10 parasta Maa Songs Summer peesaaminen

Jouko Itkonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kesä on virallisesti täällä, eli se on aika suunnata ulkona ja puhkeaa grillit ja oluita. Olitpa partying konsertissa tai rannalla, ei ole parempaa tapaa saada oikeaan tunnelmaan kuin kuuntelemalla jokin maa osumia. Tässä on 10 hauskoja maa kappaleita täydellinen kesä perässä:

1. "Varpaat" Zac Brown Band

Kolmas single bändin 2008 debyytti pois suurella yhtiöllä, "säätiö" oli myös heidän toinen raita koskaan lyödä ykkössijan Billboard Hot Country songs kaavio - ja hyvästä syystä. Vaikka se ei ole ehkä aivan yhtä tunnettu kuin niiden tärkein valtava hitti Kana Paistettua, pirteä ranta laulu, joka kriitikot kutsutaan muistuttaa Jimmy Buffet, on varmasti saada mitään kuulijan hyvänolon tuulella.

2. "All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight," Hank Williams Jr.

Ennen nykypäivän maan oluen juominen Bros oli Hank Williams Jr. Tämä biisi, julkaistiin vuonna 1984 toisena singlenä pois albumi Major Moves, tuli legendaarinen taiteilija 26th top 10 yhden ja yksi rakkaan kappaleet hänen koko ura. Muokattu versio laulusta, jonka otsikkona on "All My Rowdy Friends Are Here maanantai-iltana," auttoi tuhansia urheilun ystäville pumpataan Monday Night Football ja ei ole epäilystäkään hauska laulu tekee saman oman perässä puolue samoin.

3. "Parking Lot Party," Lee Brice

On vaikea ajatella sopivampi virittää suunniteltu erityisesti perässä. Loppujen lopuksi ei otsikko tämän laulun vain sanoa sen kaiken? Rata merkitty neljäs single pois Brice n 2012 albumi Hard 2 Rakkaus ja hänen viides on varmennettava Gold tai enemmän. Brice kirjoitti sen kanssa muiden maiden taiteilijoiden, Rhett Akins, Thomas Rhett, ja Luke Laird, ja äänekäs tuotannon ihan selvää he tarkoittivat laulu pelataan äänekkäästi kanssa ikkunat alas.

4. "Smoke vähän savua," Eric Church

Sopusoinnussa koko paha-poika, lainsuojaton teema kulkee valtaosa kirkon lauluja, tämä 2010 Rata on tarkoitus tehdä kuulijoille "kevyt se ylös, puhkeaa että vanha rock and roll" ja aloittaa kapinan ... Tai ainakin saada pieni villi yön. Kolmas single albumilta Carolina ja hänen kahdeksas single kaiken kaikkiaan, radan saavutti Top 10 Billboard Hot Country Songs ja on sittemmin myynyt platinaa.

5. "jotka eivät vaikutuksen minuun paljon," Shania Twain

Tämä 1998 laulu on yksi Twainin suurimmat hitit uransa, luultavasti koska se on mahdotonta olla laulaa tai tanssia siihen, kun se on otettu käyttöön. Kuudes single hänen kolmas albuminsa Come On Over, laulu tuli myös Twainin kolmanneksi suurin yksittäinen koskaan Billboard Hot 100 ja aiheutti kriitikot soittaa hänelle "crossover kuningatar" vuosikymmenen.

6. "All About Tonight," Blake Shelton

Shelton oli laadimme Country Hits kauan ennen kuin hänestä tuli kaikkien tuntema nimi hänen työjakso valmentajana NBC: n tosi-tv Voice. Laulu, kaikki elämisestä hetkellä näyttää ilmeinen hitti - ja se oli. Koska ensimmäinen single pois hänen 2010 EP on sama nimi, se lopulta lähti tulemaan hänen seitsemäs numero yksi single Hot Country Songs kaavion. Video, joka ensiesityksensä CMT kesäkuussa 2010, merkitsi myös Shelton ensimmäinen live-esitys video.

7. "Olenko Only One," Dierks Bentley

Bentley yhteistyötä kirjoitti tämän yhden, ensimmäinen pois hänen albumi Koti ja kuudestoista yleistä uransa. Vaikka laulu puhuu mies, joka ei löydä ystäviä juhlia, hauska ja hilpeä kappale, joka saavutti ykkössijan Hot Country Songs kaavion syyskuussa 2011, on oikeastaan ​​täydellinen hymni saada takaluukku vauhtiin.

8. "All My Ex Live Texas," George Strait

Voit melko paljon voi mennä vikaan mitään kappaleita kuningas Country Music, mutta tämä klassinen hitti erityisesti - siitä kaikki entinen ystäville laulaja jäänyt Lonestar valtiossa - on suosikki kaikkien. Julkaistiin vuonna 1987 toisena singlenä pois salmen CD Ocean Front omaisuutta, laulu tuli yksi taiteilijan 60 numero yksi hittejä ja sitä pidetään yhtenä tavaramerkki sinkkuja uransa. Tarvitsetko lisätodiste vaikutusvaltaansa? Drake rapped siitä hänen 2012 Grammy-ehdokas biisi "HYFR!"

9. "Good Time," Alan Jackson

Nimikkokappale ja toinen albumi hänen 2008 albumi on sama nimi, tämä ajan tempo laulun merkitty Jacksonin 48. Top Ten osuma ja 24. numero yksi osuma Hot Country Songs kaavion. Jackson, joka kirjoitti laulun itse yhdessä joka toinen levyllä, viittaa Williams Jr: n "All My Rowdy Friends" on laulun, jonka tarkoituksena on saada sinut ja jalat.

10. "Kaikki ystäväni sanovat," Luke Bryan

Ei takaluukku soittolista olisi täydellinen ilman mies, joka teki nimeä itselleen laulaa noin Spring Break ja Tan linjat. Vaikka tämä laulu ei ole yksi Bryan ykkönen osumia huippuunsa numero 5 Hot Country Songs kaavioita, nimikappale pois hänen 2007 albumi Viivyn Me on sekä suuri hajoamiseen ja juominen laulu Se relatable lyrics noin nähdä ex baari uusi kaveri, ja onnellinen tempo tekee siitä yhden Bryan parhaat bileet kappaleita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha