10 sivustot ja sovellukset, joiden avulla voit seurata menoja ja pysykää budjetti

Tuomas Aalto Syyskuu 7, 2016 Miscellany 60 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
10 sivustot ja sovellukset, joiden avulla voit seurata menoja ja pysykää budjetti

Seuranta menoja voi olla yksi parhaista, mitä voi tehdä pysyä kurssin taloudellisesti. Kun tietää missä kaikki rahasi menevät, voit tehokkaammin talousarvion ja helposti raivata mitä kuluja voidaan leikata.

Vielä muutama vuosi sitten, Internet oli tasan sivustot tarjoavat tilityksiä, budjetointi työkaluja, ja muut vastaavat palvelut. Vuosien mittaan monet näistä sivustoista meni Lopetettu, mutta hyvä uutinen on, että on olemassa vielä useita sivustoja, joiden avulla ihmiset voivat nähdä täyden taloudellisen kuvan yhdessä paikassa, tai ainakin seurata rahaa he viettävät. Mukana on myös yhä enemmän itsenäistä iPhonen, Android, ja muut välineet, jotka voivat tehdä sen ultra-helppo kirjautua missä olet rahaa on menossa.

Tässä on 10 tällaisia ​​sivustoja ja sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua, ja monet niistä ovat ilmaisia ​​testata.

1. OneReceipt

On paljon, että OneReceipt ei tee. Se ei saa yhdistää tai linkittää tilisi. Se ei salli voit määrittää budjetteja. Se ei anna sinulle laajan kuvan oman talouden. MUTTA, se tekee hienoa työtä seuranta jokainen ostaa sen avulla voit syöttää kuitit mitä ostaa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ottaa kuvan vastaanottamisesta ja lähetä se käyttäen älypuhelimen sovellus tai erityistä sähköpostiosoite. Se seuraa automaattisesti mitä olet ostanut, ja saat mukavan verkossa selvitys.

Plussat: Ilmainen. Yksinkertainen ajatus, onnistuu seuranta menoja. Hyvä älypuhelin app.

Miinukset: hyvä tehdä yksi asia, mutta ei auta näet täysi taloudellinen kuva.

2. BudgetTracker

BudgetTracker voit seurata kaikki tilisi ja syötä menot, luoda budjetteja ja kalentereita, ja jopa kääntää muistiinpanoja. On tärkeää huomata, että kaikki on syötettävä käsin, koska ei ole yhdistää verkossa pankkitileille. Joillekin ihmisille tämä voisi olla ärsyttävää. Mutta se voisi olla tapa mennä niille, jotka ovat turvallisuus-mielinen.

Plussat: Ilmainen, täysin varustellun seuranta menoja ja budjetointia. Käytettävissä älypuhelimissa ja iPad.

Miinukset: Ei tapa yhdistää ja tuoda tietoja online-tilejä.

3. ClearCheckbook

Saat täydellisen kuvan oman menojen ClearCheckbook n melko tyylikäs kojelautaan. Voit syöttää kuluja ja tuloja shekkivihko kaltainen käyttöliittymä ja saada värikkäitä kaavioita ja kuvaajia.

On myös mahdollista perustaa laskun maksaa muistutuksia ja budjetit, kaikki ilmaiseksi. Palkkio palvelu mahdollistaa muokattavia raportteja, tuoda CSV-tiedostoja, ja useita käyttäjiä.

ClearCheckbook on apps iOS, Windows, Android, ja Blackberry, ja mitä annat synkronoi pilvessä.

Plussat: kattava näkemys talouden vankka roster sovelluksia, pilvi synkronointi.

Miinukset: Jotkin ominaisuudet eivät ole ilmaisia.

4. Birdy

Birdy vapaa suunnitelma voit tallentaa ostot ja nähdä menoja kaavioita, tai $ 4.95 / kuukausi voit myös seurata tuloja ja asettaa budjetteja. Syöttäminen ostot voidaan tehdä sähköpostitse tai jopa Twitter.

Plussat: kyky tallentaa ostot sähköpostitse, teksti, tai Twitter. Tehokas seuranta menoja.

Miinukset: Vain peruspalvelu on maksuton. Budjetointi ja muut palvelut maksaa $ 4.95 kuukaudessa.

5. Tarkista

Vahvuus Check on sen laskun maksaa ominaisuuksia. Sovellus lähettää muistutus lasku johtuu, ja voit maksaa yhdellä napsautuksella tai manuaalisesti ajoittaa maksu myöhemmin. Tarkista juuri toisen $ 24 miljoonaa rahoitusta, joten älä ihmettele jos näet uusia toimintoja ja ominaisuuksia tiellä.

Plussat: Ilmainen, yksinkertainen käyttöliittymä. Helppo tapa välttää myöhästymismaksuja laskut.

Miinukset: Ei web-pohjainen tai työpöydän versio. Vahvuus on laskun maksaa, ei seuraa menoja.

6. TheExpenseTracker

TheExpenseTracker on yksi slicker sivustoja siellä, kehua kyky tallentaa liiketoimet eri keinoin, kuten puhelin, teksti, maksukortti, ja sähköposti.

Kun tiedot on syötetty, voit saada sähköpostitse raportteja ja ladata tietoja Exceliin. Se on ehdottomasti suunnattu niille, jotka toimivat pienyritykset, mutta sen pitäisi toimia oman henkilökohtaisen talouden. Se on $ 19,95 kuukaudessa, vaikka, niin saatat löytää muitakin sivustoja, jotka tarjoavat parempaa vastinetta.

Plussat: Helppo pääsy ostoksia, liukas käyttöliittymä ja yksityiskohtaisia ​​raportteja.

Miinukset: $ 19,95 kuukaudessa. Suunnattu pienyrityksille.

 

7. DailyCost

Minimalistinen DailyCost sovellus iPhone on helppo päästä ja seuraamaan ostoksia. Voit kirjoittaa ostaa, se on vain yksinkertainen ele, ja erät helposti luokitella. Sovellus sitten voit nähdä menoja värikäs kaavioita. Se toimii kymmeniä valuuttoja, liian.

Plussat: Puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä, tehokas seuranta kuluja kirjoitat.

Miinukset: Vain iPhonessa. Ei linkitä luottokortteja tai pankkitileille tai automaattinen seuranta.

8. Cashbase

Toinen yksinkertainen kustannuksella Tracker iPhonen ja Android, Cashbase voit seurata kuluja ja tuloja, se julkaisee kaavioiden, ja se on jopa asiakastukeen. Saat $ 5 a kuukaudessa, voit myös saada kassavirrat, budjetointi työkaluja, ja viikoittainen raportti.

Tämä ohjelma ei linkittää pankkitileille tai luottokortteja, mutta voit tuoda lausuntoja muodossa CSV-tiedostona.

Plussat: Hyvä asiakaspalvelu, hyvä älypuhelin apps.

Miinukset: budjetointi työkalut ja jotkut raportit ovat $ 5 prosenttia kuukaudessa lisää.

9. Moneywiz

Moneywiz on monipuolinen sovellus suunniteltu Mac, iPhone, ja iPad. Entry ostojen ja kulujen on helppoa, ja voit skannata ja liittää kuitit ja laskut. On olemassa hyviä budjetointi työkaluja, ennustaminen, taulukot ja kaaviot, ja kyky ajoittaa liiketoimiin. Yksi liukaskielisistä apps löydät, mutta myös yksi priciest.

Plussat: vankka sovelluksensa sileä ja minimalistinen käyttöliittymä, pilvi synkronointi.

Miinukset: Vain Mac ja IOS. $ 24,99 Mac App, $ 4.99 iPhone / iPad.

10. Mint

Mielipiteet tämän sivuston ovat sekoittuneet, mutta Minttu on oma suosikkini, ja yksi käytän eniten säännöllisesti. On mahdollista seurata lähes kaikilla osa menojen ja tulojen, pankkien ja luottokortteja eläkkeelle tilejä ja lainoja. Ohjelma voi helposti löytää useimmat rahoituslaitokset automaattisesti, joten voit säästää aikaa merkintä asetettaessa kaiken.

Perustamalla rajattomasti talousarvioiden on helppoa, ja menot on helppo seurata.

Jos ostat asioita käyttämällä luotto- tai pankkikortilla, useimmat menot on luokiteltu, ja voit säätää luokkia ja lisätä niin monta kuin haluat.

On iPhonen ja Android täysin valmiudet, ja se on erittäin helppo kirjautua sisään ja anna ostaa, tai tarkistaa, miten olet tekemässä verrattuna sinua talousarvioihin.

Plussat: Täysin vapaa ja täynnä ominaisuuksia, voit nähdä koko taloudellisen kuvan, asettaa budjetteja ja tavoitteita. Suuri älypuhelin app.

Miinukset: Koska se tekee niin paljon, sivusto voi usein tuntua kankea. Tuote suositukset voivat tuntua tungettelevaa. Kaikki eivät ole mukava yhdistää kaikki tilitiedot verkossa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha