10 Kaunis Etelä-Intian Kampaukset For Girls

Reetta Kuusi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nainen urheilu paksu, musta, vyötärö pituus tresses eteläosissa Intiassa on melko säännöllinen näky lyhyt kampaus ovat vielä lapsenkengissä, kun otetaan enemmän konservatiivinen ajattelutapa Etelä-Intian perheitä. Vaikka Etelä-Intian häät on edelleen perinteinen asia suuri, että yhä useammat naiset ovat nyt avoinna kokeilla trendikäs kampaus ja tarvikkeet osoittaa selvä lisääntyneen muodin aallon. "Punos" on edelleen suosituin valinta yllään hiukset keskuudessa Etelä-Intian naiset, mutta muutamia lisäyksiä, on mahdollista jopa muoti osamäärä ilman upstaging perinteinen ilme.

Etelä-Intian Kampaukset For Girls:

Tässä ovat kymmenen valintoja Etelä-Intian kampaus tytöille. Sporting ne seuraavassa häät tai perhe kerääminen on varmasti tehdä päätä kääntää tavalla!

1. Yksinkertainen Braid Kun 'Maangtika "ja Kukka Tarvikkeet:

 Tämä voi olla kaunis kampaus, jos saat valita "Maangtika oikeutta. "Maangtika" on hiukset lisälaite, joka tulee bändejä adorning hiukset. Käytä joitakin osa jasmiinin salata solmu, josta punos olisi peräisin. Tämä on ylivoimaisesti paras Etelä-Intian morsiamen kampaus pitkät hiukset!

2. "Maangtika" on hiukset Mid Viimeinen ja Back laskokset:

 Jotta saat tämän katsoa, ​​ensimmäinen askel olisi osio hiukset keskellä on kruunu. "Maangtika 'olisi istua jakaus tiukka kiusanteko hiukset takana, josta laskostettu osassa alkaisi. Käytä tuoreita kukkia kuten valkoinen jasmiini voi lisätä Regal touch.

3. Elegantti Takaisin Bun:

 Iäkkäät naiset liian voi urheilun tämän tyylikäs kampauksen puolue tai get-yhdessä. Sinun olisi väärä hiukset lisälaite kuin pulla antaa joitakin tilavuus hiukset.

4. Retro Style laskokset:

 Tämä retro style kampaus voidaan saavuttaa tekemällä bouffant lisätä joitakin äänenvoimakkuutta hiukset ja sitten kytkemällä se siisti laskoksen käynnissä pitkin toiselle puolelle. Kun bouffant on paikallaan, loput hiukset on harjattu puolelle ja sitten punottu niin se pysyy sillä puolella vain. Jos sinulla ei ole hiukset tarpeeksi kauan perustella katsoa, ​​niin käytä hiusten pidennykset on suositeltavaa. Käyttö iso kukka täydentää retro näyttää.

5. Laskostettu ja Jewelled Look:

 Toinen suosittu yksinkertainen kampaus Etelä-Intian tyttöjen joka antaa lumoava ilme on melko helppo tyyli. Kokeile tätä vain, jos sinulla on oikeanlaista tarvikkeet. Jos lyhyet hiukset, tämä näyttää voidaan saavuttaa pidentämällä hiukset hiustenpidennykset.

6. Bun kampauksen varusteineen:

 Tämä tyyli on mukava kierre perinteinen pulla, joka on yleensä kulunut vanhimmat niskassa. Tee kiusoitteli takaisin pulla, ei välttämättä yläreunassa. Täydentävät ilmeen adorning edessä pään mukava hiukset lisälaite, joka on sopusoinnussa "Maangtika" mutta ei ole keskellä jakaus.

7. punottu kampauksen Bun ja Kukka Twist:

 Tämä voi olla ihana kampaus jos haluat käyttää tuoreita kukkia hiukset. Sinun olisi kukkia kaksi vastakkaista väriä. Aseta se kierretty tavalla ympäri siististi punottu hiukset ja varustautua jalokiviä.

8. Crowned ja Garland Look:

 Tämä ilme olisi puutteellinen ilman rohkea hiukset tarvikkeet. Huipulla on pieni kruunu antamaan taivaallinen näyttää. Yritä tätä katsoa vain, jos sinulla on ylellisyyttä ottaa paljon kukkia käytettävissänne.

9. Kukat kääritty ja punottu kampauksen:

 Punos hiukset siististi sen koko pituudeltaan. Lisää tupsut lopussa punos. Nyt kääri punos kukka sellaiset tekijät ettei välit osa. Käyttö hiukset lisävaruste on vapaaehtoista.

10. Täyspitkä Kukka Look:

 Tämä on jälleen yksi punottu kampauksen joka on katettu koko pituudeltaan kukkia. Keskellä jakaus melko raskas "Maangtika" pitkin näyttää.

Etelä-Intian häät kampaus tytöt ovat noin kaunistamiseen ja käyttäen tarvikkeet hiukset. Joten varastossa teidän korut laatikko oikeanlaista hiukset tarvikkeet ja mennä eteenpäin ja saada että täydellisen kampauksen. Loppujen lopuksi se on hiukset ja meikki, joka täydentää ulkoasua hohdokas asu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha