10 Nainen Sarjakuvat Kuka Todista naiset ovat hauskempaa!

Maaret Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Chelsea Handler

Kysy mies mitä hän löytää seksikäs naisen, ja hän tekee todennäköisesti vastaus "huumorintaju." Ja se se on totta, niin ei ole pulaa naisten sarjakuvien siellä, jotka osoittavat, että hauska = seksikäs. Totta puhuen: Elämä antaa naisille paljon materiaalia comedic kulta-välillä murrosikä synnytystä imettäville vaihdevuodet-jotka kaikki tekee erinomaista stand up.

Se on ollut pitkä tie huipulle naisten sarjakuvia, jotka ovat joutuneet kokemaan sukupuolierojen ja miesvaltainen viihdeteollisuuden matkan varrella. Komedia pioneeri ja nero Lucille Ball sanoi kerran haastattelussa, että hän pystyi murtautumaan komedia, koska hän ei pelännyt ei ole kaunis. "Paljon todella kauniita tyttöjä ei halua tehdä joitakin asioita en-laittaa mutahoidoissa ja huutaa ja juosta ja jakaa altaat ... en ole mielessä saada sekaisin. Niin sain fyysiseen komedia. "

Onko ne tunnetaan fyysinen komedia tai tarttuja teräviä sukkeluus tai molemmat, tässä on 10 meidän suosikki naisten sarjakuvia, jotka osoittavat, että naiset todella ovat hauskempia.

1. Chelsea Handler
Röyhkeä, röyhkeä ja pallot-out on paras tapa kuvata tätä laaja myöhäisillan tunne, joka kertoo niin kuin se on, ei pelkää itse deprecating, ja voisi todennäköisesti out-vitsi joku yhdellä heilautuksella hänen gin-paisunut pikkusormi.

2. Ellen
Aivan oikein, hän ei edes tarvitse häntä sukunimi täällä, koska siellä on vain yksi Ellen. Hän on osoittanut meille sujuvaa tuotemerkki vaivatonta, aina-terävä komedia, joka tekee meistä tuntuu suorastaan ​​hyvältä. Niin, ja hän melko paljon mullistanut television yhtenä ensimmäisistä avoimesti homo naisten parhaaseen katseluaikaan.

3. Sarah Silverman
Kaveri tyttö komedia, Silverman uudelleen vastaus "mikä on hyväksyttävää" by leikkiä noin mukaan kaikesta maan ja taivaan, kuten raiskaus, holokaustin ja muita tabuja, joka antoi paljon kulmakarvojen korotuksen.

4. Kristen Wiig
Ilmeet yksin tämän SNL veteraani ovat tarpeeksi murtaa meidät. Wiig ei pelkää ruma, pelata virheellinen tai suorastaan ​​unlikable merkin, tai purkaa käsite "naisellinen täydellisyyttä." Hän juhlii friikki sisällä meille kaikille.

5. Tina Fey
Tina Fey on yksi kaikki kaverit salaa haluavat he naimisissa. Laskutus itseään "kodikas tyttö" -ja hän ei ole! -Kun Villi mielikuvitus, Fey hilpeä muistelmateos Bossypants, osuma show "30 Rock" ja lukemattomia hetkiä SNL ovat tehneet meistä ulvoa naurusta. Niin, ja Mean Girls? Kiitos, Tina!

6. Joan Rivers
Jos meidän pitäisi antaa tämä äiti raakaöljyn komedia lempinimi se olisi "suukappale." Mutta Rivers on myös edelläkävijä naisten sarjakuvia, koska hän piti omaa vastaan ​​Titans kuten Johnny Carson ja Ed Sullivan. Rakastan häntä tai vihaa häntä, mikään muu naispuolinen koominen tässä luettelossa olisi missä hän on tänään ilman täti Joan.

7. Wanda Sykes
Me rakastamme häntä kyynisyyttä ja ilmeetön toimitus. Sykes on kutsuttu yksi hauskimmista stand up sarjakuvat hänen ikäisensä ja rankattu Entertainment Weekly n 25 Funniest ihmiset Amerikassa.

8. Cecily Vahva
Tämä SNL tulokas on osuma kentällä käynnissä kanssa himoitun "Weekend Update" -paikka aiemmin täytetty tykkää Tina Fey ja Amy Poehler. Vahva kasvoin katsellen Saturday Night Live, ja nyt hän istuu Weekend Update ankkuri tuoli-Hienoa!

9. Amy Poehler
On jotain Amy, eksentrisyys, outoa delightfulness joka tekee hänen kerralla hankala ja ihana. Hän saa meiltä, ​​joko tavalla. Vuodesta SNL tarkoittavan Girls "Parks and Recreation," Amy tekee tapauksessa blondes saada olla vain vähän hauskempaa.

10. Mindy Karling
Mindy murskataan "toimisto", kuten Kelly Kapoor, eräänlainen edeltäjä "Shoshanna" hahmo "Girls", ja tänään kantaa soihtua hänen oma ainutlaatuisella komedia show "Mindy Project," ja hänen muistelmateos, "on kaikkien hengailua Without Me," jotka molemmat ovat hänen hyvin sijoitettu kartalla naisten sarjakuvia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha