10 Espanjan Boy Nimet pidät

Sanni Kuusela Elokuu 7, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • 10 Espanjan Boy Nimet pidät

Nimi voi sanoa paljon henkilö. Kaikki vanhemmat on oltava varmoja, että he antoivat oikea nimi niiden poika ja varmista, että vauva rakastaa hänen nimensä. Sinun tulisi valita huolellisesti, kun olet poiminta nimi vauva poika ja me ehdottaa sinulle luettelon espanjalainen poika nimiä, et varmasti pidä.

10 Espanjan Boy Nimet pidät

Alejandro

Alejandro on yksi yleisimmistä ja suosituimmista Espanjan poika nimiä. Se on espanjalainen muunnelma yhteisen eurooppalaisen nimi - Alexander. Merkitys nimi on peräisin vanhasta Kreikan ja se tarkoittaa puolustaja, auttaja, ja valvojana ihmisiä. Nimi Alexander tarkoittaa suojelua tai suojelija, toisin sanoen. Yksi suurimmista kuninkaiden historiassa, Aleksanteri Suuri on tunnetuin siirtotie tämän nimen. Alejandro on sijalla # 4 nimi Espanjassa ja # 157 Yhdysvalloissa.

Carlos

Tämä on yksi kauneimmista Espanjan poika nimet ja jopa Espanjan kuningas on nimeltään Juan Carlos. Alkuperäinen nimi on Charles, ja Carlos on Espanjan ja Portugalin variantti. Nimi Charles on peräisin germaaninen kieli ja tarkoittaa "vapaa mies". Yksi suosituimmista nimet historiassa; erityisesti Euroopan kuninkaalliset. Keisarit, Dukes, kuninkaat ja ruhtinaat, kaikki on nimetty Charles. Tällä hetkellä tunnetuin Charles on Walesin prinssi, poika kuningatar Elisabeth. Se sijoittui # 19 paikka Espanjassa ja # 117 Yhdysvalloissa.

Enrique

Enrique on yksi perinteisen espanjalaisen poika nimiä. Nimi Enrique on espanjalainen variantti Henry. Toinen nimi, joka on sen alkuperää germaaninen kieli ja tarkoittaa "Estate hallitsija". Erittäin suosittu nimi Royal tuomioistuimet, monet kuninkaat, ruhtinaat ja jopa kuusi paavit Vatikaanin kantaa tätä nimeä. Ranskan kielellä, Henry käytetään sukunimi, samoin. Enrique on # 83 suosion Espanjassa taas, Yhdysvallat, se on # 414 paikka.

Jose

Yksi nimistä peräisin heprean kielen ja tarkoittaa "Jumala herättää". Jose on portugalilainen ja espanjalainen versio Joseph. Erittäin suosittu nimi historiassa ja on yhä yksi yleisimmistä Latinalaisen puhutussa maissa. Raamatussa, Joosef oli Jaakobin ja Raakelin. Hän tunnetaan myös Neitsyt Marian aviomies ja adoptiovanhemmat isä Jeesuksen. Jos haluat antaa poikavauva raamatullinen nimi, tämä on yksi suosikki. Jose on sijalla # 9 Chilessä, # 40 Espanjassa ja # 76 Yhdysvalloissa.

Jorge

Jorge on yksi yleisimmistä Espanjan poika nimiä ympäri. Alkuperäinen nimi on George ja Jorge on Portugalin ja Espanjan versio nimestä. Merkitys nimi on "viljely mies", ja sen alkuperä on vanhasta kreikan kielen. Lisäksi yksi suosituimmista nimistä sisällä royalty, monet Englanti kuninkaat nimettiin George. Se sijoittui korkea Espanjasta # 18 ja Chilen # 30, kun taas Yhdysvalloissa se sijoittui # 207.

Luis

Luis on jonkin toisen nimen alkuperää germaaninen kieli, mistä nimi Ludwig, ja tarkoittaa "tunnettu taistelija". Luis on Espanjan ja Portugalin variantti nimen Louis. Erittäin suosittu nimi Ranskan royalty tuomioistuimen historian ja Yhdysvalloissa, samoin. Viime aikoina sen käyttö on vähentynyt. Nimi Luis edelleen suosittu ranskaksi ja espanjankielisten maiden. Se sijoittui # 56 Espanjassa, # 20 Chilessä, # 36 Itävallassa, # 348 Ranskassa ja # 99 Yhdysvalloissa.

Mario

Mario on varmasti yksi Espanjan poika nimiä, kannattaa harkita. Nimi Mario on Espanjan ja Italian version nimi Marius. Nimen merkitykseen on "omistettu Mars", peräisin latinan kieli. Mars oli tunnettu Roman God of War. Se on myös nimi neljäs planeetta aurinkokunnan. Mario on suosittu etunimi on joissakin Euroopan maissa; kuitenkin, se ei ole kovin suosittu Yhdysvalloissa. Se sijoittui # 8 Espanjassa, # 47 Kroatiassa, # 99 Chilessä ja # 270 Yhdysvalloissa.

Miguel

Yksi eniten käytetty Espanjan poika nimiä on Miguel. Alkuperäinen nimi on Michael ja Miguel on Espanjan ja Portugalin version. Michael on sen alkuperää heprean kielen ja keinot ", joka ihminen on kuin Jumala?" Nimi on erittäin suosittu Latinalaisessa puhutussa maissa ja se sijoittui # 22. Espanjassa, # 33 Chilessä, # 367 Ranskassa ja # 146 Yhdysvallat .

Pedro

Pedro on toinen Espanjan poika nimet Raamatun taustalla että voit antaa poikasi. Se on portugalilainen ja espanjalainen versio nimestä Peter. Peter peräisin vanhasta kreikan kielen ja tarkoittaa "rock". Tämä nimi oli useiden pyhien lukien yksi kahdentoista apostolin Jeesuksen. Elokuvaohjaaja Pedro Almodovar on luultavasti yksi tunnetuimmista kantajia tämän nimen. Viime aikoina Yhdysvalloissa, sen käyttö on vähentynyt. Pedro on sijalla # 51 Espanjassa, # 45 Chilessä ja # 354 Yhdysvalloissa.

Vicente

Vicente on viimeinen meidän luettelo mahdollisista Espanjan poika nimiä, kannattaa harkita. Se on Espanjan ja Portugalin version Vincent. Merkitys nimi tulee latinan kielen ja tarkoittaa ", joka valloitti". Se on hyvin suosittu nimi pääasiassa keskuudessa kristittyjen ja se oli nimi monien pyhien kautta historian. Nimi on suosituksi kuuluisa hollantilainen taidemaalari Vincent van Gogh. Se sijoittui korkealle # 2 paikalla Chilessä taas Yhdysvalloissa se on # 743 paikalla.

Johtopäätös

On paljon enemmän espanjalainen poika nimet voisitte antaa poikasi. Tämä on vain lista valitsimme ja jotka mielestämme se olisi mukavaa vauvalle poika. Voit valita yhden halusimmepa enemmän Raamatun nimiä tai nimen kuuluisa historiallinen hahmo tai kuningas, tämä lista varmasti auttaa sinua tekemään oman päätöksensä. Se ei ole helppo tehtävä valita nimi lapsillesi, joten vie aikaa, tutkia ja tutkimusta, ja olemme varmasti tulee ulos paras mahdollinen ratkaisu. Kumpi nimi luettelosta edellä päätät valita, olemme vakuuttuneita, että et olla väärässä ja että vauva poika saa nimi, joka parhaiten kuvaa häntä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha