10 Fab tapoja Wear Body vuonna 2013

Niina Suominen Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ne teistä, jotka ovat yli 40 muistanevat hyvin romper niiden nuoriso.

Tosiasia on, että moderni nainen haluaa nyt ei vain katsoa lumoava, mitä hänellä on yllään, mutta myös viihtyvät ja voivat juosta koko päivän käynnissä hänen asioilla kaupungin viidakossa.

Tästä syystä romper on nopeasti tullut yksi suosikki kohteita tänä vuonna, kiitos sen käytännöllisyys ja se, että voit pukeutua vain yhdellä kertaa.

Tänä talvena olemme nähneet paljon niitä kadulla, ja se tapahtuu uudelleen myös tänä kesänä, jossa lyhyempi versioita, jotka kirjaimellisesti kaikilla on jalassaan. Syy siihen, että näemme niin monet niistä on, koska romper voidaan kuluneet monenlaisia ​​otteeseen, kaupungin rantaan, mistä häät illanviettoon.

Ainoa asia, sinun täytyy harkita, kun etsit romper on todella kunnossa ja leikkaus. Itse asiassa, se ei ole helpoin kohde käyttää, jos sinulla ei ole malli kaltainen elin, joten sinun täytyy olla erittäin varovainen valitessaan joka imartelee kehon muodon.

Jos olet hieman kurvikas etsiä jotain, joka on tiukka vyötärö ja on suora leikkaus, ei lisäkokoa - erityisesti lantiolla.

Jatka käsittelyssä selvittää 10 hämmästyttävä näyttää, että voit käyttää romper modernilla ja viileä tavalla!

1. Yhteensä musta

Aloitetaan yhteensä musta asu, joka on erittäin moderni ja kova. Se on myös erittäin tyylikäs väri, ja se ei ole sattumaa, että se on myös lempiväri muodin toimittajat ja sisäpiiriin.

Pukeutua mustiin viileässä ja nykyaikainen tapa, voit mennä lyhyt romper syvä v-pääntie ja spagetti hihnat, mukava ja iso rajat ruumissäkissä, super cool hattu ja pari kovaa nahkaa nilkkurit!

Super hienostuneen melko vaivatonta ilme, täydellinen todella muodikasta naisten.

2. Super söpö rannalla

Kuten olen sanonut johdannossa, potkuhousut voi olla kulunut todella helposti rannalla ja tämä malli täällä kuva on yksinkertaisesti täydellinen tähän näkyvyyden. Valitse se pastelli väri naisellinen ja kevyt materiaali pitää lämmön pois.

Cut-out teidän pallea alue on todella moderni ja nuori, joten voit pelata että super söpö romper.

3. Denim romper

Denim romper on todella 90s, mutta samalla myös todella nyt. Ok, ymmärrän tämä on hämmentävää, mutta se on vain toinen tapa sanoa, että se on täydellinen tapa yllään retro vaate modernilla tavalla!

Voit käyttää sitä lyhyt versio, jossa joitakin painikkeita päällä jotka tekevät muistuttavat paitaan, ja yhdistä se pari biker saappaat ja musta laukku lisätä joitakin reuna asu.

4. Valmiina sateinen päivä

Romper voidaan super hohdokas myös syksyn sateinen päivä!

Tällöin voit käyttää sitä yhdessä sotilaallinen vihreä kaivantoon, pieni risti ruumissäkissä, selvitys kaulakoru ja pari muodikas rainboots! Se on täydellinen tasapaino rento ja tyylikäs.

5. Siirry väri!

Jos olet oppinut tarpeeksi romper, voit myös uskaltaa hieman yllään yksi kirkas väri! Pitkä romper sopii myös niille kylmempi vuodenaikaa, kuluneet takki tai takki päälle.

Ota tämä kuva esimerkkinä, jossa kirkas fuksia romper on kulunut yhdessä nahkatakki eläinten-print lisää. Erittäin mukava ja helppo, täydellinen myöhään syksyllä ja talvella!

6. tyylikäs häät

Pitkä romper voidaan kuluneet myös erittäin tyylikäs ja juhlaan, kuten keväällä tai kesällä häät. Varmista valita se hyvin hienostunut väri ja että se ei ole liian paljastava pääntie.

Sitten käyttää sitä joitakin selvitys koruja ja sinut kaikkein lumoava nainen häissä.

7. Casual päivä

Haluatko olla outoja ja jäähtyä etsiä näkyä asioilla kaupungin? Käytä super naisellinen romper joidenkin kalvot yhdessä maxi päivä pussi ja pari hauskaa ja värikkäitä aurinkolasit.

Nuori, käytännöllinen ja myös tyylikäs!

8. Vaivaton chic

Yllään romper lienee helpoin tapa saavuttaa vaivaton tyylikäs ilme. Kun sinulla on viileä pitkä romper siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain lisätä yksinkertainen rusketus kytkin, sandaalit samassa sävyn ja muutamia yksinkertaisia ​​aurinkolasit ja olet valmis menemään.

Aivan täydellinen sekä päivä ja yö!

9. Ole kova

Rakas Miley Cyrus on koskaan sisältö vain yllään jotain yksinkertaista, mutta hän rakastaa lisätä booli rajuutta hänelle joka näyttää.

Tässä hän on pukeutunut todella kirkkaan punainen romper ja pari yksinkertaista stilettos yhdessä glam-rock lyhyt nahkatakki. Täydellinen nuori nainen kuin hänen!

10. Lisää noin etninen

Keltainen on väri, joka muistuttaa minua välittömästi Afrikan ja näiden etnisten kulttuurien. Keltainen romper on ehdottomasti katseenvangitsija ja se on erityisen hienoa, jos on on joitakin pieniä kuvioita ja tulostaa sen.

Käytä sitä todella maxi pussi ja pari flatforms mukavan päivän ilmeen!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha