10 syytä et voi laihtua

Aleksi Aarnio Elokuu 7, 2016 Urheilu 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
10 syytä et voi laihtua

Olet kuullut sen tuhat kertaa: laihtuminen on yksinkertainen, vain syödä vähemmän ja liikkua enemmän, eikö? No, ehkä ei.

Sinun laajenee vyötärö ja muffinssi alkuun voi olla seurausta jotain muuta kuin yksinkertaisesti syövät liikaa cupcakes. Tutkimus ehdottaa nyt, että painonnousu ja lihavuus eivät aiheuta vain geneettinen taipumus tai ruokavalion ja elämäntapojen, mutta vaikuttavat myös moderni ympäristötekijät.

 1

Et saa tarpeeksi unta

Unen puute voi estää teidän painonlasku tavoitteet. Unenpuute hidastaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa nälkä hormonit leptiinin ja greliinin.
Rasvakudoksen kertoo aivosi lopettaa syömisen, kun taas greliinin, tuotettu vatsassa, stimuloi nälkä. Tutkimusten mukaan riittämätön uni liittyy alhainen leptiini, korkea greliinin ja painonnousu.
Ratkaisu: Sammuta puhelin ja kannettava tietokone. Sen sijaan keskittyä hyvä nukkua hygieniaa: saat nukkumaan aikaisin, varmista, että huone on tumma ja viileä ja välttää kaikki huumeiden, kuten savukkeiden, alkoholin ja unilääkkeet.

 2

Syöt piilotettu sokerit

Piilotettu sokerit ovat kaikkialla. Suurimpia syyllisiä ovat myslipatukat, aamiaismurot, urheilujuomat, kastikkeet ja levitteet - jopa tiettyjen maapähkinävoit sisältävät sokeria. Joten mikä on iso juttu? Lisättyjä sokereita katsotaan nyt olevan enemmän haittaa kuin ravinnon rasvaa painosi ja yleistä terveyttä, edistää olosuhteet kuten hampaiden reikiintymistä, diabetekseen, sydänsairauksiin ja lihavuus.
Ratkaisu: Lue tarrat ja välttää tuotteita suuria määriä lisättyä sokeria. Se voidaan luetteloida maissisiirappi, sakkaroosi, mallas, glukoosi, melassi, fruktoosi, maltoosi tai hedelmämehu.

 3

Voit laskea kaloreita, ei ravintoaineita

Ei ole kysymys siitä, että osia on oltava pienempi, jotta laihtua. Olemme kuitenkin tullut pakkomielle kalori ohjaus että me usein unohtaa tärkeintä ruokaa - ravinteet.
Ratkaisu: Ajattele laatu. Älä vain keskittyä kaloreita. Valitse sen sijaan ravinteiden tiheä elintarvikkeet ja ravitsevat kehon kanssa vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja löytyy hedelmiä, vihanneksia ja Wholefoods.

 4

Olet imevää ympäristön estrogeenit

Tunnetaan myös nimellä xenoestrogens, nämä ovat synteettisiä kemikaaleja löytyy muovit, lannoitteet, pesuaineet ja kosmetiikkaa. Kun taas vaikutukset xenoestrogens kehoon ovat vielä tutkittu, uskotaan, ne voivat jäljitellä biologinen estrogeenihormonin. Ylimääräinen estrogeeni voi aiheuttaa painonnousua sekä miehiä että naisia.
Ratkaisu: Ditch muovi juomapulloja ja säiliöt ja valita lasin sijaan. Ostaa luomutuotteita, jos mahdollista.

 5

Istut alas liikaa

Katselu Kardashians, tekee istumista työpaikkoja ja vaanii vanha liekit Facebookissa on kaukana meidän metsästäjä-keräilijä esi. Saatat ajatella olet liian kiireinen liikuntaa, mutta todellisuus on meidän on tarkoitus siirtää.
Ratkaisu: levoton. Voit nauraa, mutta tätä kutsutaan NEAT käyttämättä jättämisen toiminnan lämmöntuotanto). Tutkimusten mukaan ne, jotka levoton polttaa satoja ylimääräisiä kaloreita koko päivän. Fidgeting sisältää ylittäessään tai uncrossing jalat, venyttely, seisomaan usein tai säilyttää hyvä ryhti. Tavoite siirtyä 30 minuutin välein kolahtaa kehon pois lepotilaan.

 6

Sinulla ei ole aikaa kokata

Yhdistelmä kiireiseen elämäntyyliin ja pikaruokaa meidän ulottuvilla on johtanut vähemmän ruoanvalmistukseen kotona. Tarttumalla aamiaista liikkeellä tai takeaway päivälliselle ei ole hyväksi teidän vyötärölinja.
Ratkaisu: Aseta tavoite yrittää uusia, terveitä 20 minuutin ateria viikoittain. Aina kun teet aterian, tehdä ylimääräistä ja jäädyttää osia niitä päiviä sinulla ei ole aikaa kokata.

 7

Olet tekemisissä hormonaalista kunnossa

Hormoni olosuhteet kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, munasarjojen oireyhtymä ja insuliiniresistenssi voi aiheuttaa painonnousua ja vaikeuttavat laihtua.
Ratkaisu: Kerro GP ja saada testattu. Jos sinulla on jokin näistä edellytyksistä, ruokavalio voi auttaa. Sulje pois puhdistetut hiilihydraatit ja lisätä laadukkaan proteiinin, vihanneksia, merilevää ja välttämättömiä rasvahappoja.

 8

Et syö tarpeeksi hyviä rasvoja

Vuosikymmeniä ruokavalion rasvan pidettiin vihollinen, kun se tuli laihtuminen. Mutta kiinnostavaa, käyttöönoton jälkeen vähärasvaisten tuotteiden olemme nähneet lihavuus ympäri maailmaa.
Ratkaisu: Romu negatiivinen näkymä rasvaa ja sisältää pienen määrän "hyvä" rasvojen jokaisen aterian. Välttämättömiä rasvahappoja pellavansiemenöljy, rasvainen kala, pähkinät ja siemenet ei vain auttaa sinua tuntemaan täynnä, mutta myös helpottaa rasvan jakautuminen.

 9

Uskot ruoka hype

Markkinointi jalostettuja elintarvikkeita voi olla hämmentävää. Pakkaus voi lukea "kalsiumin lähde" ​​tai "ei keinotekoisia värejä", mutta silti täynnä sokeria.
Ratkaisu: Lue ainesosaluettelossa. Jos sokeri on ensimmäinen kolmesta ainesosasta tai se on kemikaaleja et ole kuullut, älä osta sitä.

 10

Kehosi on asetusarvo

Asetusarvo teorian mukaan kehomme on ohjelmoitu tietty paino ja taistelee jäädä sinne. Tämä saattaa selittää, miksi kalori rajoitus ei yksin tuota pitkän aikavälin laihtuminen.
Ratkaisu: Vakaa laihtuminen kautta tasapainoinen ruokavalio ja liikunta on ainoa havaittu keino alentaa asetusarvoa. Pyri menetys kilon viikossa ja antaa kehon aikaa sopeutua.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha