10 Amazing Edut Anisöljy

Tytti Leino Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tiesitkö, että Anisöljy on anti-puuskittainen ja antireumaattisiin ominaisuudet? Ja tiesitkö se voi toimia myös ruoansulatuskanavan ja paranna pilkkomisia ongelmia? Uutetaan kuivattuja hedelmiä Aniksen kasvi, anis öljy on monia kulttuurisia käyttötarkoituksia kaikkialla maailmassa.

Haluatko tietää kaikki edut anis öljyä? Älä anna lukea!

1. epilepsialääke ja anti-Hysteric:

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Aniksen öljy on kuin huume ja rauhoittava. Tämä vaikutus varmistetaan, että anis öljy löytää sen käyttöä tehokkaana epilepsialääke ja anti-hysteerinen. Se saavuttaa tämän hidastamalla verenkiertoa alas, mikä puolestaan ​​auttaa helpottaa epileptinen kohtaus.

Anisöljy on myös edistää ja sydämellinen ominaisuuksia, kun käytetään pienemmällä annoksella. Kuitenkin huomattavia määriä sillä on rauhoittava vaikutus epileptisiä kohtauksia, kouristuksia ja hermoston häiriöt. Vain varovaisuutta täytyy käyttää on kanssa annos, raskas annokset voivat aiheuttaa haittavaikutuksia.

2. Antiseptinen:

Anis eteerinen öljy näyttelyitä todistettu antiseptisiä ominaisuuksia. Tämä ominaisuus Aniksen eteerinen öljy avulla pystyy antiseptinen ja auttaa taistelemaan bakteeri-infektiot ja sepsis, ja auttaa parantamaan haavat nopeammin.

3. antireumaattisiin:

Anis öljy puristetaan tähtianis, jolla on voimakas anti-reumaattiset ominaisuuksia. Se auttaa edistää verenkiertoa ja on rauhanrakentajan vaikutus kyseisillä alueilla, vähentää kipua ja tulehdusta.

4. Antispasmodic:

Toinen hyödyllinen ominaisuus anis eteerinen öljy on tehokas antispasmodic. Anis eteerinen öljy auttaa parannuskeinoa aiheuttamien tilojen krampit, kouristukset, kipu, hermostunut ahdinkoja ja ripuli. Yleensä, kouristukset ovat väkivaltaisia ​​ja tahattomat supistukset lihaksissa, hermoja, verisuonia ja sisäelimiä joka voi johtaa edellytykset, kuten vakavia kramppeja, kouristuksia ja rajoitettu verenkiertoa. Anis eteerinen öljy on rauhoittava ja rauhoittava vaikutus, joka auttaa rentoutumaan kouristukset.

5. Ruoansulatuskanava:

Intiaanit ovat käyttäneet anis siemeniä suu raikaste ja ruoansulatuskanavan agentti vuosisatoja. Anisöljy on tehokas ruoansulatus, joka stimuloi ruoansulatusta. Tämä ominaisuus tekee siitä melko tehokas auttaa ihmisiä, jotka kärsivät hitaasta sulatukseen. Voit harkita lisäämällä joitakin anis eteerinen öljy lasi vettä ja juo se kun kuluttaa erityisen raskas ateria.

6. Piriste:

Stimuloiva ominaisuus Aniksen eteerinen öljy voi hyödyttää meitä seuraavilla tavoilla. Se voi edistää liikkuvuutta ja antaa helpotusta reuma ja niveltulehdus, stimuloida eritystä entsyymien ja hormonien, mikä lisää koko aineenvaihduntaa ja lopuksi, se voi edistää hermoston ja aivojen saada meidät aktiivisempi ja valpas.

7. carminative:

Anis eteerinen öljy on tehokas carminative ainetta. Se auttaa pyyhkiä liikaa kaasua kehosta ja auttaa helpottaa ehtoja, kuten närästys ja turvonnut vatsa. Ylimääräinen kaasu voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten ruoansulatushäiriöt ja ylimääräinen ilmavaivat. Kaasu edistää myös verenpainetauti ja liikalihavuus, samalla myös osasyynä hiustenlähtöä ja huono näkö.

8. Yskänlääke:

Anis eteerinen öljy on tehokas yskänlääke, joka auttaa löysää limaa ja limaa. Tämä ominaisuus tekee anisöljy tehokas yskänlääke, joka voi lievittää ehtoja, kuten kylmä ja ruuhkia. Voit käyttää anis eteerinen öljy käsitellä ruuhkia, yskä, keuhkoputkentulehdus astma ja muut hengityselinten sairauksia kuten hengenahdistusta. Tämä ominaisuus johtuu aniksen siemeniä kykyä irrottaa limaa.

9. Hyönteisten:

Anis eteerinen öljy on tehokas hyönteismyrkky, joka auttaa pitämään hyttyset ja houseflies loitolla. Eteerinen öljy on myrkyllinen useimmille näistä hyönteisten ja siksi anisöljy löytää sen käyttö tuotannossa savuavat sumutetta ja höyrystimille.

10. vermifuge:

Tiedämme jo, että anis eteerinen öljy on tehokas hyönteismyrkky. Lisäksi anis eteerinen öljy myös esittelee vahva vermifuge ominaisuuksia. Se tyhjentää suoliston matoja, ja sitä käytetään säännöllisesti vaihtoehtoisen lääketieteen hoitoon vatsaan aiheuttamien infektioiden matoja.

Joten, nyt tiedät monia tärkeitä ominaisuuksia Aniksen eteerinen öljy, tilata pullo tänään. Jos käytät tätä eteerinen öljy, kerro meille ja muille lukijoille kokemuksistasi. Jätä kommentti alle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha