10 syytä miksi ei pitäisi Stop totta itsellesi

Mira Hämeen-Anttila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Se on aivan liian helppo jakaa kietovaan ansa aina yrittää miellyttää muita ihmisiä yli arvostetaan mikä tekee teille paljon. Kiivetä pois että masentava kuoppa, lue nämä kymmenen syistä sinun pitäisi aina pysyä uskollisena itsellesi.

1. Koska joku muu kuin itse koskaan maksaa pois lopussa.

Numero yksi asia, sinun täytyy muistaa, että teeskentelee olevansa joku muu, vaikka sinä tai muut katsovat, että joku muu parannus, ei koskaan päättyy myönteisiä tuloksia. Sinun täytyy tehdä todellinen muutos tulla paremmaksi ihmiseksi, ei vain olevinaan yksi.

2. Et voi miellyttää kaikkia.

Sinä vain ei. Jos jotain, kovemmin yrität tehdä kaikki tyytyväisinä, sitä epätodennäköisemmin he päätyvät tyytyväinen ponnisteluja. Ihmiset aistivat kun olet on väärennös, joten sen sijaan että yrittää käsittää vilpittömyys olemalla uskollinen itsellesi.

3. Et tiedä mitä muut haluavat.

Vaikka luulet tietäväsi mitä muut haluavat, olet luultavasti väärässä. Ellei ihmiset ovat suoraan kertonut sinulle ongelmia he ovat teidän kanssanne, harvinainen tapahtuma, voit parhaimmillaan pelaa arvailemaan.

4. Muut ihmiset eivät todellakaan tiedä, mitä he haluavat, joko.

Vaikka joku ei anna sinulle suuntaviivat kuvataan, mitä he haluavat sinun muuttaa itsestäsi, tarkkailemalla heidän neuvoja kirjeen todennäköisesti ei jätä niitä lepytteli. Useimmat ihmiset eivät oikeastaan ​​tiedä, mitä he haluavat, puhumattakaan osaa kommunikoida heidän toiveitaan ja toiveet tavoin joku muu voi ymmärtää.

5. Ihmiset kunnioittaa sinua enemmän.

Kun työtoverisi ja perheenjäseniä ja ystäviä ja vihollisia nähdään on totta itsellesi, he vaikuttunut kykyäsi pysykää lujana. Mukaan ei toimi erilainen, koska tietyt ihmiset haluavat sinun, voit osoittaa harvinainen rehellisyys että muut eivät voi auttaa, mutta huomioimaan.

6. ihmiset pitävät sinua enemmän.

Kuten edellä mainittiin, vilpittömyys on paljon parempi vastaanotetaan kuin silloin, kun et ole oma itsesi. Vaikka he eivät voi laittaa sormi miksi, monet ihmiset nauttivat yrityksesi enemmän, jos olet on todellinen sinä, ei apina tanssivat heidän huvi.

7. Sinulta onnellisempi.

On selvää, on totta itsellesi on paras valinta suhteen yleistä itsetuntoa. On vähän kuin masentavaa kuin olevinaan joku et ole, koska et usko ihmiset reagoivat hyvin todellinen sinulle. Vältä että lamauttava sudenkuoppa.

8. Elämä on helpompaa

Se ei ole jatkuvasti yrittää olla eri asioita eri ihmisille, elämä saa paljon yksinkertaisempi hyvin nopeasti. Kuvittele ei tarvitse "toimia" lähes yhtä paljon kuin sinä nyt, jakaminen todellisen itsesi muiden kanssa, ovatko he sitä tai eivät. Kuulostaa hyvältä, ei sitä? Joten mene tehdä se.

9. Sinun täytyy katsoa itseäsi peilistä joka päivä.

Et herätä joka aamu ja nähdä toisen ihmisen heijastus tuijottaa takaisin sinulle. Olet henkilö sinun täytyy viettää eniten aikaa, joka tekee sinut päätuomari oman arvon. Saatat hetkellä päätellen itse, mitä muut ihmiset ajattelevat, mutta et rauhassa kunnes arvo on totta itsellesi edellä melkein mitään muuta.

10. Voit edelleen paljastaa todellinen sinä.

Olevinaan asioita et ole, sinulla on vähemmän aikaa paljastaa kuka olet syvällä sisimmässään. Elämä on liian lyhyt, ja paljastamiseksi mikä tekee meistä ainutlaatuista on erittäin pitkä prosessi. Älä hidasta tätä prosessia alas edelleen jättäessään olla totta itsellesi. Toivottavasti olet nyt ymmärtänyt, että pysyä uskollisena on ylivoimaisesti parasta sinulle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha