10 Huonoin Shooter video pelejä kaiken aikaa

Oskari Auer Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos olet täällä, se on luultavasti koska rakastat ampujia. Ehkä rakastat Call of Duty ja vihaa Battlefield. Ehkä rakastat Battlefield ja vihaa Call of Duty. Ehkä rakastat Counter-Strike ja vihaa sekä Call of Duty ja Battlefield. Helvetti, ehkä vain kuten kolmannen persoonan ampujat ja vihaan kaikkia peli olen maininnut toistaiseksi. Kuitenkin, kumpi ryhmä voit liittää itseäsi, yksikään joka merkitystä täällä.

Nämä ampujat ovat niin huonoja, jokainen pelaaja jokaisesta leirin voi tulla sovussa vihata niitä on todella kauheaa. Olemme ottaneet tynnyrin pohjalle. Nämä pelit on alhaisin yhdistetty kriitikko ja käyttäjän luokitukset Metacritic. Toisin sanoen, nämä ovat ampujat, jotka ovat ylivoimaisesti suhtaudutaan inhoa. Joten, pitemmittä puheitta, tässä ovat pahimmat ampujat voit koskaan, ja olisi koskaan, kohtaavat.

10. maailmansota Combat: Iwo Jima

  • Composite Metacritic pisteet: 26

Päälle on pelkkää ruma, tämä peli kampi ylös kärsimystä tekijä pelaajille tekemällä yhteensä tuskaa saada läpi kampanjan. Mukaan huijata koodi Keski, peli on pelaajia jatkuvasti menossa pää edellä Tuntematon alueelle ilman taktisia tietoja. Jotta asiat pahempaa, 1UP toteaa, että on olemassa vain yksi tarkastuspiste kunkin tehtävän ja vakava puute terveyden mikit. Ilmeisesti paras tapa saada taktiset tiedot on sukeltaa matala-res toimintaa, saada surmansa, ja aloittaa alusta - kuulostaa paljon juoni tiettyyn Tom Cruise elokuva. Xbox versio tehtiin myös, ja ei pisteet liian hyvin joko. Jos todella tuntuu pelaa peli, joka tapahtuu toisen maailmansodan, on paljon siellä. Tämä vain sattuu olemaan yksi niistä.

9. Chicken Shoot

  • Composite Metacritic pisteet: 25

Duck Hunt teki työtä niin kauan sitten, että ei pitäisi olla tarvetta peli kuin tämä. Kuitenkin kehittäjä FrontLine Studios meni eteenpäin ja teki sarjakuvamainen Duck Hunt-tyyliin ampujalle useita erilaisia ​​kanojen ampua, ja kyky vierittää kohtaus löytää enemmän kanoja. Peli itsessään voi olla hieno, yksinkertainen tapa purkaa energiaansa, mutta se näyttää vain sovelletaan Wii ja PC-versiot, jotka eivät tarvitse kärsiä pieni kahden näytön asetukset Nintendo DS.

8. 007 Legends

  • Composite Metacritic pisteet: 24.5

Voimme kaikki se tosiasia, että emme ole nähneet hämmästyttävä James Bond peli koska GoldenEye osuma N64 vuonna 1997. Teoriassa 007 Legends saattaa kuulostaa viileä peli, vetää yhteen erilaisia ​​klassisia James Bond tarinoita läpi jotta Skyfall kuin DLC, mutta vedonlyönti elokuva-pohjainen videopeli olevan hyvää on kuin vedonlyönti kaksijalkaisena hevosen Indy 500 Tämä peli on tiukasti kiinni, on heikko AI, ja tuo Daniel Craigin ääni kaikkien entisen James Bonds - tiedätte, vain antaa Sean Connery fanit korvapuustin. PC-versio ei pahin, mutta Xbox 360 ja PS3-versiot eivät tee paljon paremmin. Wii U versio ei edes tarpeeksi arvioita yksimielisyys.

7. Gettysburg: Armored Warfare

  • Composite Metacritic pisteet: 24

Tämä on toinen peli, joka kuulostaa hyvältä teoriassa, mutta on kaukana hyvä toimitukseen. Gettysburg: Armored Warfare yhdistää reaaliaikaisen strategian ampuja. Parhaat puolet eri vaihtoehdoista. Voit suunnitella suuria pahoinpitelyt, tai saada alas ja likainen taistelukentällä. Valitettavasti se ei vetää tämän dynaamisen pois onnistuneesti. Sekä ampuja puolella ja RTS-puolella pelin todettiin puuttuvan. Kiinnostavaa kyllä, tämä peli sijoittuu vielä pahempaa kuin RTS tulleen kolmantena pahin RTS kaiken aikaa. Kiitos sen 2.6 Käyttäjän arvio, Gettysburg: Armored Warfare tulee hiukset yläpuolella seuraavassa pelissä meidän ranking-järjestelmä.

6. Terrawars: New York Invasion

  • Composite Metacritic pisteet: 24

Näet itse, tämä peli näyttää ruma ja tylsää. Tarina ja pelattavuus ovat yhtä tylsää. Terrawars: New York Invasion kampanja kestää vain muutaman tunnin, mutta se voisi olla sen puolesta, sillä on pelata läpi tätä peliä paljon pidempi kuin ei kuulosta jotain joku on kiinnostunut. Ainakin peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kärsimystä se yhdessä ystävän kautta online-osuuskunta pelata. Ei siksi, että se tulee yhtäkkiä pelaamisen arvoinen takia.

5. Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition

  • Composite Metacritic pisteet: 23.5

Jotkut saattavat väittää, että tämä ei ole ampuja. Mutta se ei sinua hallitsemaan aseita ja et käytä niitä ampua muita asioita. Valitettavasti et todennäköisesti ole paljon hauskaa tehdä sitä, vaikka se on konetta Vietnamin sodan. Peli tuntuu liian halpaa ja ei ole graafinen wow-tekijä voisi odottaa PS4. Se ei todennäköisesti auta, että se oli saatavana edellisen sukupolven konsolien ja PC vuotta aiemmin ja ei näyttänyt nähdä hyvin merkittäviä parannuksia kanssa sataman PS4.

4. R.I.P.D. Peli

  • Composite Metacritic pisteet: 21

Muista mitä sanoin vedonlyönti elokuva-pohjainen videopeli olevan hyvää? No se oli Suhteen perustaessaan videopeli hyvä elokuva. R.I.P.D. elokuva oli kamala. Vain kamala. Mikä toivoa on perustuva peli huono elokuva? Hyvin, hyvin vähän, mistä on osoituksena R.I.P.D. Peli. Jos huomaat nauttia pelin, olet onnea, koska se on hyvin toistuvia. Ainakin voit kärsiä sen kaverin kanssa. Peleihin suosivat, se ei edes ansaitse korkeampi Metacritic pisteet kuin elokuva. Ei niin suotuisa on 1.6 Käyttäjien Pisteet se sai, mikä on alhaisin kaikista peleistä tällä listalla.

3. NRA Varmint Hunter

  • Composite Metacritic pisteet: 20.5

Mikä on hauskempaa kuin ampuminen varmint vain hieman suurempi kuin luodit olet ampua sitä? Vastaus: Lähes mitään. NRA Varmint Hunter on alhaisin kriitikko pisteet kaikki pelit listallamme, mutta säästyi pohjasta paikalla noin pelaajille, jotka nauttivat siitä tai ei vihaa sitä aivan yhtä paljon. Kriitikot vihaavat tämän pelin yksinkertaisesti huono. Käyttäjät antoivat kunnian olla tarkka metsästys simulointi. Olen henkilökohtaisesti antoivat luottoa, koska paljon rasvaa, pörröinen, pieni varmints ovat ihana, ja enemmän aikaa metsästäjien tuhlata pelaa tätä peliä, vähemmän aikaa he viettävät todella ammunta tosielämän otuksiin.

2. Drake 99 Dragons

  • Composite Metacritic pisteet: 20.5

Ehkä taiteen tyyliin Drake 99 Dragons vetoan teihin, tai ehkä mielenkiintoinen taistelu tyyli. Jos ei, niin tämä peli on poissa onnea. Tuntuu siltä buginen sotku, puuttuu tarina, ja on out-of-control kamera. Kukkuraksi, olennainen osa ampujia - tavoitteena aseet asioita - peli ei sinulle. Päähenkilö on järjetön käärmeihminen ja auto-aim molemmat käsivarret vihollisia kun pelaaja ohjaa kaoottinen kamera ja tulipalot aseita jokaisen laukaista. Jos kolmannen persoonan kamera ei pyörre käsistä kun se törmäsi seinään tai esinettä, ehkä tämä peli ei olisi niin sekaisin. Voi olla.

1. Rambo: The Video Game

  • Composite Metacritic pisteet: 20

Muista kaksi muuta kertaa olen jo puhunut siitä, kuinka huono käyttäen elokuvan perustana videopeli voi olla? No, kuten Rambo: The Video Game osoittaa, se voi olla todella kauheaa. Se voi olla perusta pahinta ampuja kaiken aikaa. Traileri tämä peli tekee sen näyttämään ehkä se tulee olla viileä tapa pelata läpi Rambo -elokuvat me kaikki tiedämme ja rakkautta. Se osoittaa pois korkean intensiteetin ase-play ja brutaali kädestä käteen torjumiseksi. Mahtavaa, eikö? Mutta peli on tylsä ​​rautatie-ampuja, ja lähellä neljäsosaa torjumiseksi näemme on peräisin cut-kohtauksia. Jotkut die hard Rambo fanien silti potkia pois, mutta luultavasti ei die hard ampuja faneja. Mikä on ylimääräinen surullista on, että tämä on yksi uusimmista pelin lista - vaikka kaikki sen fancy grafiikkaa, se jää. Helvetti, katsokaa 01:14 perävaunun edellä. Kehittäjät eivät edes vaivaudu tekemään helikopteri lentää yläpuolella maahan käsikirjoittanut järjestyksessä. Xbox 360-versio tehtiin myös, ja myös huonoja.

Kunniamaininta:

On kaksi videopelit, että lähes varmasti olisi paremmuusjärjestykseen tarpeeksi alhainen tähän luetteloon, jos se ei parvi pelaajille, jotka tulivat ja antoi jokaiselle joitakin melko kyseenalaisia ​​arvioinnista. Sekä kriitikot olivat käytännössä huutaa kuinka kurja he ovat. Gods and Generals sai kriitikko Pisteet 19 Metacritic. Navy Seals: joukkotuhoaseita sai jopa alhaisempi peliarvosteluja Pisteet 18. kauhea kierre, he saivat ylivoimaisesti myönteinen arvosteluja pelaajille. Pelaajat kehui kaikkia puolia että kriitikot tuominnut sama mutta vastakkainen muoti. Yksi käyttäjä arvioita Navy SEALs: joukkotuhoaseita jopa mainitsee Gods and Generals niiden tarkastelu sanoen se ei ole aivan yhtä hyvä kuin jälkimmäinen, mutta silti antaa sille täydellinen 10. Vaikka massiivinen parvi katsauksissa on lähes varmasti kieli in-poskelle, se estää meitä tarkasti näiden tekijöiden nimikkeitä sijoitusta tätä listaa. Olemme kuitenkin varmoja ne kuuluvat huonoimpia ampujat kaikkien aikojen, joten tässä ne ovat. Tarkistaa ne pois ja päättää itse.

Jos haluat mieluummin pelata hyvä ampuja, tutustu luettelo 10 parasta ammuskelua kaikkien aikojen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha