10 muusikot vihaavat omaa Hit Songs

Rauna Kosunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaikki tietävät, miltä tuntuu saada kyllästynyt kuulemaan ja toistettuja laulu - jopa taiteilijat kappaleet itse. Vuosien mittaan runsaasti kuuluisia kasvoja musiikkialalla on vastustanut joitakin heidän suosituimmista singleä. Alla, tutustu 10 taiteilijaa, jotka vihaavat omaa hittejä:

1. Madonna

Se veisi paljon rahaa saada Madonna pelata hänen osuma laulu "Like a Virgin." Vuonna 2008 haastattelussa New Yorkin Z100 FM radioaseman, laulaja sanoi: "En ole varma, että voin laulaa" Loma "tai "Like a Virgin" ikinä. En vain voi, ellei joku maksanut minulle, kuten, $ 30 miljoonaa euroa eli jotain. "

Hän toisti vastenmielisyyttä radan vuonna 2009, kertoo toimittajille "Jostain syystä ihmiset ajattelevat, että kun menet ravintolaan tai olet menossa ostoksilla että haluat kuulla yksi omia kappaleita. Se on yleensä "Like a Virgin" ja että on yksi en halua kuulla. "

2. Radiohead

Se ei ole salaisuus, että Radioheadin vihaa heidän 1992 hitti, "Creep." Thom Yorke on julkisesti merkitty laulu "paska" ja kieltäytyi pelata sitä missä tahansa niiden elävien joukko vuosia. Itse asiassa, kun yksi yleisön jäsen yritti pyytää sitä konsertissa Montrealissa, hän tunnetusti vastasi sanomalla: "F * ck pois, olemme kyllästynyt siihen." Bändi on tiettävästi alkanut pelaa kappaleen konserteissa uudelleen, mutta vain harvoin.

 3. Herra

"Royals" kääntyi nuori Uusi-Seelanti taiteilija osaksi valtavirtaa tähti, mutta se tuntuu laulaja on sittemmin alkanut harkita uudelleen radalla. "Kuuntelen ihmisiä kattaa laulu ja laittoi oman spin sitä-ja kuuntelen sitä joka ikinen muodossa paitsi alkuperäisen laitoin ulos-ja ymmärrän, että itse asiassa se kuulostaa kamala", hän sanoi, kohti Fuse. "Se kuulostaa soittoäänen 2006 Nokia. Mikään melodiat ovat viileitä tai hyvä. Se on katastrofaalinen. Kauhea ... mutta samasta syystä, yhteydessä, miten olen julkaissut sen, se vain toiminut. "

4. Led Zeppelin

"Stairway to Heaven" voisi olla suosikki laulu monille, mutta ei laulaja Robert Plant. "Olin puhkeaa nokkosihottuma jos olisin laulaa että laulu joka osoittaa", hän kertoi New York Times vuonna 1988, myös lisäämällä, "Kirjoitin nuo sanat ja totesi, että laulu on jonkin verran merkitystä ja seuraus vuonna 1971 , mutta 17 vuotta myöhemmin, en tiedä. Se vain ei ole minua varten. "Hän myöhemmin hyväksy pelata laulun bändin kertaluonteisia konsertti O2 Arena.

5. Beastie Boys

"Fight For Your Right" ehkä auttoi Beastie Boys edessä MTV väkijoukkoon, mutta ryhmä on tuominnut radan vuosia. Yksittäinen aluksi lihaa sarkastinen ottaa osapuoli kohtauksen, muuttui suosittu, jos tahaton, puolueen hymni ihmiset, jotka eivät saaneet vitsi. "Ainoa asia, joka järkyttää minua on, että voisimme ovat vahvistaneet tiettyjä arvoja jotkut meidän yleisö kun omat arvot olivat todella täysin erilainen," Michael Diamond sanoi kerran laulun. "Oli tonnia kaverit laulamassa jotka olivat tietämättömiä siitä se oli yhteensä hölmö niitä. Ironia on OFT jäänyt. "

6. Nirvana

"Smells Like Teen Spirit" voidaan pitää yhtenä ryhmän tunnetuimmista hymnit, mutta Kurt Cobain ei ajatella liian pitkälle kappaleen tietyn pisteen jälkeen. "Se on melkein häpeäksi pelata", hän kertoi Rolling Stone vuonna 1993. "Jokaisella on keskittynyt että laulu niin paljon. Syynä se saa iso reaktio ihmiset ovat nähneet sen MTV miljoona kertaa. Se on ollut survotaan niiden aivot ... Voin tuskin, varsinkin huono yö, saada läpi "Teen Spirit." Olen kirjaimellisesti halua heittää minun kitaran alas ja kävellä pois. "

7. Tina Turner

Mukaan musiikki Lore, Turner kuulemma vihasi raita, "Mitä Rakkaus sai tehdä se", kun hän ensimmäisen kerran kuuli demonauha. Mutta johtaja Roger Davies sai hänet leikata oman versio ja se lähti tulemaan valtava hitti. Laulu ylitti US Billboard kaavion kolme viikkoa putkeen ja toimi yhtenä määritellään lauluja soolouransa.

8. Mandy Moore

Vuonna 1999 vapauttamaan Mooren hitti, "Candy," ammuttu teini Florida tyttö instant mainetta. Mutta tähti on tehnyt selväksi, että hän erittäin pahoillaan tausta - yhdessä kaikkien loppuelämänsä teenybopper musiikkia - nyt. "Ugh, ne oli hirveä-aivan kauheaa!", Hän kertoi Glamour takaisin vuonna 2006. "Jos minulla olisi rahaa, en antaisi hyvitystä kaikille, jotka ostin kaksi ensimmäistä albumia."

9. Miley Cyrus

Cyrus sai nopeasti kyllästynyt kuulemaan hänen bubblegum pop hitti "Party Yhdysvalloissa." Vuonna 2011 kävi ilmi, että laulaja erikseen pyytänyt DJ yksityisen osapuolen pelata mitään hänen laulunsa - niin kauan kuin lista ei sisältynyt Jessie J kirjoitettu kappale. Myöhemmin hän täsmensi tunteita V Magazine sanoen: "En voi koskaan sanoa, että en rakasta puolue Yhdysvalloissa" ja että en ole arvostanut sitä. Se olisi sama kuin isäni sanoi, että hän vihasi "Achy Breaky" ... etten koskaan ota sitä takaisin. Mutta se ei ole, kuka olen, että ei ole, jos haluan laulaa, se ei ole mitä haluan laulaa, ja se ei ole mitä haluan ääneni kuulostaa. "

10. Oasis

Keidas oli valtava hitti 1995: n "Wonderwall", joka julkaistiin pois toisen levynsä Mikä tarina Morning Glory? Mutta vaikka se on edelleen jukeboksi suosikki, ryhmä on eri tunteita laulun. Kun haastattelussa noin vapauttamista Dig Out Your Soul, laulaja Liam Gallagher vastasi: "Ainakin ei ole Wonderwall siellä. En voi vi * un seistä että f * kuningas laulun. Joka kerta olen laulaa Haluan vaientaa. Ongelma on, se oli iso, iso virittää meille. Menet Amerikkaan ja he ovat kuin: 'Oletko herra Wonderwall? "Haluat leuka joku." Siitä huolimatta hän esitti kappaleen bändin Beady Eye vuoden 2012 Lontoon olympialaisten päättäjäisiin.

Lisää Entertainment lunttilappu:

  • 10 taiteilijaa, jotka ovat tehneet musiikkia pidempään kuin luulet
  • 9 Song kansien Yläpuolella kaaviot kuten alkuperäinen
  • 9 Laulajat joka tuli Fame Online
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha