10 Great Platforms oppia kieliä ilmaiseksi

Gideon Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olen rehellisesti tuntuu melko epävarma aina kun joku kertoo minulle, että he voivat puhua enemmän kuin yhtä kieltä. Yksi haittoja Englanti on ensimmäinen kieli on, että olet todennäköisesti olemaan "yksikielinen" toisin kuin lukemattomat muut ympäri maailmaa, jotka voi puhua vähintään kahta kieltä, ellei enemmän.

Mitä enemmän on, että monipuolinen, monikulttuurinen, ja suhteellisen globaaleilla markkinoilla näinä päivinä, tietäen useita kieliä aina asettaa sinut etu yrityksille, ei ole määritelty maantieteelliset rajat-joka on ominaista useimmat yritykset. Hei, vaikka Yhdysvallat on yksi monikulttuurisen paikoista voit työskennellä tänään!

Kun yhä enemmän tutkimukseen osoittautumassa kaksikielisiä ovat todennäköisesti saada työtä, ansaita enemmän, ja pisteet paremmin standardoituja testejä, emme vain mietin, mitä meidän pitää tehdä oppia toinen mongerrus!

Onneksi, toisin kuin aiemmin meillä ei tarvitse lukea läpi kasoittain kirjoja kirjastosta tai ottaa kalliita kursseja oppia kieltä. Kiitos internetin ja laaja valikoima resursseja eri alustoilla, on paljon tapoja, joilla voimme tehdä tämän milloin ja missä ikinä haluamme!

Joten, tässä on luettelo 10 alustoja, joilla emme voi vain oppia mongerrus, mutta myös tehdä sen ilmaiseksi!

DuoLingo:

Duolingo on melko uusi foorumi, joka on voittanut useita palkintoja, kuten iPhone App Vuoden 2013 ja Googlen Best of the Best 2014. Tällä hetkellä se tarjoaa oppitunteja 19 eri kielellä. Alustan vie käyttäjille ainutlaatuinen kokemus pelin kaltainen käyttöliittymä, jossa voit ansaita pisteitä, seurata päivän, ja saada vinkkejä siitä, miten parantaa. Sovellus on saatavilla iPhone, Android ja Windows Phone, joten jos omistat Blackberry tai Linux-pohjainen laite, sinun on turvauduttava tietokoneeseen.

BUSUU

BUSUU on myös paljon kuin Duolingo, paitsi se tarjoaa vain 12 kielellä, mutta jotkut hyvin ainutlaatuinen niistä. Arabia, kiina ja japani voi olla vaikea oppia ja harvat alustat tarjoavat kielillä, mutta BUSUU tekee. BUSUU on myös erittäin suuri yhteisö yli 50 miljoonaa kaiuttimet. Suuri osa on, että voit helposti kirjautua kautta Facebook ja Google-tili. Kuitenkin sovellus on saatavilla vain Android ja Applen laitteille.

Elää Mokka

Elää Mokka oli yksi ensimmäisistä verkkokaupan tarjoaa kieltenopiskelun ilmaiseksi lanseerauksesta lähtien vuonna 2007. Yksi hienoimmista asioista noin Livemocha on, että se antaa sinulle pääsyn alkuasukkaat kaiuttimet, opettajat, kieli harrastajat, ja kieli asiantuntijat ympäri maailmaa yli 190 maassa. Yhteisö kannustaa kielten oppimista vuorovaikutus, joka on erinomainen! Joten, saat harjoitella keskustelun ihmisiä ympäri maailmaa kautta kommentteja käytännön harjoituksia, oppitunteja palautetta, tekstiä tai videota chatit, ja enemmän. Ainoat ihmiset, jotka ovat ongelma tällä sivustolla ovat ne, jotka siirtynyt vanhasta Live-Mokka tilin uuteen.

LingQ.com

Tämä foorumi on myös tullut pitkän tien sen päivän perus kielten oppimisen ja lukeminen oppitunteja. Vaikka se on sarjakuvamainen, lasten-tyyppisen rajapinnan, sitä voidaan käyttää kuka tahansa kielenoppija minkä ikäinen tahansa - ja missä tahansa kielen oppijan. Video etusivulla kiteyttää miten käyttää alustan ja aloittaa ilmaiseksi. Tämä on suuri voimavara opettajille ja luokkahuoneissa. Ainoa haittapuoli on, että et saa rajoittamattoman sanaston tai lisäominaisuuksia ellei kirjaudut ylikurssirahastot.

Byki

Byki on parasta, jos sinulla on rakkautta flashcards. Alusta voidaan oppia 74 eri kieltä. Koska Byki väittää olevansa yksi "johtava kielen tutkimus", on helppo ymmärtää, miksi he neuvovat vastaan ​​kielten opiskeluun alkaen kielioppia. Byki keskittyy aikuisten opettajana sanastoa ensimmäinen koska "aikuiset oppivat vieraita kieliä keräämällä sanoja ja lauseita ensin". Ilmainen versio sinut 15 luettelot millä tahansa kielellä. Sanoisin tällä sivustolla kannattaa kokeilla, jossa sekava käyttöliittymä on ainoa haittapuoli alustan.

Lang 8

Mikä tämä foorumi tarjoaa on melko yksinkertainen: yhteisö äidinkielenään joka yhdistää sinua ja korjata mitä kirjoitat. Niin, selvästi, tämä on alusta niille puhujia, jotka ovat jo hallitsee kirjoittamisen ja lukemisen vieraalla kielellä. Esimerkiksi Masters väitöskirja auttaa sinua kirjoittamaan omalla äidinkielellään ja voit kääntää sen vieraalla kielellä ja saada se tarkastetaan Lang 8.You voi palata hyväksi korjaamalla ne, jotka opiskelevat äidinkieli. Tämä yksi on parasta, jos olet työskennellyt parantamaan miten kirjoittaa tietyllä kielellä.

Lingulia

Lingualia on melko viileä foorumi, joka on suurelta osin keskittynyt "sosiaalinen verkostoituminen" oppimisen kielen. Yksi parhaista ominaisuuksista Lingualia on keinotekoisesti älykäs botti nimeltään "Lingu", joka kohtelee sinua kuin opiskelija. Lingu varmistaa, että voit parantaa alueille, jotka ovat haastavia teitä ja pysyä motivoituneita oppimaan kieli. Niille teistä, jotka tarvitsevat johdonmukaisia ​​motivaatio, tämä on hieno ominaisuus. Vaikka tällä alustalla valitettavasti tarjolla vain kaksi kieltä: Englanti ja Espanja, olisin ehdottomasti kokeilla sitä!

Papora

Papora avulla voit rekisteröityä ilmaiseksi ja oppia Englanti, espanja, ranska tai saksa. Sen sijaan että keskityttäisiin pelkästään sanaston, Papora tulee sisällyttämään myös kielioppi jotta voit muodostaa oikea lauseita. "Purra-kokoinen" opetukset ovat hyvin helppo erinomainen ääni. Mobiilisovellus vie käyttäjiä 60 todellisissa tilanteissa on yli 2000 avainsanoja ja lauseita äänisisältöä. Tämä sovellus on suuri kiireinen oppijoille!

Digitaalinen Murteet

Tämä on fantastinen foorumi, jossa kieli Kalteva on tehty helppoa ja hauskaa. Digitaalinen Murre on keskittynyt tarjoamaan käyttäjille pelejä oppia uuden kielen avulla lauseita, sanasto, numerot, oikeinkirjoituksen, taivutuskategorioista, ja aakkoset. Tarvitset Macromedia Flash ajaa verkkosivuilla, mutta minä todella rakastan, kuinka herkkä sivusto on, yleinen. Haittapuoli tällä foorumi on, että se ei ole saatavilla App ja useimmilla kielillä kattavat vain perus aloittelija-tason kielitaito.

Memrise

Memrise käyttää kolmea yksinkertaista ainekset tehdä se yksi tehokas kielen oppimisen väline: tiede, hauska, ja yhteisö. Kun se tulee tieteen, joukkue käsitellään että aivot oppii nopeammin avulla muistisääntö flashcards. Näitä FlashCards kutsutaan "MEMS" ja ne auttavat avun säilyttäminen. Avulla pelejä ja videoita, oppiminen on myös hauskaa.

Memrise on yli 300000 kurssit, joilla on melko laaja ja on laaja valikoima kieliä, joista valita. Tyylikkäin osa on, että kieli ei ole ainoa asia, voit oppia tällä sivustolla. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tietyn maan historiaa, kulttuuria tai maantiede, Memrise antaa sinulle ilmainen kurssi että liian! Voit saada tämä app Android ja Applen laitteet.

Hyvä, että melko paljon kiteyttää meidän suosikkilistan kielen oppiminen alustoja, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi! On hämmästyttävää, kuinka kasvava kysyntä kaksikielisyyden on myös uuden kielen melko helppoa. No, ei ole helppoa, mutta melko kätevä silti!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha