10 Great Sci Fi Music Lataukset

Alisa Ahokainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
By Thomma Lyn GrindstaffIndependent Muusikko

Scifi musiikin lataus voi olla loistava tapa saada taustamusiikkia osapuolen tieteisteemaan, funky seuralainen video, tai jopa soittoääni. Ihmiset, jotka ovat faneja science fiction, olipa kirjoja, elokuvia tai televisio, voi kuunnella musiikkia, joka tuo heidän suosikki korkean teknologian tarinoita mieleen.

Maksettu Lataukset Sci-Fi Music

Hyvin monet maksettu lataukset scifi-musiikkia on saatavilla vähittäiskaupan sivustoja, jotka ovat tutustumisen arvoinen musiikkia suosikki elokuvia tai televisio-ohjelmia, tai ne suoritetaan suosikki taiteilijoita. Nämä sävelet eivät yleensä saatavilla ilmaiseksi laillisesti, mutta jokainen raita maksaa vain noin dollarin.

1. Main Title päässä Twilight Zone

Twilight Zone Soundtrack

Kun ihmiset ajattelevat sci-fi, yksi ensimmäisistä televisio-ohjelmien että mieleen on Twilight Zone, sekä sen ikonin teema. Paitsi, että tämä instrumentaalinen kappale tekevät suuren soittoäänen, mutta se myös lisätä ilahduttavan surrealistinen tunnelma mihinkään otherworldly kerääminen.

2. Tärkeimmät Theme from V

Ihmiset etsimään suuri instrumentaali scifi-radan out-of-this-maailma hohto mielellään löytää pääteema V. musiikkiominaisuudet raikas beat viileä syntikkasoundit mieleen ulkomaalainen merkkiä ja avaruusalus klassisesta tehty-for-TV-elokuva.

3. Tärkeimmät Teema Star Trek

On vaikea saada enemmän pohjimmiltaan scifi kuin pääteemana Star Trek, saatavilla yhdessä muiden valintoja ensimmäisestä elokuva perustuu alkuperäisen tv-sarja. Kuunteleminen teema, scifi-fanit saavat tunteen zipping ympäri galaksia kyytiin Starship Enterprise.

Rocky Horror Picture Show Soundtrack

4. Science Fiction Double Feature

Saat camp scifi virittää se on vaikea päihittää Science Fiction Double Feature, laulu, joka avaa Rocky Horror Picture Show, kulttiklassikko. Sen sanoitukset ovat täynnä hyviä virkeä parodioihin 1950 elokuvissa kuten Näkymätön mies, Kielletty planeetta, King Kong, ja Päivä jona maailma pysähtyi.

5. X-Files Theme

Aavemainen ja eteerinen äänet X-Files Theme tekisi suuri ilmakehän musiikkia kaikilla osapuolilla, scifi-teema. Fanit televisiosarja, sekä kaksi elokuvaa, jotka perustuivat sarja, saisi kuunnella samoin.

X-Files Theme Soundtrack

6. Rocket Man

Vuodesta aikakirjoissa klassisen rockin kotoisin Elton Johnin legendaarinen virittää Rocket Man. Se ansaitsee paikalla tahansa scifi musiikkisoittoluettelon paitsi sen mielikuvituksellisia, etsimällä sanoitukset noin yksinäinen mies raketti aluksen vaan myös sen tarttuva, huiman virittää.

7. Space Oddity

Saat räjähdys menneisyyteen, science fiction fanit haluavat tarkistaa David Bowien classic rock laulu Space Oddity, jonka sanoitukset kertovat tarinan käynnistää kuvitteellinen astronautti Major Tom ulos avaruuteen. Kappale on sanottu olleen innoittamana elokuva 2001: A Space Odyssey, ja se julkaistiin vuonna 1969, vuosi että todelliset astronautit ensimmäisen laskeutui kuuhun.

Ilmainen Sci-Fi Music Lataukset

Itsenäistä musiikin taiteilijoita voi olla erinomainen lähde ilmaiseksi ladattavia scifi-musiikkia. Jotkut indie muusikot tarjoavat ilmaiseksi ladattavia heidän musiikkinsa rakentaa fani emäksiä ja nimi tunnustamista.

8. Fixt Polku

Indie ryhmä Zan-zan-zawa-veia tarjoaa ladattavissa ilmaiseksi Last.fm niiden instrumentaali Fixt Path. Se on todellinen herkkupala ihmisille, jotka haluavat elektronista musiikkia että riffejä piippaa, squawks, ja muut funky, robotti äänitehosteet, jotka luonnehtivat klassinen scifi-elokuvia.

9. Kokeellinen Sci-Fi

Patrick Wiklacz, joka luovuttaa elektronista musiikkia nimellä Ambient Field, on indie taiteilija, joka tekee hänen radan Kokeellinen Sci-Fi ladattavissa ilmaiseksi kautta Internet Archive. Kokeellinen Sci-Fi on kahdeksan minuuttia funky tunnelmallinen musiikki että säveltäjä kirjoitti kuvitteellinen science fiction elokuva.

10. Sci-Fi

Sci-Fi on science fiction-vaikutteita kappaleen kirjoittaja itsenäistä musiikin ryhmä Celestial perustelut, ja sen voi ladata ilmaiseksi kautta Jamendo. Instrumentaali, joka soveltuu teemajuhlat, Sci-Fi tarjoaa korkean teknologian äänitehosteita asetettu tanssittavaa voittaa.

Futuristinen Soundscapes

Ovatko ihmiset ovat laulamassa, tanssia rytmejä, tai etsivät leikkisästi yli heidän harteillaan varten loukkaamatta musta-valkoinen robotit sädepyssyihin scifi musiikki voi olla paljon hauskaa. Se ei ainoastaan ​​tee nykyhetkestä miellyttävämpää, mutta se myös vie sen kuuntelijoita ratsastaa läpi maiseman futuristinen kuvitelmat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha