10 Oppitunteja Koska badass että opimme Amelia Earhart

Aleksi Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Luultavasti et tiennyt samaisessa heinäkuun 24 on National Amelia Earhart päivä. Tänä päivänä juhlimme tätä sisustettu lentäjä ja valtava julkkis 1930-luvun. Hän sanoi kerran, "nainen, joka voi luoda oman työ on nainen, joka voittaa mainetta ja mammonaa." Taju ja yhä houkutteleva Earhart kiinnitti koko maailman hänen uskalias lennot sekä hänen taistelua naisten oikeuksien . Vaikka naimisissa, hän piti hänen tyttönimi, vastoin yleistä muoti ajasta. Muun muassa vaikuttava Amelia Earhart elämäkerta sisältää taistelevat sukupuolistereotypioita samalla jatkaa hänen epäsovinnainen uransa.

Muita mielenkiintoisia faktoja Amelia Earhart ovat: hän oli ensimmäinen nainen ylittää Atlantin, ensimmäinen nainen lentää Tyynenmeren välillä Havaijilla ja Kaliforniassa ja ensimmäinen henkilö lentää sekä Atlantin ja Tyynenmeren. Hänen pyrkii jopa laajennettu linja matkatavaroiden ja vaatteet "suunniteltu aktiivinen nainen". Kesäkuussa 1937, Earhart läksivät ympäri maailman matka mukana navigaattori. Hänen kone katosi yli Tyynenmeren jäljettömiin. Vaikka monet legendoja on syntynyt siitä, mitä olisi tapahtunut hänelle, totuus hänen elämänsä on vieläkin fantastinen.

1. Rohkeus
Earhart lensi lentokoneita minimaalisella valikkoon, rajoitettu radioliikennettä eikä tutka. Hän yritti matkoja, että monet miehet eivät. Se ei todellakaan saa mitään rohkeampia kuin.

Lue Liittyvät: 20 Johtajuusoppia nuorille naisille

2. Sitoumus
Hän lensi pyritään osoittamaan, että sukupuoli ei ole este saavutus. Hänen maalia kuin pilotti oli edelleen kaupallinen lento Yhdysvalloissa ja todistaa, että ei ollut rajoja, mitä naiset voisivat saavuttaa.

3. Luottamus
Se vie luottamus omia kykyjä astua ohjaamoon tason ja ottaa pois luottaen, että taito on tarpeeksi sinut turvallisesti kotiin. Earhart luottivat säästää.

4. Riippumattomuus
Vaikka naimisissa, Earhart pidetään hänen tyttönimi. Se ei kuulosta iso juttu nyt, mutta 1930-luvulla nainen hyväksyi hänen miehensä nimi ja harvoin työskenteli kodin ulkopuolella. Hän ja hänen miehensä oli sopimus, joka mahdollisti avoimen ja itsenäistä elämää.

5. Ole Survivor
Myös luettelon mielenkiintoisia asioita Amelia Earhart on se, että hän selvisi useita "crackups", kuten hän kutsui häntä Flying vahinkoja. Hän myös selvisi välys jotka löysi hänen mielipiteitä avioliitto, syntyvyyden ja naisten tasa hyväksyä.

6. Dream Big
Vaikka alus oli hänen intohimonsa, Earhart käytti mainetta edistämään naisten oikeuksia ja naisten tasa-arvo. Hän ei koskaan anna sitä, että hän oli nainen pitää häntä saamasta pysyviä vaikutuksia.

7. On Vision
Earhart käytti menestystä ja mainetta kuin foorumi edistää hänen visio itsenäisyyden naisille. Vierailevana professorina Purduen yliopistossa, hän neuvoi naiset lisäksi opetusta ilmailu.

8. Be Bold
Amelia Earhart elämäkerta on kyse rohkeudella. Hän kantoi housut kun naiset käyttivät hameet, otti sairaanhoitajien ensiapukoulutuksen ja osallistui Medical School. Hän osti kone jälkeen vain ottamalla muutaman purjehtii oppitunteja.

9. Hyväksy riskit
Hän lensi lentokoneita ilman tutka, vain vähäistä radioyhteys ja käytettyjä rautatie linjat karttoja. Hänen lennon ympäri maailmaa oli lopullinen riski kun apu oli hyvin kaukana.

10. Aseman oman kohtalonsa
Earhart luonut oman yrityksen, kirjoitti kirjoja, luennoinut ja loi Ninety-Nines, klubi naisille ilmailijoille. Hän asui elämänsä mukaan hänen omien sääntöjen, oliko avioliitto, liike tai lentävät taivaalla hän rakasti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha