lisäksi, että toinen muoto matkailu, pyöräily on ympäristöystävällisiä, koska se ei käytä mitään polttoainetta kuin bensiini tai diesel, mutta vain käyttää lihasvoimaa. Voit myös auttaa pelastamaan planeetan työmatkat lyhyitä matkoja polkupyörällä. Pyöräily on hyvä polvia.

3. säästää niveliä:

Pyöräily on ei - paino kantaviin käyttää ja helppo polvet ja nilkat verrattuna käynnissä. Se on erinomainen rajat - koulutus workout juoksijoille.

4. Auttava:

Nykypäivän hektinen elämäntyyli olemme unohtaneet ottaa hetki ja katsoa ympärilleen luontoa. Pyöräily on suuri toimintaa tutkia uusia paikkoja kaupungin ja olla yhtä luonnon kanssa.

5. Sleep syvästi:

Pyöräily auringossa, on se aikaisin aamulla tai iltapäivällä tai illalla aurinko indusoi laatu syvän ja syvän unen yöllä. Insomniacs voi olla paljon hyötyä tästä toiminnasta.

6. Stay Young:

Säännöllinen pyöräily voi suojata ihoa lisäämällä verenkiertoa antaa enemmän happea ihon kudoksia ja lihaksia. Tämä puolestaan ​​auttaa punoitus pois haitallisia myrkkyjä, mikä sinusta näyttää nuoremmalta.

7. Laske Stressi:

Tutkimukset ovat osoittaneet, että pyöräilijät ovat alhaisemmat stressiä verrattuna ei pyöräilijöille. Veren virtausta ja hikeä indusoi mielialan parantamisesta hormoneja mikä vähentää stressiä.

8. Beat Sairaus:

Pyöräily 3-4 kertaa viikossa edistää hyvää terveyttä ja vahvistaa immuunijärjestelmää solujen torjuntaa sairaus. Pyöräilijät ovat paljon vähemmän alttiita ottaen sairauspäiviä kuin sohvalla perunoita.

9. Parantaa seksielämääsi:

Kiistatonta tämä siihen, että säännöllinen liikunta missään muodossa auttaa parantamaan seksielämää. Myös pyöräilijä joka sykliä 3-4 päivää viikossa on vähemmän vaarassa impotentti. Naisilla, pyöräily voi viivästyttää vaihdevuodet.

10. lisää aivojen Virta:

Lisääntynyt verenkiertoa aivoihin auttaa lisäämään henkistä kapasiteettia. Tutkimuksissa on todettu, että pyöräily voi pitää Alzheimerin loitolla.

Joten, mitä sinä odotat? Hyppää että polkupyörän ja poljin pois nauttia valtavaa hyötyä siitä, koska pyöräily on hyväksi terveydelle!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Luo oma ilmainen Talking E-kortit
Seuraava artikkeli Tämä Insane Beast on Ford GT
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha