10 Silent Elokuvat, jotka kaikkien pitäisi nähdä

Nuutti Kuusisto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olitpa mykkäelokuva harrastaja tai olet uusi elokuva ennen radiopuhelimet, tässä on luettelo kymmenen mykkäelokuvat ulottuu lajityyppejä, jotka ovat katsomisen arvoinen ja uudelleen-katselun - romanttisen komedioita ja kammottava kauhuelokuvia korkea draamaa historiallisia eepokset. Riippumatta tilaisuudessa löydät mykkäelokuva tähän luetteloon sopivat tunnelmaan ja vakuutettava ne elämässäsi, jotka saattavat olla skeptinen, että mykkäelokuva voisi todella olla viihdyttävä tai ärtyisä että jotain genre voi valittaa mihinkään elokuvan rakastaja.

1. Artist

Jotkut hiljainen elokuvaharrastajista on vihainen minulle myös tämän, mutta lupaan loput tästä lista koostuu tehtyjen elokuvien ennen 1936. Taiteilija on ranskalainen elokuva tehty vuonna 2011, joka pyyhkäisi että vuoden Academy Awards, mukaan lukien parhaasta elokuvasta. Tämä elokuva keskittyy ikääntymisen tähti hiljainen näytön soitti Jean Dujardin joka kellot uransa hajota kuin hän korvattu Tähteä paremmin "radiopuhelimet", kuten nuori ja kaunis tanssija-kääntyi-näyttelijä soitti Bérénice Bejo. Näyttelijä ja näyttelijä rakastuvat kuin urallaan jotka liikkuvat vastakkaisiin suuntiin nousu Talkies.

Elokuva on romanttinen komedia, joka on samanaikaisesti oppitunti elokuvan historiassa. Tämä on täydellinen elokuva katsella ystävien tai perhe, joka voi olla niin vanhoihin hiljainen elokuvia ja esitellä epäilijät genren mykkäelokuva. Taiteilija oli ensimmäinen hiljainen elokuva voittaa Paras elokuva, koska Wings voitti ensimmäisen Oscar vuonna 1929.

2. Nykyaika

On kiistelty siitä, onko tämä 1936 Charlie Chaplin elokuva on todella "hiljainen" elokuva tai ei, mutta niille ei juurtunut genre, se varmasti näyttää yksi. Tämä on yksi Chaplinin rakkaimmat sekä useimmat poliittiset elokuvia hänen Pikku Kulkuri hahmo, joka, nykyaikana, on edessään haaste pitää työtä teollisuuden tehdas.

Chaplin käyttää elokuva arvostella sitten moderni teollistumisen kautta kohtaukset, joissa kulkuri juuttuu koneiden ja on jopa pakkosyöttivät koneellisesti tehokkuuden parantamiseksi. Se on myös kommentaari kauhut suuren laman. Rakkauden, soitti Paulette Goddard, on nälkää tyttö pidätettiin varastaa leipää ja kulkuri kasvot erilaisia ​​kauhut tehtaalla hyvin vähän palkkaa. Huolimatta tumma pohjavirettä, tämä on vielä komediassa Chaplinin paras ja tekee jopa ei-mykkäelokuva fani nauraa.

3. Kansakunnan synty

Tämä on vain yksi kahden kolmen tunnin historialliset eepokset DW Griffith tällä listalla. Tämä elokuva on must see kukaan edes etäisesti kiinnostunut elokuvan historiassa, koska se hyvitetään keksiä standardin elokuva tekniikoita kuten lähikuvia, kamera pannuja, ja eyeline ottelut sekä uraauurtava yöllä valokuvauksen ja käyttöä extrat.

Kuitenkin on olemassa myös pimeä puoli historiaan tämän elokuvan, koska se on arvosteltu sen rasistinen kuvauksia Afrikkalainen amerikkalaiset valkoinen toimijoiden blackface ja tehdä KLU Klux Klan näyttää sankarillista. Onhan se perustuu Thomas Dixon näytelmään Clansman: Historiallinen Romance of Ku Klux Klan. Kanssa Birth, Griffith oli "yksin vastuussa kodifioidaan kielen elokuva ja väsyttävä maailman käsitteet mitä elokuva voisi olla" mukaan kriitikko Eric M. Armstrong, mutta elokuvantekijä koskaan elää alas perintö kiihkoilua ja rasismi vasemmalle elokuva.

4. Metropolis

Fritz Langin Metropolis pidetään ensimmäinen pitkä science fiction elokuva koskaan tehty, must see kiinnostuneille scifi-tai kammottava tarinoita dystopian tulevaisuudessa. Elokuvan suuri ja vaikuttava sarjaa kuvaa futuristinen kaupunki kasvava kuilu ylä- ja alemmat luokat myös Metropolis kallein elokuva koskaan tehty siihen saakka. Elokuva tapahtuu kaupungissa Metropolis, joka hallitsee varakas, joille paikka on paratiisi.

Alla kaupunki, kuitenkin, työntekijät lakkaamatta raatavat kurja ja vaarallisissa oloissa tuottaa energiaa kaupunkiin. Freder on poika paha hallitsija Metropolis. Hän rakastuu Maria, jäsen alempien luokkien, ja kun hän seuraa häntä tunnelit vain huomatakseen kamala työoloja alemman luokan ja todistajien useita aiheuttamista kuolemista räjähtänyt kone. Sieltä Freder yrittää pelastaa Maria ja tuoda oikeuteen, työntekijöille. Elokuva kuljettaa pelottava scifi-sarjaa ja kuvakieli, sekä pelottava suorituskyvyn Brigitte Helm kuin Maria ja robotti näennäisesti-Maria. "

5. Yleiset

Yleistä on Buster Keaton n riemuvoitto, komedia sisällissodan aikana, joka on hauska, romanttinen, törkeää, fiksu, ja koskettaa kaikki samaan aikaan. Orson Welles on kutsunut sitä "suurin komedia koskaan tehty, suurin sisällissota elokuva koskaan tehty, ja ehkä suurin elokuva koskaan tehty," hänen johdannossa palautettu versio elokuvan DVD ja Blu-ray. Nyt pidetään yhtenä parhaista elokuvista koskaan tehty, kun se julkaistiin vuonna 1926, se oli valtava floppi ja aloitti kaatuminen Keaton uran.

Elokuva perustuu löyhästi tositapahtumiin juna ryöstö ja kaappaus sisällissodan aikana, lisäämällä romanssi keskeyttää Konfederaation armeijan kieltäytyi värvätä Keaton luonnetta, joka aiheuttaa hänen tyttöystävänsä upottaa hänet. Epic ja hilpeä seikkailuja seurata, koska hän yrittää pelastaa hänet juna auton sieppasivat unionin sotilaita. "Mutta jos sinulla olisi vaihtaa yksi itsepäinen refusenik että Keaton suuruudesta, taika hiljainen elokuva itse, yleinen heittävät että oikeinkirjoituksen sinulle joka kerta," sanoi Guardian kriitikko Pamela Hutchinson.

6. suvaitsemattomuuden

D.W. Griffith 1916 elokuva Suvaitsemattomuus on kolmen ja puolen tunnin eepos siitä, miten käsite suvaitsemattomuuden osana ihmisen luonto on tuhoutunut tuhojaan kautta historian. Elokuva seuraa neljää eri tarinaa ulottuu vuosisatojen, ja luotiin Griffith yrittää kuroa kiihkoilu on Kansakunnan synty.

On "moderni" tarina yksityiskohtaisesti, miten kapitalismi ja moraalinen puritanismia sortavat massat. On tarina asetettu 539 eKr Babyloniassa yksityiskohtaisesti ristiriita Prince Babylonian Belsassar ja Cyrus Suuren Persian. Siellä on tarina siitä, miten intoleranssi johti Jeesuksen ristiinnaulitsemisen. On tarina asetettu Renaissance Ranska miten intoleranssi aiheutti pärttylinyön verilöyly protestanttien mukaan hallitseva roomalaiskatoliset. Kaikki nämä kertomukset liitetään yhteen osoittamaan, miten historia toistaa itseään. Elokuva itsessään on yksi kunnianhimoisimmista koskaan toi ruudulle.

7. Nosferatu

FW Murnau n 1922 elokuva Nosferatu on sekä yksi varhaisimmista kauhuelokuvista ja ensimmäinen vampyyri elokuvista koskaan tehty. Se piti olla ottamaan Bram Stocker Dracula, mutta koska elokuvantekijä voinut saada oikeuksia romaani, muutokset tontti tehtiin. Se vielä seisoo pelottava ruumiillistuma Saksan ekspressionismi ja Max Schrek n ottamaan vampyyri Count Orlok - apunaan meikki ja proteeseja, jotka kasvavat tiukempaa elokuva jatkuu - yksi pelottavin esityksistä koskaan filmille. Tämä on täydellinen Halloween elokuva menee osoittaa, että pelottavin elokuvia ei tarvitse luottaa kallista erikoistehosteita ja kovaa ääniraitoja tehdä katsojien ihon ryömiä.

8. City Lights

Kyllä, se on toinen Chaplin komedia, mutta oli vaikea kapea se alas vain kaksi. Jos olet mykkäelokuva puristi ja pitävät Modern Times olevan "mykkä mykkäelokuva," voit käyttää tätä Chaplin porttina elokuvan hiljainen epäilijöille elämässäsi. Elokuva on romanttinen komedia pääosissa Pikku Kulkuri, joka rakastuu sokea nainen, kautta väärinkäsitys, vakuuttuu että kulkuri on hyvin varakas. Kaikenlaisia ​​kaaos ensues kuin kulkuri yrittää pysyä illuusio ja auttaa kamppailee sokea tyttö. Tämä seisoo yksi kaikkein romanttinen ja suurin elokuvista koskaan tehty, ja päättyy erityisesti harkitsee mestariteos elokuva. Vuonna 1949 kriitikko James Agee kutsutaan lopullinen kohtaus City Lights "suurin yhdestä toimia koskaan sitoutunut selluloidi."

9. Auringonnousu: Song of Two Humans

Sunrise on sydäntäsärkevä rakkaustarina että yllättää sen teho. Tämä 1927 elokuva saksalaisen ohjaajan FW Murnau soittaa ikivanha kahtiajako välillä elämän houkutteleva, moderni kaupunki ja vakaa, moraalinen maa. Vastakohdat ovat henkilöityy symbolinen naishahmoja, Vaimo maasta ja nainen kaupungilta. Tietenkin, Man on päihtynyt seksikäs läppää Nainen kaupungilta ja laiminlyö hänen vaimonsa harjoittamisesta hänen. Hänen kuuma, valloittava viilu tulee unhinged kun hän ehdottaa, että mies hukkua hurskas Vaimo aloittaa uuden elämä kaupungissa.

Murnau oli kentän päivä tehdä Sunrise - hänen ensimmäinen Hollywood ominaisuus - rakentaminen kallista sarjaa ja kokeilla uuden elokuvan tekniikoita. Mies yrittää murhata sekä vaimo ja nainen kaupungilta useammin kuin kerran elokuvassa, mutta George O'Brienin suorituskyky tekee miehen psykoosi, epätoivo, ja rakastaa kaikkia yhtä käsin kosketeltava. Sunrise on romanttinen, traaginen, koskettava, ja häiritsevä. Se on hyvä valinta näyttää joku ehkä vain ajattelee Chaplinin slapstick huumoria, kun he ajattelevat mykkäelokuva.

10. Tohtori Caligarin kabinetti

Tämä 1920 psykologinen kauhuelokuva pidetään yksi ensimmäisistä taide-elokuvia, ensimmäinen todellinen kauhuelokuva, ja uskotaan joidenkin olla ensimmäinen "twist" päättyy elokuva. Caligarin on kauniisti kammottava joukko, joka näyttää jotain suoraan ulos Tim Burtonin elokuva. Viettelevä Tohtori Caligari innoittamana outo myytti yhdestoista-luvulla munkki, käyttää hypnoosi pitää unissakävelijä nimeltä Cesare hänen valvonnassaan. Caligarin molemmat näyttää Cesare kuin karnevaali nähtävyys ja käyttää häntä sitoutumaan murhia. Elokuva käyttää vihlova leikkauksia, hutera liikkeet toimijoiden, ja raskas meikki luoda maailman teetering reunalla hulluutta. Tahansa fani Tim Burtonin tai David Lynchin, tai jopa romaaneja Chuck Palahniuk, arvostavat tämän elokuvan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha