10 Suurin Työnantajat planeetalla

Niilo Kettunen Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Voitteko nimetä suurin työnantaja maailmassa? Todennäköisesti ei - vaikka on olemassa muutamia nimiä, jotka todennäköisesti tulevat mieleen. Amerikkalaisille, olisit todennäköisesti, oikeus pois bat, ajatella yrityksen kuten Wal-Mart - ja olisit oikeassa. Tavallaan. Totuus on, kun se tulee silkkaa työvoimaa ja useita elimiä palkkalistoilla, meidän on katsottava ulkomaille, ja kansallistettiin teollisuuden löytää mitkä organisaatiot tarjoavat todella eniten työpaikkoja.

World Economic Forumin, voittoa, joka on erikoistunut taloudellisia kysymyksiä, on itse asiassa crunched numerot koota top-ten listan maailman parhaista työpaikkojen luojia. Täydellinen luettelo, joka näkyy seuraavalla sivulla, on joitakin yllättäviä paljastuksia jossa miljoonat ja miljoonat maailman väestöstä viettää päivä - ja kuka on vastuussa niiden paychecks.

Alkajaisiksi, nopea vilkaisu luettelo paljastaa, että vain kolme organisaatiota joukossa kymmenen ovat yksityisiä yrityksiä, ja kaksi niistä on amerikkalainen. Nämä kaksi ovat - arvasit oikein - Wal-Mart ja McDonald'sin, jotka työllistävät 2,1 ja 1,9 miljoonaa työntekijää vastaavasti. Tietenkin nämä ovat maailmanlaajuisia työntekijöitä, jotka muodostavat määrä, joten jos olit mietin kuinka monet amerikkalaiset Wal-Mart on sen palkkalistoilla, että määrä olisi 1.300.000, eli noin 1% koko Yhdysvaltain työvoimasta.

Hon Hai Precision Factory, joka tunnetaan paremmin nimellä Foxconn työllistää 1,2 miljoonaa kiinalaista työntekijää tehtaissaan. Koska ainoa yksityinen yhtiö luettelossa lisäksi McDonald'sin ja Wal-Mart, on selvää, että Foxconn tarjoaa paljon mahdollisuuksia työntekijöiden Kiinassa töihin - vaikka se ei ole tullut ilman boatload kiistaa.

Toiset keskuudessa luettelo sisältää infrastruktuurin järjestöjen sekä Intiassa että Kiinassa, kuten Intian rautatiet ja valtion Grid Corporation of China. Intian rautatiet ei tarkalleen, mitä voisi odottaa: Liikenne Intian miljoonia ja taas miljoonien kansalaisten edestakaisin koko maassa. Yhtiö on valtion omistama, ja mukaan WEF laskelmien työllistää 1,4 miljoonaa ihmistä.

Valtion Grid Corporation of China, toisaalta, tunnetaan suurin valtion omistama sähköyhtiö koko maailmassa. Ja se on järkevää, koska Kiinan 1,3 miljardia kansalaista vaatii paljon sähköä, joka pitää yrityksen toimintaa. Järjestö työllistää 1,5 miljoonaa ihmistä, vaikka on vain 13-vuotias.

Kiinan National Petroleum Corporation, öljy-ja kaasuyhtiö ja suurin energiayhtiö Kiinassa, myös työllistää runsas 1,5 miljoonaa.

Kun kaikki nämä järjestöt toimittavat työpaikkoja miljoonille, tulemme todellinen lihaa lista: armeijat. Intian asevoimat, puolustusvoimat kaikille Intian, on 1,3 miljoonaa sotilasta ja tukihenkilöstö sen palveluksessa, joten se on yksi maailman suurimmista. Mutta sen koko kalpenee verrattuna Kiinan armeija. Kansan vapautusarmeija on 2,3 miljoonaa ihmistä sen pillin, joten se ei vain valtava kannalta suuri koko ja työvoimaa, mutta myös sotilaallinen mahti.

Mitä planeetan suurin yleinen työnantaja, Yhdysvaltojen puolustusministeriön vie kakku. Kehua työvoima 3,2 miljoonaa vahva, DoD on enemmän työntekijöitä kuin mikään muu organisaatio maailmassa - julkisia tai yksityisiä. On todella paljon komponentteja, jotka muodostavat puolustusministeriön yleistä rakenne, mukaan lukien kaikki sotilaalliset sekä NSA ja muut. Pääkonttori sijaitsee Pentagon Washington DC, DoD on kirjaimellisesti satoja, ellei tuhansia samanaikaisia ​​toimintojen käynnissä kulloinkin. Vaikka sen turvoksissa talousarvio ja riveissä ovat jatkuvasti tulta, DoD on hitaasti mutta varmasti tullut Behemoth.

Tässä on koko kymmenen suurimman joukkoon, kokonaisuudessaan:

 • Hon Hai Precision Factory - 1200000
 • Intian asevoimat - 1300000
 • Intian rautatiet - 1400000
 • Valtion Grid Corporation of China - 1500000
 • Kiinan National Petroleum Corporation - 1600000
 • GB National Health Service - 1700000
 • McDonald'sin - 1900000
 • Wal-Mart - 2100000
 • Kiinan Kansan vapautusarmeija - 2300000
 • US Department of Defense - 3200000
 • Saat infographic ja lisätietoja, pään yli World Economic Forum.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha