10 Muoti ideoita, jotka voit viilentyä tänä kesänä

Touko Juutilainen Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaikki rakastavat kesää! Altaassa, lounging rannalla, saada ihana rusketusta, kiinni teidän käsittelyssä.

Mielestäni kaikki vihaa noin kesä, vaikka on lämpöä, joka tekee sinusta tuntuu hikinen ja tahmea ja antaa sinulle kova aika, kun päätetään mitä pukea aamulla, kun ajattelin vain päällään jonkinlaista materiaalia teidän jo hikinen iho tekee tuntuu jopa lämpimämpi.

Kesä on suuri myös, koska olet yleensä saa käyttää todella lyhyt vaatteita, ja että yksin on hyvä tapa pitää tuoreena, mutta ei tarpeeksi yksi niitä päiviä, joissa lämpö tekee haluat vain pysyä altaan koko päivän ja koskaan ulos.

Et voi tietää, että on mahdollista pysyä tuoreena ja kuivaa myös kesällä ja ratkaisu ei ole mennä alasti kaupungissa. Kyse on oppimisesta jotka ovat kappaletta vaatteita ja materiaaleja, jotka tekevät ilma kiertämään ja pitää kehon viileänä.

Joten nähdä joitakin muoti salaisuuksia, joka pitää sinut jäähtyä tänä kesänä!

1. Käytä puuvillaisia ​​sijaan synteettiset kankaat

Puuvilla helpottaa paljon enemmän ilmankierron ja pitää kehon viileänä ja kuivana. Mennä todella löysiä puuvilla vaatteita niin voit välttää niitä kiinni liian tiiviisti kehon ja tehdä sinusta tuntuu lämpimämpi.

Plus, puuvillavaatteet myös antaa sinulle mitään allergisia reaktioita, jos sinulla on herkkä iho, kun taas synteettiset kohdetta voisi antaa kaisla, ihon allergiat ja hienhaju. Pellava on myös erittäin hyvä, jos olet kuumassa kosteassa ympäristössä.

2. Mennä suuri sato toppeja, jotka ovat trendi tänä kesänä

Sato topit ovat super trendi tänä kesänä 2013, ja ne ovat myös erinomainen laite voit viilentyä!

Ne eivät kata liikaa ja jos mennä suuri yksi se tekee ilma kiertämään todella hyvin ja tunnet kuin et käytä mitään lainkaan. Plus, se on todella monipuolinen ja söpö, joten et voi sanoa ei kiva sato alkuun tänä kesänä, puetaan minihame tai shortsit.

3. Valitse vaaleat värit sijasta tummia

On yleisesti reknown että vaaleat värit, kuten valkoinen, beige tai pastelli, pysyt paljon tuoreempaa kuin tummempi niistä, kuten musta, tummansininen ja ruskea.

Miksi näin tapahtuu? Musta materiaalit todella imevät lämpöä, siis mikä sinusta tuntuu paljon lämpimämpi, kun taas vaaleat sävyt heijastavat sitä, pitämällä se pois teiltä ja tehdä kehosi tuntuu jäähdytin!

Niin mene pastelli mekkoja ja valkoinen caftans varmistaa, että tunnet olosi viileä ja raikas, vaikka aurinko on vahva.

4. Maxi leningit eivät ole vain monipuolinen, mutta myös raikas!

En voi lopettaa korostaa, että on tärkeää maxi mekko kesällä, koska se on erittäin monipuolinen, täydellinen siirtyminen päivästä yöhön ja se myös pitää sinut tuoreena lämpöä. Itse asiassa, jos saat sen väljä leikkaus ja kevyt kangas se tekee ilma kiertämään todella hyvin ja se ei tartu kehosta.

Voisi ajatella, että yllään enemmän kattaa vaatteet pitää sinut lämpimämpi, mutta totuus on, että joskus se on todella paras ratkaisu kesällä, varsinkin jos ilmasto on melko kuiva.

Ota se beduiinit, jonka näet aina yllään pitkät hihat ja helmoja keskellä autiomaata ja ne eivät näytä kärsivän niin paljon lämpöä niitä!

5. silkkinen tunika mekko on aina hyvä idea

Hyvää kesää tunika on oltava lyhyt, suuri ja kevyt kangas. Käytä sitä allas, käyttää sitä ostoksille tai käyttää sitä rannalla ja siitä tulee suuri liittolainen vastaan ​​kesän lämpöä.

On myös suuri kuluvat pari tasainen sandaalit tai varvastossut, tai jopa joidenkin kiilat ja paksu tarvikkeet.

6. Vähemmän on enemmän, kun se tulee lisävarusteita kesähelteellä

Paksu tarvikkeet kuluneet päivällä voi tulla suurin pahoillani kun käytät hoidettavat kaupungin viidakossa. Varsinkin iso rannerenkaita todella pitää sinut lämpimänä ja joskus voi olla vaikutusta turvotusta suonet käsissä, jos se on todella kuuma.

Vältä erityisesti kaikin keinoin tahansa metallinen lisävaruste päivän aikana, sillä se lämmittää ja polttaa ihoa ei ole aikaa.

7. laaja-lierihattu on pakko saada kohteen jokaiselle kesä kaapissa

Aikana kuuma päivä se on todella tärkeää pysyä varjossa mahdollisimman paljon, mutta kun sinun täytyy saada ulos talosta syystä tai toisesta pitää välttää suoraa auringonvaloa ja mitä parempi tapa tehdä se jos ei très chic laaja-lierihattu !?

Se varjossa kasvosi, estää auringon aivohalvaus ja romantisoida tahansa porukkaa saatat olla yllään, vaikka se on yksinkertaisin yksi.

8. Lyhennä hemlines

Shortsit, hameet, mini-mekkoja ja playsuits. Mitä kaikki nämä kohteet on yhteistä? Ne ovat kaikki hyvin komeilu jalat kesällä ja pitää sinut tuoreena!

Ole varovainen, vaikka aina käyttää aurinkovoidetta, jos haluat välttää massiivinen aurinko polttaa teidän jalat.

9. bikinit on ei-murskata

Jotkut naiset saattavat tuntea melko epämiellyttävä yllään bikinit rannalla, varsinkin jos ne eivät ole lainkaan käytetty komeilu paljon ihoa, mutta kukaan ei voi väittää, että se pitää sinut paljon tuoreempaa kuin yksiosainen uimapuku!

Plus, se on myös paljon parempi teidän rusketusta, koska se antaa sinulle vähemmän havaittavissa mustaa ja valkoista raitaa kehon.

10. Siirry luonnollinen vähemmän meikki kesällä

Paljon kasvot meikki voi estää hikoilua ja siten tehdä sinusta tuntuu lämpimämpi. Mennä todella kevyt kanssa meikki ja erityisesti säätiö, korvaamalla se BB kerma tai sävytetty kosteusvoide.

Pidä myös meikki silmät luonnollinen päivän aikana, ellet halua sen sulaa koko paikka, ja mennä vedenpitävä kohteita. Äläkä unohda tallentaa kaikki meikki viileässä ja kuivassa paikassa!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha