10 asioita tapahtuu hänen mielessään ensimmäinen päivä

Tytti Leino Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Minulla on rakkaus / viha eka kerta. Kuten joku, joka on ollut paljon niitä, voin kertoa teille, että se kesti jonkin aikaa oppia, mitä toinen puoli on ajatellut samalla saada tuntemaan toisensa. Myönnän, olin hieman yllättynyt.

Miehet voivat olla niin yksinkertainen ja kuitenkin niin monimutkaisia, ja ne ensimmäinen päivä ajatukset ovat vain todiste. Joten tässä mennään, vilkaista mieliin miesten menemme ulos.

# 1 Hän pelkää kuollakseen

Toki hän näyttää rauhallinen ja kerätä, mutta totuus on, tämä kaveri on pelkää järjiltään! Hän on huolissaan siitä, mitä aiot ajatella hänestä, hän on huolissaan valuu jotain paitansa, hän on huolissaan valuu jotain paidan ... hän on peloissaan. Joka on luultavasti miksi hän käyttäytyy kuin idiootti.

# 2 Hän Watching You Ea

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

Minulla oli kaveri kertoa minulle "Olen niin iloinen, pureskella kanssa suu kiinni, jos ei, aioin kävellä ulos". Rehellisesti, se ei ole koskaan ennen tapahtunut minulle, että kaikki kaveri voisi miettiä miten pureskella ruokani, mutta siellä se oli. Onneksi minä läpäisi testin, mutta se oli vielä viimeinen asia maailmassa olen koskaan ajatellut hän olisi ajatellut.

# 3 Hän Wonders mitä mieltä olet Häntä

Vaikka luulisi päivämäärä on juuri mietin, mitä ajattelevat, totuus on, hän on todella ihme, mitä ajattelen hänestä. Pidätkö hänestä? Onko hän pukeutunut kunnossa? Hän sinut oikealle ravintola? Onko hän puhaltaa sen? Oletko houkutteli häntä? Onko hän kuulostaa fiksu? Vakavasti, kaveri sekoamatta.

# 4 Hän Päättäminen toinen päivä

Kun hän lopettaa sekoamatta ja rentouttaa aikana päivämäärä, hän aikoo olla harkitsee toinen päivä. Hän miettii, milloin ja miten hänen pitäisi pyytää sinua ulos, jossa hän haluaa viedä sinut, ja mikä tärkeintä, hän ihmettelevät, jos sanot kyllä.

# 5 Hän kuuntelee Puhut

Miehet todella kuuntele meitä. Yksi 10 asioita tapahtuu hänen mielessään aikana ensimmäinen päivä on yrittää selvittää sinut ulos. Hän kuuntelee teidän mieltymyksiään, hän kuvitella teidän oikkuja. Olen kerran mainitsi kaveri, että rakastan maalaus ja Voisinpa maalata seinät. En todellakaan usko minun lausunnossa houkutella mitään vastausta, mutta hän todella kysyi mitä väriä haluaisin maalata ne. Tiedän, se floored minua. Näet hyvät, vaikka hänen mielensä on kaikki sekaisin kanssa pelkoja ja epävarmuuksia, totuus on, hän ei olisi pyytänyt sinua ulos, jos hän ei ollut kiinnostunut sinusta.

# 6 Hän tarkkailee kehon kieli

Ei ole epäilystäkään, että yksi asioita tapahtuu hänen mielessään ensimmäinen päivä on kehon kieli. Oletko kavahtaa häntä? Oletko heijastaa hänen liikkeitä, oletko fidgeting vai oletko liian rento? Kehon kieli kertoo hänelle vai ei olet kiinnostunut antaa hänen saada hieman lähempänä sinua, joka joko rohkaisee tai lannistaa toinen päivä. Älä liikehtiä levottomasti, hyvät, jos haluat häntä pyytää sinua ulos.

# 7 Hän Josko aiot tarjoutua maksamaan

Vaikka olen vakaasti sitä mieltä, että todellinen herrasmies aina maksaa, kaverit todella arvostaa naista, joka ainakin tarjoaa maksamaan hänen osuutensa. Tosimies sanovat ei, mutta hän kunnioittaa teitä ei automaattisesti olettaen hän velvollinen maksamaan. Kysy kerran, sitten sanoa kiitos ja antaa hänen ottaa tarkistaa. Älä väittävät sen yli tai voit tuntua hieman liian itsenäinen ja joka voi olla vakava sammuttaa. Kun ensimmäinen päivä, sinun ei tarvitse tarjota uudelleen, ellet kysyä häneltä pois.

# 8 Hän yrittää olla fiksu

Myös menossa hänen mielessään ensimmäinen päivä on vaikuttava sinua. Hän yrittää olla fiksu, hän todella on. Hän yrittää kuulostaa fiksu puhumalla jotain mielenkiintoista, hän yrittää olla nokkela ja vitsailla, mutta oikeastaan ​​hänellä ei ole aavistustakaan, mitä sanoa teille vaikutuksen sinuun. Hän yrittää, vaikka, ja sinun täytyy antaa hänelle kunnian yrittää. Jos zombie vitsejä ja elokuvan lainaukset ovat kaikki, jotka tulevat ulos, älä anna periksi hänelle niin helposti. Toinen päivä voisi osoittautua, että hän todella on aivot jossain siellä.

# 9 Hän tarkistaminen merkkejä fyysinen vetovoima

Oletko nojaten tiiviissä puhua hänelle? Oletteko ohimennen koskettaa hänen käsivartensa, kun nauraa hänen zombie vitsejä? Ehkä olet shrugging pois hänen rento käsivartensa olalla liikkua, tai ehkä kävellä hieman edessä tai hänen takanaan? Mikä tahansa liikkeet ovat, hän on katsomassa niitä ja hän etsii merkkejä keskinäisen fyysinen vetovoima. Varmista, että annat hänelle oikeuden merkkejä.

# 10 Hän ajattelee Joko pidempään tai hyvillään

Lopuksi yksi tärkeimmistä asioista on muistaa, että hän on ajatellut joko pidempään ... tai hyvillään, riippuen siitä, kuinka hän ajattelee päivämäärä on menossa. Menin treffeille miehen kanssa, joka mielestä se oli menossa suuri, vaikka minulla oli parempi keskustelun kaveri pöydässä vieressä meille. Lopussa meidän kahvia tavata-up, minun päivä päätti hän halusi jatkaa nähdessään minut, joten hän kysyi Haluaisin syödä päivällistä hänen kanssaan. Kieltäydyin. Vaikka hän ei piristymisen minun signaaleja, kohta on, hänen mielessään hän oli jo ottanut sen pidemmälle ja laajentaneet illalla. Toivon, että yksi olisi halunnut lähteä aikaisin.

Joka tapauksessa voi olla, hyvät, muista, että asioita tapahtuu hänen mielessään ensimmäinen päivä liittyvät yleensä omaa ahdistusta. Mene helppoa hänelle. Joten kerro minulle, mitä tapahtuu mielessäsi ensimmäinen päivä?

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha