10 Mielenkiintoinen Blind Date kysymykset

Tekla Haanpää Elokuu 7, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lisäksi hänen näyttää, kaikki muu on täydellinen arvoitus, eikö? Onhan sinulla ei ole mitään menetettävää, jos pidät toisiaan paremmin, ja jos et - niin kauan. On vielä paljon söpöjä kaverit odottavat tutustua sinuun.

Tuo yhteisen ystävän kanssa voit luoda rento ilmapiiri; keilata tai pelata biljardia. Jos olet ihmisten kanssa olet molemmat mukava, sinun tulee toimimaan luonnollista, siellä tulee olla mitään hermostuneisuutta ja ystävät pitää keskustelun käynnissä. Mutta jos haluat mieluummin viettää illan yksi-on-one tässä on 10 sokkotreffit kysymyksiä apuna murtaa jäätä.

# 1 Miksi Hyväksyn Go Blind Date?

Tämä on luultavasti jotain, että palapelit molemmat teistä. Ehkä hän vain halusi tyydyttää uteliaisuuttaan, tai olet kuullut häntä ylistetty niin monta kertaa, että olet ajatellut hän on ehdottomasti joku tietämisen arvoista. Joko niin, kysymys murtaa jäätä, tai ainakin antaa sinulle mahdollisuuden puhua teidän matchmaker.

# 2 Onko sinulla Hobby

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

Tiedän, että tämä on klisee kysymys, mutta miten voit oppia hänen mieltymyksiään jos ei kysymällä. Opit hän viettää vapaa-aikaa, ja on hän intohimoisesti jotain. Ottaa harrastus on pitkäaikainen sitoumus ja se voi sanoa paljon jonkun persoonallisuus. Saatat löytää että jaat sama rakkaus kirjoja, elokuvia tai musiikkia, joka avaa täysin uuden teeman puhua.

# 3 Mikä on Exotic Place Olet koskaan ollut?

Olettaen, että molemmat pidät matkoilla, tämä sokkotreffit kysymys voi innostaa hyvin pitkä, ja vilkas, keskustelu. Jakaminen mielenkiintoisia tarinoita matkoista ja lomista, erityisesti hauska niitä, laittaa parhaat jalka eteenpäin.

# 4 Ketä ihailet kuin Kid, ja kuka on sinun Idol nyt?

Hm ... Uskallan väittää, että tämä sokkotreffit kysymys on hienovarainen tapa tutustua johon ihmisen ominaisuuksia hän arvostaa eniten, ja millaista elämää hän haluaisi johtaa.

# 5 Mikä on noloa, että sinulle on tapahtunut?

Kun tunnelma on rento ja mukava, yllättää hänet odottamaton kysymys. Sokkotreffit kysymykset eivät ole keskittyä hänen harrastukset vain, se voi olla hyvä asia puhua jotain erilaista. Aloita myöntää, että teidän kömpelyyttä on syy ystäviä soittaa sinulle Bridget ja osoittavat, että voit tehdä vitsi omalla kustannuksellaan.

# 6 Haluatko katsoa Reality Ohjelmat ja miksi?

Vaikka Vihaan tällaista viihdettä, minun on myönnettävä, että nämä ohjelmat paljastaa kaikki ihmisen hyveet ja puutteita. Onko parempi tapa pitää keskustelun käynnissä, kuin vaihtamalla mielipiteitä kaikki hyvät ja huonoja juttuja, jotka voidaan nähdä tiedotusvälineissä nykyään?

# 7 Oletko hyvissä väleissä perheesi kanssa?

Se ei ole huono asia tietää, jos hän on lähellä perheensä kanssa. Jos hän on huolehtiva poika ja veli, hän on luultavasti huolehtiva poikaystävä liian.

# 8 Pidätkö Job?

Useimmat ihmiset pitävät epäkohteliasta kysyä, mitä henkilö tekee työkseen, koska se voi tuntua, että olet kurkistaa hänen lompakkonsa. Kysyy onko hän nauttii hänen ammatti on kuitenkin jotain aivan muuta.

# 9 Mitä mieltä olet ...?

Tee oma loppu; kysymys voi viitata mitään, tällä hetkellä se vie mielen; alkaen onko Obama voittaa vaalit uudelleen, Tom Cruis avioero. Kiinni neutraali aiheita, joten voit välttää yleisiä ensimmäinen päivä virheitä kuten keskustelemalla uskonto, politiikka jne. - Jotka ovat mahdollisia keskustelun tappajia.

# 10 Do You Tarkista Sinun Facebook-profiili joka päivä / tunti?

Et halua päätyä Facebook, tai Internet, addikti, eikö? On eroa päivitetään, ja tietokonetaitoinen, ja vaihtamalla todellinen virtuaaliseen elämään.

Tämä luettelo sokkotreffit kysymyksiin on luotu niin voit saada joitakin ideoita siitä, mitä puhua, mutta voit kysyä mitä löydät sopiva. Vain muistaa, että keskustelu pitäisi mennä molempiin suuntiin - antaa hänen esittää kysymyksiä myös.

Vielä yksi asia, ennen kuin lähti, saada valmiiksi molemmat tuloksia. Jos pidät hänestä tässä miten saada hänet kysyä sinua toinen päivä ja jos et, varmista, että käytät näitä 7 vinkkejä siitä, miten välttää toinen päivä.

Kerro meille, miten sokkotreffit päättyi, ja jos sinulla on sokkotreffit kysymyksiä lisätä luetteloon.

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha