10 Kohtuuhintainen 3D-tulostin Valinnat Arvostellut

Heli Mäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 28 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Onko sinulla vuoden kokemus 3D-tulostus tai ovat kutina alkaa kokeilemaan tekniikkaa, ei koskaan ollut parempaa aikaa ostaa 3D tulostin. Mutta siellä on myös koskaan ollut enemmän vaihtoehtoja valita, ja se vie jonkin tutkimus ja huomiota löytää 3D tulostin, joka sopii sinulle.

Sinun täytyy punnita tulostaa ja rakentaa laatua verrataan hintaa, tekijä kustannusten painomateriaalien, ja miettiä, millaisen tulostimen on sopivin missä toivotte käyttämään sitä. Päälle, että sinun täytyy päättää, millaista 3D-tulostus kokemus etsit. Haluatko tulostimen, joka yleensä toimii kättelyssä? Haluatko yksi, jonka avulla voit tehdä muutoksia? Oletko tiukka budjetti, tai haluavat sijoittaa melkoinen määrä rahaa työkalu, voit opiskella tulevina vuosina?

Ottaen huomioon nämä kysymykset tuntuu saada monimutkaisempia, kun tarkastellaan joukko 3D-tulostimet saatavilla Amazon, tai arvioija hakukoneet kuten FindTheBest. Ja uusi 3D-tulostimet ovat ilmoitti koko ajan, ja TechRepublic raportoivat, että CES 2015 esillä tapahtuman ensimmäinen 3D-tulostus paviljonki, jossa valmistajat debytoi koneet urheilu yksinkertaisempi ohjelmisto, laajempi valikoimat yhteensopivien materiaalien, ja parempia koneita pienyrityksille ja opetuskäyttöön.

Erot näiden koneiden tullut alas muutaman perustekijät. Useimmat 3D-tulostimet on tarkoitettu kuluttajat käyttävät tekniikkaa kutsutaan ruokkivat laskeuman mallintamista tai fuusioitunut hehkulampun valmistuksen. Nämä tulostimet push muovi hehkulampun läpi ekstruuderin, joka muodostaa objektin haluat tehdä kerros kerrokselta. Materiaalit että koneet tulostaa vaihtelevat, yleensä kolmen eri muovit: Akryylinitriilibutadieenistyreeni, polymaitohappo, ja polyvinyylialkoholi. Kalliimpiin, ammatillinen koneet voivat käyttää tekniikkaa kutsutaan DLP ja stereolitografia tulostaa nestemäistä hartsia.

Materiaali, että tulostin on yhteensopiva tekijät millaisia ​​esineitä voit tulostaa, samoin koko rakentaa alueen ja tekeekö tulostin on lämmitetty alustalla. Onko kone on avoimen lähdekoodin määrittää, kuinka paljon pelivaraa olet saatiin muutostöitä ja kokeilua, ja onko haluat rakentaa tulostinta itse tai ostaa yksi esiasennettu määrittää, kuinka paljon voit oppia taustalla tekniikka.

Piirustus 2279 arvostelua, 1623 vuotta yhteistä 3D-tulostus kokemus, ja 317000 3D tulosteita tehdään tarkasteli tulostimet, tiimin Amsterdamin päämajassa 3D hubit - maailmanlaajuinen yhteisö 3D-tulostus harrastajat ja kirjoitin omistajat - tutkitaan, mitä tekee suuren 3D tulostin 2015 3D tulostin opas. Tarkasteltaessa tulostuslaatu, helppokäyttöisyys, rakentaa laatu, luotettavuus, virhetaajuus, asiakaspalvelu, yhteisö, juoksevista kuluista, avoimuus, ohjelmistot, ja arvo, ne määritetään paitsi jotka ovat parhaita, yritti ja totta 3D-tulostimet markkinoilla, mutta jotka ovat paras viiden eri käyttäjäryhmät.

Löytää paras paras, me hyödynsi 3D Keskittimet opas ja valitsi kaksi parasta 3D-tulostimet kullekin näistä viidestä käyttäjäryhmät, järjestämällä meidän valinnat luokitus 3D hubit siirrettiin perustuu kokemukseen tuhansien todennettujen 3D tulostimen omistajat ja käyttäjät. Tämä tarkoittaa, että etsit 3D-tulostimet, jotka on testattu ja hyväksytty satoja todellisia käyttäjiä - ei niitä, jotka toimivat tyydyttävästi aikana arvostelijan puuhastelun tai viimeistään flashiest tekniikkaa, joka ei ole vielä testattu enemmän kuin kourallinen käyttäjistä.

Ensimmäinen luokka käyttäjä jolle 3D hubit yhteisö tekee suosituksia on harrastaja. Harraste tulostimet ovat käyttäjille etsivät luotettava kone, joka jatkuvasti tuottaa laadukkaita tulosteita. Tulostimet tähän luokkaan mahtuu päivityksiä ja muutoksia, mutta 3D-hubit toteaa, jos puuhastelun yksi näistä koneista menee harhaan, voit löytää aktiivinen ja asiantunteva yhteisön apua vianmäärityksessä. Mukaan 3D-hubit, tulostimet tähän luokkaan sopivat parhaiten harrastajat, suunnittelijat, ja jopa pienet yritykset, ja sen miehistön kategoriassa etusijalle avoimuus, ajanmukaistettavuus, tulostuslaatu, ja yhteisö yli tekijät, kuten helppokäyttöisyys.

1. MakerGear M2

Luokka: Harraste

Hinta alkaa: $ 1,475

3D Keskittimet luokitus: 9.0

3D Keskittimet Yhteisön Top Pick harrastajille on MakerGear M2, joka on valmistettu Yhdysvalloissa. MakerGear perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2009 ja on jo kolmannen sukupolven tulostimet. M2 on saatavana joko pakki tai esiasennettu ja on rakennettu vankka metallirunko ja on lämmitetty foorumi, joka voi tulostaa esineitä jopa 8-by-10-by-8 tuumaa. Voit muokata sen suorituskykyä lisävarusteena aluksella valvontaa ja vaihdettavissa suuttimet, ja 3D-hubit yhteisö totesi, että se tuottaa laadukkaita tulosteita oikeus kättelyssä.

MakerGear suosittelee omistajat käyttävät Simplify3D ohjelmisto, mutta voit käyttää suosikki ohjelmiston sijaan. 3D hubit mukaan MakerGear n asiakastuki joukkue on erittäin hyödyllistä, jos mitään ongelmia ilmenee, ja käyttäjät löytävät runsaasti online-opetusohjelmia ja aktiivinen yhteisö ympärillä M2. Niistä haittoja M2 ovat tason kokemusta tarvitaan hyödyntää täyden potentiaalinsa, ja sen suhteellisen meluisa toimintaa, joka pitää sen olemasta ihanteellinen kaikissa ympäristöissä. MakerGear odotetaan vapauttaa päivitys pakki mahdollistaa dual puristamiseen.

3D Keskittimet luonnehtii M2 yhtenä parhaista tulostimet saatavilla käyttäjille pienellä 3D-tulostus kokemus, ja toteaa, että on hyvät mahdollisuudet kokeneemmille käyttäjille, samoin. Niistä 3D Keskittimet arvostelijoita, 100% nykyisestä omistajien suosittelisi tulostimen, joka alkaa $ 1,475 varten perus pakki.

2. FlashForge Creator Pro

Luokka: Harraste

Hinta alkaa: $ 1,349

3D Keskittimet luokitus: 8.7

FlashForge Creator Pro on yhteisön toinen valinta harrastajille, ja on askel ylöspäin alkuperäisestä FlashForge Luoja kanssa metallirunko ja suljettu alusta. Muut päivitetty ominaisuuksia ovat parannettu foorumi tasausjärjestelmä, ja metalli rakentaa levy ja ohjaustanko suunniteltu auttamaan vakauttamiseen ja kestävyys. Omistajat luonnehtivat Creator Pro kuin parasta vastinetta rahalle, ja sanoa, että tulostin tarjoaa ihanteellisen tasapainon helppokäyttöisyys ja monimutkaisuus.

Sitä pidetään luotettavana ja johdonmukainen, ja on erittäin monipuolinen ansiosta sen kyky tulostaa monenlaisia ​​kokeellisia materiaaleja. 3D Keskittimet katsoo $ 1,349 hintalappu tärkeä myyntivaltti, erityisesti ottaen huomioon sen erittäin korkea tulostuslaatu, joka hakkaa monet tulostimet myydä yli $ 2,000.

Vaikka Creator Pro vaatii hienosäätöä, jotta elää jopa sen täyden potentiaalin, 3D-hubit sanoo, että ainoa todellinen valituksen omistajien on, että sen ääneen toiminta saattaisi tehdä vähemmän kuin ihanteellinen koti- tai toimistokäyttöön. Creator Pro pidetään erinomainen valinta paitsi aloittelijoille, mutta myös kokeneille käyttäjille pienellä budjetilla. Ninety-kolme prosenttia nykyiset omistajat suosittelisi tulostimen vedoten sen suuri arvo.

Muut top valintoja harrastajat ovat Ultimaker 2, jota pidetään yhtenä kaikkein tarkka FDM tulostimet; Witbox, joka tarjoaa parhaiten luokkansa rakentaa määrä ja valikoima ainutlaatuisia ominaisuuksia; ja Lulzbot Taz 4, joka on vaihtoehtoja monenlaisia ​​räätälöinnit ja ominaisuuksia yksi suurimmista rakentaa määriä tahansa huippuluokan 3D-tulostimet.

Seuraava luokka 3D-tulostimet ovat "Plug 'n' Play" tulostimet, jotka ovat helpoin käyttää suoraan kättelyssä, ja siksi suositellaan aloittelijoille. Tulostimet tässä kategoriassa on ominaista luotettava tulostuslaatu, alhainen keskeyttäneiden määrää, ja erinomaista asiakaspalvelua. Vaikka tulostimet tähän luokkaan ovat rajalliset, kun se tulee tilaa muutoksia ja kokeiluihin, mutta luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat yleensä tärkeämpi aloittelijoille. 3D Keskittimet arviot tulostimet tähän luokkaan laittaa lisääntynyt paino luotettavuuteen ja helppokäyttöisyys sekä saatavuus erinomaista asiakaspalvelua.

3. Zortrax M200

Luokka: Plug 'n Play

Hinta alkaa: $ 1,990

3D Keskittimet luokitus: 8.9

Zortrax n M200 on yksi 3D-hubit yhteisön alkuun valintoja luotettavuus, ja käynnistettiin Kickstarter vuonna 2013 lupaus tuottaa helppokäyttöisyys yhdistettynä ammattimaisia. M200 oli mitoitettu korkeimmat vuonna rakentaa laatu ja luotettavuus kaikkien 3D-tulostimet valvoma 3D Keskittimet ja M200 omistajille ilmoitetaan alhaisin epäonnistui tulosteita, keskimäärin vain 6%.

M200 on valmistettu alumiinista, ja vaikka se tulostaa vain ABS, rakentaa alusta on rei'itetty jotta voidaan torjua materiaalin taipumus loimi. Tulostin tarjoaa korkeatasoista tarkkuus kalibroinnin ja tulostuksen ansiosta automaattinen alustan tasoitus ja järjestelmä kaksikäyttötuotteiden X ja Y akselit. Nämä ominaisuudet tekevät M200 loistava valinta käyttäjille, jotka haluavat laadukkaita tulosteita ilman merkittävää asetukset. Se tuottaa luotettavaa ja tarkkaa tulostaa ilman tarvetta korjailla-asetuksia.

Käyttäjät haluavat sen helppokäyttöisyys, vaikka se tarjoaa vähemmän vaihtoehtoja kuin muut tulostimet niille, jotka haluavat muokata ja kokeilla heidän koneensa. M200 on suljetun lähdekoodin, ja sen ohjelmisto puuttuu lämpötilan säätö. Kun ongelmia tehdä keksiä, korjauksia tarjoavat aktiivinen yhteisö, joka 3D Keskittimet luonnehtii erittäin uskollinen fanijoukko. Yli 96% M200 omistajien suosittelisi tulostimen, ja 80% heistä vain vaihtaa sen seuraavan version M200.

4. BEETHEFIRST

Luokka: Plug 'n Play

Hinta alkaa: $ 1,699

3D Keskittimet luokitus: 8.9

BEETHEFIRST on ensimmäinen 3D-tulostin portugalilainen yhtiö BEEVERYCREATIVE ja osoittaa yhtiön etusijalle asiakaskokemuksen. Asennusohjelma tulostin on helppo asentaa ja käyttää suoraan kättelyssä, ja tarjoaa tulostaa kokemuksesta, että monet aloittelijat etsivät. Sinun tarvitsee vain taso ja kalibroida sänky, kiinnitä langan, asenna ohjelmisto, ja aloita tulostus. 3D Keskittimet kertoo, että ohjeet ovat selkeät, ja jos olet joutunut mahdolliset ongelmat, yhteisö mitoitettu BEEVERYCREATIVE asiakaspalveluun paras kaikista valmistajista. Toinen suuri plussa on BEETHEFIRST siirrettävyys.

Vaikka 3D Keskittimet luonnehtii tulostin kiinteänä ensimmäisen sukupolven malli, yhteisö luulee, että siellä on vielä parantamisen varaa. Sen rakentaa tilavuus on pienten puolella, ja räätälöinnin on rajallinen. Se käyttää omaa säie järjestelmä, joka kääntää korkeat käyttökustannukset, ja sen ohjelmiston ja yhteydet voisi käyttää parannuksia samoin. Kuitenkin 3D-hubit yhteisö valitsi BEETHEFIRST kuin helppokäyttöisin kaikkien tulostimet tarkistetaan, ja sen tulostuslaatu on myös joukossa korkein tulostimet tutkituista.

Kolmas top valinta plug 'n play luokka on UP Plus 2, tulostin tunnettu helppokäyttöisyys ja arvosta. On suositeltavaa aloittelijoille ja keskitason 3D-tulostimet, jotka haluavat 3D tulostaa ilman käsitellä mitään teknisiä haasteita.

Seuraava 3D-hubit luokka on Kit ja DIY tulostimet, jotka on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat koota oman tulostimen ja on kyky lisätä erilaisia ​​päivityksiä ja muutoksia. Avoimen lähdekoodin yhteisö on olennainen kokemus työskentelystä yksi näistä tulostimet, ja 3D-hubit toteaa, että käyttäjät, jotka ostavat yksi näistä tulostimet pitäisi odottaa investoida paljon aikaa ja vaivaa, ja ennakoida "ylä-ja alamäkiä sitoutunut suhde "oppimisen työskennellä niiden tulostimen. Kun tarkastellaan tulostimet Kit ja DIY-tyylinen 3D-hubit panostanut yhteisöllisyyttä kunkin tulostimen, ja sijoitetaan vähemmän ensisijaisesti helppokäyttöisyys.

5. Rostock MAX

Luokka: Kit ja DIY

Hinta alkaa: $ 999

3D Keskittimet luokitus: 9.0

Rostock max SeeMeCNC alkunsa kampanja IndieGogo, missä se nostettiin 777% sen alkuperäinen tavoite oli $ 10,000. Ensisijainen etu Rostock MAX on Delta tyyli robotti järjestelmä se käyttää sijasta perinteisen karteesisen käyttämän useimmat muut. Järjestelmä tarjoaa paljon suurempi tulostusnopeus ja taso paikannustarkkuus kuin muut koneet, jotka 3D hubit raportoi tuloksia pehmeämpi käyriä. Rostock MAX saavuttaa erittäin korkea luokitus tulostuslaadun ja asiakastyytyväisyydestä.

Tulostin vaatii enemmän aikaa kuin toiset perustaa ja kalibroida, ja Rostockin MAX on suurempi suhteessa sen rakentaa tilavuus kuin useimmat karteesisen-tyyppi tulostimia, joka on mahdollinen haittapuoli, jos tilaa on vähän. Kuitenkin 3D-hubit yhteisö mielestä tämä tulostin on erinomainen sarja sekä väli- ja kokeneille käyttäjille etsivät tarkka kone, jossa on suuri painatus määrä.

6. Mendel90

Luokka: Kit ja DIY

Hinta alkaa: $ 785

3D Keskittimet luokitus: 8.9

Mendel90 on päivitetty versio Mendel Prusa, jota jotkut pitävät ensimmäinen kuluttajille 3D tulostin. 3D Keskittimet kertoo, että Mendel90 pakki on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat oppia lisää teknologian takana 3D-tulostus. Mendel90 on reprap, joten on aktiivinen yhteisö verkossa auttaa sinua pääsemään alkuun koneen kanssa. Tulostin tarjoaa erinomaisen vastineen sen hintalappu, ja lämmitetty sänky avaa mahdollisuuden kokeilla materiaalien altis loimitus, kuten ABS. Tulostuslaatu Mendel90 on hyvin mitoitettu.

Kuten minkä tahansa pakki tulostin, jotkut perehtyneisyys teknologian suositellaan. Käyttäjien täytyy käyttää perus sähköisiä taitoja, kuten juottamalla, asettaa sen. Niiden on myös käyttää kahta erilaisia ​​ohjelmistoja - Slic3r & Pronterface - päästä alkuun. Nämä vaatimukset määrä on vaativuustason jotka voidaan karkottaa käyttäjille, jotka toivovat yksinkertaisempi asennus ja painatus. Kuitenkin Mendel90 tarjoaa laajan ajanmukaistettavuus, ja 3D-hubit ilmoittaa, että se on erinomainen ehdokas alkutoimista 3D-tulostus, koska se voi kehittyä yhdessä tarpeisiisi edetessä.

Kaksi muuta huippuluokan valintoja Kit ja DIY luokka ovat Kössel, joka käyttää Delta robotti tyyli, joka on yhteinen tavallisesti käytetään pakkausten tehtaissa, koska sen suuri nopeus ja tarkkuus, ja Ultimaker Original +, joka on päivitetty versio yksi aikaisintaan pelaajat työpöydän 3D-tulostus ja edustaa yhä vankka vaihtoehto niille, jotka haluavat rakentaa tulostimen pakki.

Seuraava luokka tulostimet 3D-hubit yhteisö tarkasteli oli talousarvion tulostimia. Talousarvio tulostimet ovat yksinkertaisesti niitä, 3D-tulostimet, jotka ovat ihanteellisia kaikille, jotka haluavat päästä alkuun 3D-tulostus rikkomatta pankki. Opiskelijat, aloittelijoille, ja jopa perheet voivat saada monipuolinen tulostin, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Valita parhaan tulostimet tähän luokkaan, 3D-hubit huomioon vain ne tulostimet, jotka on koottu valmistajien ja maksaa alle $ 1,000. Luokitukset luokan sisällä sijoitettu vahva keskittyminen arvo nämä tulostimet tarjoavat rahaa.

7. Printrbot Yksinkertainen Metal

Luokka: Talousarvio

Hinta alkaa: $ 599

3D Keskittimet luokitus: 8.6

Printrbot on toinen varhainen edelläkävijä työpöydän 3D-tulostus, ja yksinkertainen Metal on päivitetty versio lähtötason Printrbot Yksinkertainen. Siinä on jauhemaalattu teräsrunko, alumiini ekstruuderin, ja auto-tasoitus anturi, joka helpottaa Z-akselin kalibrointi. Standardin versio tulostaa vain PLA, mutta yksinkertainen Metal on päivitettävissä kanssa Mic 6 alumiinia, joka toimii myös ABS.

3D Keskittimet arvioita näki Yksinkertainen Metal mitoitettu top 10 tulostimet kannalta rakentaa laatua. Se on avoimen lähdekoodin ja on yksi päivitettävissä tulostimet saatavilla, laaja valikoima lisäosia ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Toinen etu on Printrbot vahva yhteisö, ja voit löytää vastauksia mitään perus tekninen tuki auttaa kehittyneitä muutoksia yhtiön foorumi tai sen oppaita.

Alkuasennuksen ja kalibrointi tulostin vaatii muutaman tunnin, ja vaikka asiakirjat on perusteellinen, 3D-hubit sanoo, että se on hyödyllistä on jonkin verran kokemusta teknologian. Se on myös muutamia pieniä ongelmia luotettavuus, mukaan lukien suutin hilloja ja syöttölaite kysymyksiä. Kuitenkin 92% nykyisestä käyttäjien suosittelisi Yksinkertainen Metal, ja se tarjoaa 3D-tulostus aloittelijoille ja opiskelijoille erinomaisen alustan alkaa oppia eri näkökohtia 3D-tulostus. Yhteisön numeroitu se kärjessä 3D-tulostimet sen arvo.

8. Sharebot KIWI

Luokka: Talousarvio

Hinta alkaa: $ 860

3D Keskittimet luokitus: 8.6

Sharebot KIWI on pienikokoinen tulostin tehokkaita ominaisuuksia. Vaikka Sharebot on ollut perinteisesti tuntematon useimmille ulkopuolisille asiakkaille Italiassa, 3D-hubit ilmoittaa, että se on toimitettu joitakin parhaista 3D-tulostimet niille pienellä budjetilla. Arduino ilmoitti alkaa myydä rebranded versio KIWI maailmanlaajuisesti nimellä Arduino Materia 101 tulostimeen.

Asennuksessa kiivi on yksinkertainen, ja se mukana config tiedostoja suosittu avoimen lähdekoodin Slic3r moottori, joka avaa mahdollisuuden kehittyneempiä tulostimen asetukset. 3D Keskittimet sanoo, että mikään muu tulostinta huomioon pääluokalle tuli sulkemalla matching KIWI luokitus tulostuslaatua. Tulostin tarjoaa myös keskimääräistä luotettavuus, erinomainen rakentaa laatua, ja pieni kuolleisuus, käyttäjiin raportoi, että keskimäärin 92% niiden tulosteita KIWI onnistunut.

Yksi rajoitus Kiwi sen pieni rakentaa tilavuus, ja puuttuminen lämmitetty sänky edelleen rajoittaa esineitä, jotka käyttäjät voivat tulostaa sen. Kuitenkin 3D keskittimet katsoo tulostimen kiinteä valinta opiskelijoille ja aloittelijoille, ja 92% nykyisestä omistajien suosittelisi kone.

Kaksi muuta top valintoja käyttäjät etsivät talousarvio 3D tulostin ovat FlashForge Luoja, muokattu versio Makerbot alkuperäisen avoimen lähdekoodin Replicator vuonna laser leikattu puun runko, ja UP mini, lähtötasona tulostin, joka on suljettu kotelo ja rei'itetty lämmitetty rakentaa levy, joka tarjoaa sekä ABS ja PLA yhteensopivuus.

Lopullinen luokka tulostimet tutkii 3D Keskittimet koostuu hartsin tulostimia. 3D Keskittimet paikkoja hartsi tulostimet luokkaan kaikki omat koska ne toimivat eri tavalla kuin muun tyyppisiä tulostimet tarkistetaan. Hartsi tulostimet käyttää optista virtalähde parantaa nestemäistä hartsia osaksi kiinteä esine, ja tuloksena verraton tulostuslaatua ja tarkkuutta. Hartsi tulostimet ovat ihanteellinen ammattilaisille, jotka voivat laittaa ne käyttöön tehtäviin vaihtelevat koruja valu laitteen prototyyppien. 3D Keskittimet sijoitettu enemmän painoa helppokäyttöisyys ja koneen luotettavuus hartsin tulostimet mitoitettu ja toteaa, että molemmat ovat erittäin tärkeitä tekijöitä otetaan huomioon, että operaattorit hartsia koneiden työskentelevät vaarallisten aineiden kanssa.

9. Muoto 1+

Luokka: Resin

Hinta alkaa: $ 3,299

3D Keskittimet luokitus: 8.4

Lomake 1+ on seuraavan sukupolven 3D-tulostin Formlabs, ja on varustettu nopeampi ja tehokkaampi laser kuin alkuperäisessä muodossa 1, joka keräsi lähes $ 3 miljoonan 2012 Kickstarter kampanja. Lomake 1+ käyttää stereolitografia tuottaa erittäin yksityiskohtaisia ​​tulosteita nestemäisen hartsin. 3D Keskittimet sanoo, että tulostin on niin kauniisti suunniteltu kuin edeltäjänsä, ja tuottaa laadukkaita tulosteita.

Esimuottien, oma ohjelmisto Formlabs, on arvioitu erinomaiseksi, ja arvioijat sanovat, että firmware tulostimen itse helposti päivitettävissä. Formlabs "asiakaspalvelu on kuulemma yksi parhaista 3D tulostinvalmistajat, ja lomake 1+ on aktiivinen verkkoyhteisö.

Osa haitoista Form 1+ ovat, että sen tulosteita vaativat enemmän työtä jälkikäsittelyyn kuin tyypillinen FDM tulosta. Hartsi voi saada sotkuinen, jos sitä ei käsitellä asianmukaisesti, ja kone vaatii asianmukaista huoltoa pitää sen käynnissä hyvin. 3D Keskittimet raportoi vaihtelevia arvioita luotettavuudesta Form 1+, koska jotkut käyttäjät kokevat Regular print epäonnistumisia. Hinta hartsi voidaan tehdä tulostus kallista, mutta tulostin on tehokas kone, joka on erittäin suositeltavaa ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdit. 3D Keskittimet kertoo, että jopa sen mojova hintalappu on edullinen verrattuna joihinkin teollisuuden tulostimet, joiden voidaan helposti korvata.

10. B9Creator

Luokka: Resin

Hinta alkaa: $ 3,490

3D Keskittimet luokitus: 8.4

B9Creator myös sai alkunsa Kickstarter. Se käyttää videotykki heijastaa viipaleita kuvina päälle alv UV parannettavissa hartsia prosessia kutsutaan DLP, tai DLP. B9Creator on versio 1.2, ja päivitykset ovat suurelta osin poistettu ongelmia käyttäjille kokenut aiemmat versiot tulostimen. Uusi versio sisältää HD-projektorin tarkempia tulosteita. Korkea rakentaa laatu ja erinomainen ohjelmisto kaksi muuta vahvuuksia tulostimen.

Kuitenkin, yhteisö ei arvostele tulostimen alhainen pistemäärä helppokäyttöisyys. Käyttäjät kokevat jyrkkä oppimiskäyrä ja käsitellä beta-ohjelmisto ja työläs laitteen kalibrointi. 3D Keskittimet toteaa, että nämä ongelmat voidaan ratkaista avulla aktiivinen yhteisö, joka auttaa tulokkaat prosessi kokoonpano ja konfigurointi tulostin. Tulostin on suunnattu ammattikäyttäjille, ja on huomattava varoiksi koruja päättäjien ja digitaalinen kuvanveistäjiä. Yksi mahdollinen haittapuoli on, että vain kaksi väriä aineistot ovat tällä hetkellä saatavilla: punainen ja kirsikka.

Jos pää pyörii vielä kaikki mahdollisuudet, voit katsella meidän vertailutaulukko.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha